DEVEE hyaluron szuper intenzív hyaluron gél koncentrátum
DEVEE hyaluron szuper intenzív hyaluron gél koncentrátum

DEVEE hyaluron szuper intenzív hyaluron gél koncentrátum

Szuper Intenzív mikromolekula tartalmú luxus öregedésgátló hyaluron gél koncentrátum

30 ml
 • Nagyon koncentrált öregedésgátló gél
 • Az igénybe vett, idősödő bőr számára.
 • A ráncos bőr és az érett bőr számára.

12 000 Ft

Alapár: Alapár: 36 660.- Ft / 100 ml
A árak tartalmazzák a 27%-os ÁFA-t.
Cikkszám: 5171427

Elérhetőség: több, mint 3db
Kiszállítás: max. 1-3 nap

DEVEE  Hyaluron Super Gel Concentrate 
DEVEE hyaluron szuper intenzív hyaluron gél koncentrátum

Ideálisan alkalmas a bőr látható öregedési jeleinek korrigálására, és a bőrfelszín napi ránctalanítására.Intenzív öregedésgátló koncentrátum gél formában egy kimagaslóan nagy Hyaluronsav koncentrátummal a természetes öregedés jeleinek a javítása érdekében. a szuper intenzív, parfümmentes, gél halmazállapotú koncentrátum, nagy koncentrációban tartalmaz hyaluronsavat.

Kinek ajánlott?

 • Minden bőrtípus számára megfelelő választás.

 • Az igénybe vett, idősödő bőr számára.

 • A ráncos bőr és az érett bőr számára.

Hyaluron szuper intenzív hyaluron gél koncentrátum

Termékjellemzők:

 • A feszesítő hatás már rövid idő elteltével is látható és érezhető: a ránctalanítás sikeressége lemérhető az azonnali hatásokon, és a hosszan tartó hatásokon is.

 • A gél ezen kívül tartalmaz egy természetes anyagot, ureát (karbamidot), amely javítja a szaruréteg nedvességtartó képességét, és ez még tovább fokozza a felvevőképességet más anyagok, jelen esetben az erősen koncentrált hyaluronsav számára.

 • Ápoló komponensek, az allantoin és a panthenol egészítik ki és teszik igazi ápolási élménnyé ezt a modern készítményt, amely egyértelműen anti-aging (öregedésgátló) hatással bír, és amely a bőr ragyogó, fiatalos kinézetéért felelős.

 • A dermatológiai szakorvosi tesztek garantálják a rendkívül magas tolerálhatóságot éppúgy, mint a szag semleges receptúrát.

 • A termék állati eredetű összetevők, kőolajszármazékok, szilikonok, parabének, polietilén-glikol (PEG) hozzáadása nélkül készült.

Hyaluron szuper intenzív hyaluron gél koncentrátum

Főbb hatóanyagok:

 • Hyaluronsav: Nagydózisú bio-hyaluronsav, amit egy különleges eljárással állítanak elő. A hyaluronsav előfordul emberi és állati kötőszövetben és testnedvekben is. Manapság biotechnológiával állítják elő. Vízzel érintkezve a hyaluronsav a bőrünkön egy viszkoelasztikus, nem ragadó és átlátszó filmréteget képez. Ezen keresztül szabályozza a bőr nedvességháztartását. Az erős nedvességmegtartó képességén keresztül a bőrünk sokkal simábbá és feszesebbé válik.

 • Nagymolekulájú hyaluronsav: Erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik, az emberi szervezetben is természetes módon előforduló anyag. A felszíni hatása révén meggátolja a nedvességvesztést.

 • Kismolekulájú hyaluronsav: Biotechnológiai úton, bakteriális fermentációval előállított kismolukulájú hyaluron sav. Direkt hatása van, azonnali tartós nedvességetokozva, tehát erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik.segít megtartani a nedvességet és megakadályozza a bőr folyadékvesztését

 • Panthenol: minden élő szervezetben széleskörűen elterjedt (gyümölcsökben, zöldségekben, tejben, az izmainkban, állati és emberi szervekben). Felgyorsítja a sejtnövekedést, az idősödő bőr gyorsan megújul. Elősegíti a sejtek energia anyagcseréjét és egyúttal a sejtek osztódási gyakoriságát is. Felgyorsítja a bőrfelszínen keletkező hámsérülések gyógyulását. A bőr mélyebb rétegeibe hatol és ott több vizet köt meg amivel növeli a bőr nedvességtartalmát. Véd a leégéstől, felgyorsítja a bőr természetes pigmentálódását, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatása van.

 • Allantoin: feszesíti a bőrfelszínt és ezáltal selymessé teszi azt. Felgyorsítja a sejtek osztódását és ezzel támogatja a sebgyógyulást

 • Urea:megtartja a bőrben a nedvességet és eltávolítja az elhalt hámsejteket. A bőr így lesz újra finom és puha. A fehérje anyagcsere egyik legfontosabb végterméke, majdnem minden testfolyadékban megtalálható.

Aqua (Water), Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Panthenol, Benzoic Acid, Allantoin, Dehydroacetic Acid, Sodium Hydroxide, Urea, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer- 3, Isopropyl Alcohol

Felhívjuk figyelmét arra, hogy az említett összetevők megfelelnek a gyártás jelenlegi állapotának. Mivel folyamatosan ellenőrizzük az összetevőket és beépítjük az új tudományos eredményeket, mindig a csomagoláson lévő összetevők a meghatározó jelentőségűek.

Használati javallat:

Használja naponta, használata a tökéletes bőrhidratációt garantálja.

Ampullával kiegészítve kúraszerűen.

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021