skineffect + C vitaminos arcszérum fluid (light) + AJÁNDÉK C vitaminos gazdag krém fluid (rich)
Wellmaxx

skineffect + vitamin C cream fluid (light) + vitamin C cream fluid (rich)

skineffect + C vitaminos arcszérum fluid (light) + AJÁNDÉK C vitaminos gazdag krém fluid (rich)

1+1 Ajándék Mega Akció!

  • Az akció ideje:
  • 2023 07.24-07.31.között,
  • illetve a készlet erejéig érvényes..

A termék jelenleg nem rendelhető.

  • Elérhetőség:
    Raktáron. (kiszállítás: 2-3 nap)
  • Az ár 27% ÁFÁt tartalmaz.
  • Cikkszám: -

Elhoztuk Önnek az idei nyár legcsodálatosabb ajándékakcióját, amelyet a barátság jegyében hoztunk létre. Csak az egyik terméket kell megvenni a másodikat ajándékba, adjuk!
Az első termék, amit ajánlunk, a SkinEffect C-vitaminos arcszérum (light) fluid. Ez a könnyű, hatékony fluid segít felfrissíteni és hidratálni a bőrt, miközben gondoskodik a
C-vitamin antioxidáns előnyeiről, a sejtszintű fiatalításról, amely ragyogóvá teszi az arcbőrt.
Minden bőrtípusra alkalmas, hozzájárul a bőr minőségének javításához, elősegíti a bőr rugalmasságát és feszességét.
A második termék, amit most ajándékba adunk, a SkinEffect C-vitaminos gazdag (rich) arckrém, mélyreható hidratálást biztosít és kifejezetten a száraz, igénybe vett bőrre lett fejlesztve.
Az értékes C-vitamin antioxidáns hatása mellett tartalmaz még olyan hatóanyagokat, amelyek elősegítik a bőr fiatalítását és regenerálódását.
Ne maradjon le erről a fantasztikus ajándékakcióról, vásárold meg a SkinEffect C-vitaminos arcszérum fluidot, hogy megkapja a C-vitaminos gazdag arckrémet ajándékba!

Wellmaxx Skineffect C-vitaminos arcszérum fluid light:
A Wellmaxx Skineffect C-vitaminos arcszérum fluid kiváló választás az arcápoláshoz. Használatával felfrissítheti és hidratálhatja bőrét. Az alábbiakban ismertetjük a termék használatának folyamatát:
Előkészítés: Az arcszérum használata előtt alaposan tisztítsa meg az arcát megszokott arclemosóval, és szárítsa meg a bőrét.
Adagolás: Vigyen fel néhány csepp arcszérumot az ujjhegyére vagy közvetlenül az arcára. Az adagolás mennyiségét igény szerint változtathatja meg az arc bőrének állapotától függően.
Alkalmazás: Finoman és egyenletesen masszírozza be az arcszérumot az arc, nyak és dekoltázs területére. Ügyeljen arra, hogy az egész felületet lefedje.
Folytatás: Az arcszérum felvitele után folytassa a szokásos arcápolási rutinjával, például hidratáló krém vagy napvédő használatával.
Wellmaxx Skineffect C-vitaminos arcszérum fluid és a C-vitaminos gazdag arckrém kitűnően működik együtt, hogy megadja bőrének a szükséges táplálást, hidratálást és ragyogást.
Együtt segítenek visszaállítani bőrének fiatalos megjelenését és egészségét. Használja őket rendszeresen, és élvezze a kiváló eredményeket!


Ajánlás a Wellmaxx Skineffect C-vitaminos gazdag rich arckrém használatához:
Önnek a kiváló választásnak a Wellmaxx Skineffect C-vitaminos gazdag arckrém. Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan használhatja a kettőt együtt optimális eredmények elérése érdekében:
Alkalmazás sorrendje: Használja az arcszérumot az arc tisztítása és szárítása után, majd kövesse a C-vitaminos gazdag arckrém felvitele. Az arcszérum elősegíti a hatóanyagok mélyebb bejutását a bőrbe, és az arckrém további hidratálást és táplálást nyújt.
Adagolás: Az arcszérumhoz hasonlóan az arckrémet is vékony, egyenletes rétegben vigye fel az arcra, nyakra és dekoltázsra. A C-vitaminos gazdag arckrém segít megőrizni és növelni az arcszérum által nyújtott előnyöket.
Rendszeres használat: A legjobb eredmények elérése érdekében ajánlott mindkét terméket rendszeresen használni. Alkalmazza naponta kétszer, reggel és este, hogy a bőre egész nap és éjszaka hidratált és revitalizált maradjon.

Lásd az eredeti termékoldalon.

Ezeket a termékeinket ajánljuk