Kozmetikai adventi naptár ajándékba!

2021.08.27.

vissza
Kozmetikai adventi naptár ajándékba!

Kozmetikai adventi naptár, szépség ajándékba!

Az év legszebb ünnepéhez közeledve, ami a szeretettről szól, már csak pár hónap választ el bennünket. Ilyenkor lassan elkezdjük tervezni, hogy mit is adjunk ajándékba a szeretteinknek. Az tudjuk, hogy a szépségnek mindenki örül, ezért cégünk csodálatosan szép kozmetikai adventi naptár ajándékozási lehetőségét kínálja Önnek, mint fantasztikus ajándék ötletet. Az adventi naptár lehetőséget kínál arra, hogy minden nap átéljük az ünnepek előtti hangulat örömét, amelyet ezek a szépségápoló termékek nyújtanak. Ezzel a meglepetéssel igazi örömöt lehet szerezni, mert ennek mindenki örül.

Mi figyeltünk az eleganciára és a minőségre!

Az ünnepi hangulatba öltözött mini szépségápolók, követik a magas minőséget. Tavalyi évben annyira nagy sikere volt a kozmetikai adventi naptárunknak, hogy az idei évben is próbáltunk nagyon különlegeset nyújtani. A doboz különlegessége, hogy az új termékeink is helyet kaptak benne. A mini arckrémek 10 ml kiszerelésben találhatóak, melyek többszöri felhasználásra elegendőek. Az arcápolást lehet követni a számozott ablakok sorrendjében, de meglepetés szerűen is ki lehet nyitogatni az ablakokat. Biztos nagy sikere lesz! 

Miért biztos siker az ajándékozása?

Különleges ajándékot kapni mindenki szeret, így vagyunk mi ezzel. A luxus érzete mindig ünnepélyes hangulatot áraszt. A kozmetikai adventi naptár olyan meglepetés, ami garantálja a biztos sikert. Szépséget adni öröm! Olyan meglepetés, amely 24 napig élvezhető, hiszen 24 ablakban más és más kis ajándék meglepetések vannak elhelyezve. Így napról napra rá lehet hangolódni a karácsony hangulatára.

Mi található az ablakok mögött?

Minden nap egy adventi meglepetés ablak! Az adventi naptárban húsz szépségampulla található! Az olyan arcszérumok, melyek ampullában találhatóak, egyre népszerűbbek lettek, mert a rendszeres használatuk sok előnyt tud nyújtani. Az ampullával való bőrápolás pedig szépségápolás csúcsa, ezért helyeztük a hangsúlyt a különböző ampullákra. Igazi szépségelixírek. Megtalálható a naptárban még négy luxus arcszérum és arckrém, amely igazi élmény a bőrápolásban.

Mini-Krémek 2x2 db 10ml
Cellular Lift Line Release Serum
hyaluron5 day & night cream rich ÚJ
hyaluron5 gentle clean face wash ÚJ
skineffect anti-age even skin serum

Ampullák 2x2 db 2ml ampulla koncentrátum összesen 16 db
concentrates total lift boost ÚJ 
concentrates anti wrinkle boost ÚJ
concentrates super hydra boost ÚJ
hyaluron5 + sea and silk ÚJ
hyaluron5 + calcium ÚJ
skineffect super hyaluron concentrate
phase²-solution concentrates CALM
phase² solution concentrates REFINE

Hamarosan rendelhető online!

2021 10. 01-től!

Az ára: 18 000 Ft

kozmetikai adventi naptár

kozmetikai adventi naptár


vissza
Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2021