MIÉRT HASZNÁLJON WELLMAXX TERMÉKEKET?

2020.05.15.

vissza
MIÉRT HASZNÁLJON WELLMAXX TERMÉKEKET?

Miért használjon wellmaxx termékeket?

A tudatos arcápolás és a testápolás szoros kapcsolatban áll az egészségápolással. A napi  bőrápoláshoz tartozik a bőr megfelelő tisztítása, a bőr hidratálása, táplálása, regenerálása, a rugalmasság megtartása, a biológiai öregedési folyamatainak késleltetése, a ránctalanítás, valamint a bőr védelme a kiszáradástól, az időjárás viszontagságaitól és a levegő szennyeződéseitől.   

Minden korban és minden bőrtípusnak biztonságosan ajánlott magas minőségű bőröregedést késleltető szépségápoló termékek. A legjobb professzionális hatóanyagokkal dolgozik, hogy az Ön bőre mindig egészséges, ès az arca fiatal maradhasson. Olyan hatóanyagokat tartalmaznak, amelyek nemcsak beépülnek a bőrbe, hanem információt továbbítanak a sejtek között, ezért intenzívebb hatású dermatológiailag is tesztelt bőrfiatalító készítmények. 

A wellmaxx célja:

hogy mindenki számára lehetővé tegye, a megfelelő és a tudatos otthoni arc és bőrápolást, mellyel hosszú távon megőrizheti az arcának a kisugárzását és a fiatalos megjelenését. Bizonyított, hogy a termékek rendszeres használatukkal, lehet késleltetni a bőr öregedését, használatukkal csökken a már kialakult ráncok mélysége is. Feltölti a szárazsági ráncocskákat, hidratálja a bőrsejteket, növeli a bőrtömörséget, fokozza a kollagén és elasztin termelődést, a faggyútermelés optimalizálódik, így az alap bőrtípusokra szabályzóhatást gyakorol. A termékek összetevőinek és magas minőségű hatóanyagainak szinergikus hatása meghatványozza eredményességüket.

Bizonyított,

hogy a termékek rendszeres használatukkal, lehet késleltetni a bőr öregedését, használatukkal csökken a már kialakult ráncok mélysége is. Feltölti a szárazsági ráncocskákat, hidratálja a bőrsejteket, növeli a bőrtömörséget, fokozza a kollagén és elasztin termelődést, a faggyútermelés optimalizálódik, így az alap bőrtípusokra szabályzóhatást gyakorol. A termékek összetevőinek és magas minőségű hatóanyagainak szinergikus hatása meghatványozza eredményességüket.
vissza

Vásárlási előnyök az Ön számára!

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Délután 15 óráig leadott megrendelés esetén a szállítási idő 1-2 munkanap.

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Minden vásárlásnál ingyenes termékmintát adunk ajándékba.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén az áru kiszállítása ingyenes.

Made in Germany

Made in Germany

Németországban gyártott minőség, dermatológiailag tesztelt készítmények.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021