A TELJES KÖRŰ BODY-FIT FOGYÓKÚRA!

2019.07.07.

vissza
A TELJES KÖRŰ BODY-FIT FOGYÓKÚRA!

A teljes körű „Body-fit” fogyókúra!  

A WELLMAXX SHAPE a bőrt feszessé, tónusossá és ragyogóvá tevő termékek az úgynevezett alakformáló, karcsúsító és cellulit csökkentő bőrápolásban.

A négy termék értékes kozmetikai segítséget nyújt. Segíthetnek a terhességi csíkok csökkentésében, támogatják a cellulit megjelenésének csökkentését és a test szép körvonalainak kialakításához hozzájárulva javítják a bőr és a test összképét. Gyorsan beszívódnak, a bőr felszíne a használat után nem hagy zsíros érzetet, nem ragad, és a termékek friss aromája révén vitalizáló hatást gyakorolnak.

A Shape termékek segítségével sikeresen veheti fel a harcot bőrének csökkenő tónusa és rugalmassága ellen a dekoltázstól a mellek területén át egészen a lábakig, kiegészítésül pedig a tonizáló spray extra adag nedvességgel láthatja el bőrét.

A test problémás területeinek tartós, látható módon történő csökkentése, bőrének folyamatos tonizálása és a cellulit okozta kellemetlen bőr látványa elleni harc sikere érdekében természetesen a tudatos táplálkozás és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen. Így a kozmetikai ápolással együtt ez a három tényező biztosan harmonikus és tökéletesen vonzó testkontúrt eredményez.

A négy termék a külsőnk 24 órás intenzív ápolásának a része:

A nappali testápoló krém javítja a bőrfeszességet és csökkenti a cellulit megjelenését. Az éjszakai testápoló krém pedig optimálisan kiegészíti az egésznapos ápolást. A feszesítő mellápoló krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami szépíti a dekoltázst és a hűsítő hidratáló testpermet pedig egyidőben frissíti a bőrünket és fokozza annak vitalitását.


vissza

Vásárlási előnyök az Ön számára!

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Délután 15 óráig leadott megrendelés esetén a szállítási idő 1-2 munkanap.

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Minden vásárlásnál ingyenes termékmintát adunk ajándékba.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén az áru kiszállítása ingyenes.

Made in Germany

Made in Germany

Németországban gyártott minőség, dermatológiailag tesztelt készítmények.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021