A SZÉPSÉGAMPULLA KONCENTRÁTUMOK ÉS HASZNÁLATUK

2020.07.23.

vissza
A SZÉPSÉGAMPULLA KONCENTRÁTUMOK ÉS HASZNÁLATUK

A szépségampulla koncentrátumok és használatuk

Legyen szó a multivitamin ampulla kúráról, az édes mandula lifting hatásáról, vagy a hibiszkusz ránctalanító varázsszerről – az ampullás  bőrápolásban  minden megvan ahhoz, hogy a szépségápolás sztárja legyen. Teljesen mindegy, hogy az első ráncokról, a bőr szárazságról vagy a fáradt arcbőrről van szó. Az ampullák jelentik az ideális megoldást az egészséges, a friss, az üde bőr elősegítésében és a bőr idő előtti öregedésének a lehető legtovább történő késleltetésében. 

Az ampullában zárt hatóanyag koncentráció sokkal erőteljesebb, mint a normál krémekben, mert célzottan másodpercek alatt kifejtik hatásukat a bőrfelszínen.

A steril ampullába zárt szépségelixírek, aktív összetevőit a német szakemberek precízen válogatták ki.

A nagy koncentrációjú ampullák minden elvárást kielégítenek, használatával a bőr visszanyeri életerejét és ragyogását.Tökéletes kiegészítői az intenzívebb bőrápolás eléréséhez.A bőrfelszínre  felvitt kis csodaszerek csaknem minden kívánságot rekordidő alatt teljesítenek.

Miért zárják ampullákba a hatóanyag koncentrátumokat?

A csíraszegény előállítási módnak köszönhetően az ampullákban lévő hatóanyagok a bőrápolás fénypontját jelentik.A koncentrált hatóanyagok intenzívebbek és az ampulla felnyitása után is frissek maradnak. A kis szépségcsodák steril ampullában, egyszer használatos csomagolásnak és a hajszálpontos adagolásnak köszönhetően  szinte  tartósítószer mentesek, ami  azt  jelenti, hogy  használatukkal még több tiszta hatóanyagban és sugárzó megjelenésben lehet részünk. 

 

 


vissza

Vásárlási előnyök az Ön számára!

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Délután 15 óráig leadott megrendelés esetén a szállítási idő 1-2 munkanap.

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Minden vásárlásnál ingyenes termékmintát adunk ajándékba.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén az áru kiszállítása ingyenes.

Made in Germany

Made in Germany

Németországban gyártott minőség, dermatológiailag tesztelt készítmények.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021