NAGYVÁROSI ARCÁPOLÁS AZ URBAN SZMOG ELEN! 

2020.09.12.

vissza
NAGYVÁROSI ARCÁPOLÁS AZ URBAN SZMOG ELEN! 

NAGYVÁROSI ARCÁPOLÁS AZ URBAN SZMOG ELEN! 

A CELL-DETOX ÉS A TENGERI PLANKTON KIVONAT KOMBINÁCIÓJA A SEJTEK MÉREGTELENÍTÉSE CÉLJÁBÓL BIZONYÍTOTT HATÁSÚ!

A termékek rendszeres használata a legnagyobb hatékonyság érdekében meghosszabbítják a bőr sejtjeinek az élettartamát, lelassítják a bőrben az öregedési folyamatokat, regenerálják a sérült sejteket és védelmet nyújtanak a szabadgyökök sejtkárosító hatásaival szemben. A használatuk egészségesen ragyogó arcbőrt eredményeznek.

Amikor a külső környezeti hatások koncentrálódnak a bőrsejtekben, akkor, látványos bőröregedés indul meg és zavarja a természetes megújulási folyamatokat. Ilyen „stressz” okozta anti-aging kozmetikai jelek, a szürke és fakó bőrfelszín, a fáradt megjelenés, a dehidratált és a matt bőrfelszín.

A WELLMAXX DETOX hatóanyagai intenzíven erősítik a bőr külső környezeti ártalmakkal szembeni természetes ellenálló képességét és védik a bőrsejteket a különböző káros hatásoktól.

DETOX hidratálás,sejtméregtelenítés

CELLDETOX®

Hidrolizált Candida Saitoana kivonat

Célja: méregteleníti a fáradt bőrsejteket és energiával feltölti a biológiai öregedésnek indult bőrszerkezetet.

Az öregedés multifaktoriális folyamat, amely kapcsolódik a bőr károsodásával és a bőr öregedésével is. Az anyagcsere vagy a sejtmetabolizmus minden élőlény fennmaradásának alapfeltétele. Ezáltal történik a környezetből szelektíven felvett vegyi anyagok és külső energiaformák átalakítása és beépítése a szervezet élő anyagába. Ezzel párhuzamosan történik a szükségtelenné vált bomlástermékek környezetbe való leadása.Az anyagcserében részt vevő folyamat nemcsak anyag-, de energia-, illetve információáramlást is jelent.

A Candida saitoana, gombából nyert biofermentációs aktív hatóanyag, célja, hogy a bőr természetes sejtméregtelenítő mechanizmusait szabályozza. A sejtanyagcserét és a sejtmetabolizmust.

A Candida saitoana segít csökkenteni a bőregedés látható jeleit, és segít visszaállítani a bőr természetes és egészséges világos fényét. A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy 19% -kal fokozza az LC3 fehérjeszintézist.

A Candida saitona kozmetikai használa, a bőrsejtek méregtelenítése, regeneráló, kollagén és elasztin szintézist fokozó, anyagcsere fokozó, nyirokkeringést fokozó, és sejt energia fokozó hatású folyamatokat indít el a bőr szerkezetében. Nélkülözhetetlen hatóanyag a bőrsejtek öregedésének a késleltetésében.


vissza

Vásárlási előnyök az Ön számára

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén az áru kiszállítása ingyenes.

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Délután 15 óráig leadott megrendelés esetén a szállítási idő 1-2 munkanap.

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Minden vásárlásnál ingyenes termékmintát adunk ajándékba.

Made in Germany

Made in Germany

Németországban gyártott minőség, dermatológiailag tesztelt készítmények.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2020