SZÁLLÍTÁS

Megrendelések teljesítésének átlagos ideje:  1-3 munkanap

A Webáruház megrendeléseit a  GLS futárszolgálat segítségével kézbesíti.

A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra közötti időszakban.

Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

Házhoz szállítás díjszabásáról szóló tájékoztató 

- 25 000 Ft értékhatár felett a házhoz szállítás Magyarország egész területén ingyenes

- 25 000 Ft értékhatár alatt a házhoz szállítás Magyarország egész területén 1000.- Ft, amely a számlán fel van tüntetve.

FIZETÉS ÉS A SZÁMLA

A megrendelt termék vételárának kiegyenlítése online fizetésre alkalmas bankkártyával, vagy utánvétes fizetéssel lehetséges a csomag átvételekor. Ebben az esetben a futárnak kell kifizetni a rendelési összeget és szállítási díjat.

A számlát elektronikus úton kapja meg a számlázz.hu szálózóprogramtól küldött emailben.

Amennyiben a számla elmaradna, célszerű  ellenőrizni a levelező rendszer SPAM (levélszemét) mappáját. Ha ott sincs a számla, forduljon reklamációjával az ügyfélszolgálathoz.  

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és ha a termékeken sérülést észlel, kérje jegyzőkönyv felvételét. Ilyenkor a jegyzőkönyv egy példányát vegye és küldje vissza a csomagot.Jegyzőkönyv nélküli reklamációt a Dermax Bt. nem fogad  el.

Termékeket és a beszállítókat a Dermax Bt. folyamatosan ellenőrzi, s mindent megtesz annak érdekében, hogy olyan termékeket értékesítsen, amelyek ápolóak, bőrtáplálóak, kíméletesek és segítenek a bőr szépségének és a fiatalságának a fenntartásában.