Szállítás és fizetés

Kozmetika webshop | Prémium arcápoló, testápoló termékek

 

SZÁLLÍTÁS

Megrendelések teljesítésének átlagos ideje:  1-3 munkanap

A Webáruház megrendeléseit a  Royal Sprint Kft. futárszolgálat segítségével kézbesíti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató 

- 25 000 Ft értékhatár felett a házhoz szállítás Magyarország egész területén ingyenes

- 25 000 Ft értékhatár alatt a házhoz szállítás Magyarország egész területén 1000.- Ft, amely a számlán fel van tüntetve.

FIZETÉS

A megrendelt termék vételárának kiegyenlítése online fizetésre alkalmas bankkártyával, vagy utánvétes fizetéssel lehetsége, a csomag átvételekor. Ebben az esetben a futárnak kell kifizetni a rendelési összeget és szállítási díjat.

A számlát elektronikus úton kapja meg.

Amennyiben a számla elmaradna, célszerű  ellenőrizni a levelező rendszer SPAM (levélszemét) mappáját. Ha ott sincs a számla, forduljon reklamációjával az ügyfélszolgálathoz.  

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha a termékeken sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét. Ilyenkor a jegyzőkönyv egy példányát vegye és küldje vissza a csomagot.Jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Dermax Bt. nem fogad  el.

Termékeket és a beszállítókat a Dermax Bt. folyamatosan ellenőrzi, s mindent megtesz annak érdekében, hogy olyan termékeket értékesítsen, amelyek ápolóak, bőrtáplálóak, kíméletesek és segítenek a bőr szépségének és a fiatalságának a fenntartásában. 

wellmaxx devee liftmee kozmetika webshop


Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022