Miért keressük 30 év felett a ránctalanító krémeket?

2020.12.07.

vissza
Miért keressük 30 év felett a ránctalanító krémeket?

Miért keresi a ránctalanító krémeket a 30 év feletti korosztály?

Amikor a harmincadik születésnapunkat ünnepeljük, talán akkor gondolunk arra, hogy hamarosan megjelennek a ráncaink is. Mindenki szeretné hosszú távon a fiatalos megjelenését megtartani. Azt is lehet mondani, hogy egyfajta társadalmi elvárás lett. Ez nem csak a szépségápoló termékekben tükröződik, hanem a divatban is. Ezzel semmi gond nincs, értjük ezt!

A Wellmaxx és a Devee kozmetikumokat évek óta használom, az első perctől kezdve nagy kedvenceim.

Azóta tapasztalom, hogy igenis, léteznek olyan hatóanyagok és termékek, melyek késleltetik az arc esztétikai változásait, tehát ránctalanítanak és fiatalítják a bőr szerkezetét. 

Bizonyított, hogy ma már szinte mindenki szeretné arcának a fiatalságát a lehető leghosszabb ideig megőrizni. Ha nem is mindig a mai divatosnak számító esztétikai beavatkozások segítségével, de egyre többen keresnek megbízható és látványos non ínvázív megoldásokat. 

A kronológiai idő mégis múlik!

A bőröregedés mindenkinél előbb vagy utóbb láthatóvá válik. Az évek múlásával lassul a bőr anyagcseréje, egyre hosszabb időt vesz igénybe a friss sejtek felszínre jutása. Ezért a bőr fokozatosan elvékonyodik, elveszíti ragyogását, és csökken a nedvességtartalma. 

A környezeti ártalmak - UV-sugarak, szmog, stressz, tartósítószerek stb. - elősegítik a szabad gyökök képződését, amelyek gyengítik a bőr rugalmasságáért, fiatalosságáért felelős kollagént és csökken a bőr hyaluronsav tartalma, a bőr megereszkedik, az arc összeesik, és a kontúrok elvesznek. A bőrünk megöregszik és arc elveszítheti a fiatalos kisugárzását.

Ezeknek a termékek rendszeres használatukkal, lehet késleltetni a bőr öregedését, használatukkal csökken a már kialakult ráncok mélysége is. Feltölti a szárazsági ráncocskákat, hidratálja a bőrsejteket, növeli a bőrtömörséget, fokozza a kollagén és elasztin termelődést, a faggyútermelés optimalizálódik, így az alap bőrtípusokra szabályzóhatást gyakorol. A termékek összetevőinek és magas minőségű hatóanyagainak szinergikus hatása meghatványozza eredményességüket.

 


vissza
Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022