• Anti-Aging Kosmetik Made in Germany
Kozmetikai adventi naptár ajándékba

Kozmetikai adventi naptár ajándékba

Megjelent: 2021. 08. 27

Kozmetikai adventi naptár karácsonyi ajándékba

Az év legszebb ünnepéhez közeledve, ami a szeretettről szól, már csak pár hónap választ el bennünket. Ilyenkor lassan elkezdjük tervezni, hogy mit is adjunk ajándékba a szeretteinknek. Az tudjuk, hogy a szépségnek mindenki örül, ezért cégünk csodálatosan szép ajándékozási lehetőségét kínálja Önnek, mint fantasztikus ajándék ötletet. Az kozmetikai adventi naptár lehetőséget kínál arra, hogy minden nap átéljük az ünnepek előtti hangulat örömét, amelyet ezek a szépségápoló termékek nyújtanak. Ezzel a meglepetéssel igazi örömöt lehet szerezni, mert ennek mindenki örül.

Mi figyeltünk az eleganciára és a minőségre!

Az ünnepi hangulatba öltözött mini szépségápolók, követik a magas minőséget. Tavalyi évben annyira nagy sikere volt a kozmetikai adventi naptárunknak, hogy az idei évben is próbáltunk nagyon különlegeset nyújtani. A doboz különlegessége, hogy az új termékeink is helyet kaptak benne. A mini arckrémek 10 ml kiszerelésben találhatóak, melyek többszöri felhasználásra elegendőek. Az arcápolást lehet követni a számozott ablakok sorrendjében, de meglepetés szerűen is ki lehet nyitogatni az ablakokat. Biztos nagy sikere lesz! 

Miért biztos siker a kozmetikai naptár ajándékozása?

Különleges ajándékot kapni mindenki szeret, így vagyunk ezzel mi is. A luxus érzete mindig ünnepélyes hangulatot áraszt. Ez olyan meglepetés, ami garantálja a biztos sikert. Szépséget adni öröm! Olyan meglepetés, amely 24 napig élvezhető, hiszen 24 ablakban más és más kis ajándék meglepetések vannak elhelyezve. Így napról napra rá lehet hangolódni a karácsony hangulatára.

Mi található az ablakok mögött?

Az olyan arcszérumok, melyek ampullában találhatóak, egyre népszerűbbek lettek, mert a rendszeres használatuk sok előnyt tud nyújtani. Az ampullával való bőrápolás pedig szépségápolás csúcsa, ezért helyeztük a hangsúlyt a különböző ampullákra. Igazi szépségelixírek. Megtalálható a naptárban még négy luxus arcszérum és arckrém, amely igazi élmény a bőrápolásban.

A sorszámozott ablakok kinyitásával egész hónapban arcápolási rituálén vehetünk részt. Az arcápolást lehet követni a számozott ablakok sorrendjében, de meglepetés szerűen is ki lehet nyitogatni az ablakokat.

A naptárban 4db arcszérum, 2db arckrém 16 db ampulla 2db arclemosó van elhelyezve, Ami a különlegessége, hogy az új termékeink is helyet kaptak benne. Az ampullával való bőrápolás szépségápolás csúcsa, ezért helyeztük a hangsúlyt a különböző ampullákra.

A kozmetikai naptár 45 000 Ft értékű szépségápolókat tartalmaz!

Az ára: 18 000 Ft