SHAPE zsírbontás, karcsúsítás SHAPE zsírbontás, karcsúsítás

A WELLMAXX SHAPE a bőrt feszessé, tónusossá és ragyogóvá tevő termékek az úgynevezett alakformáló, zsírcsökkentő, karcsúsító és testápolásban. 

Mi segítünk a sikeres fogyásban!

A test problémás területeinek tartós, látható módon történő csökkentése, bőrének folyamatos tonizálása és a cellulit okozta kellemetlen bőr látványa elleni harc sikere érdekében természetesen a tudatos táplálkozás és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen.

A Shape termékek segítségével sikeresen veheti fel a harcot bőrének csökkenő tónusa és rugalmassága ellen a dekoltázstól a mellek területén át egészen a lábakig, kiegészítésül pedig a tonizáló spray extra adag nedvességgel láthatja el bőrét.

A négy termék értékes kozmetikai segítséget nyújt. Segíthetnek a terhességi csíkok csökkentésében, támogatják a cellulit megjelenésének csökkentését és a test szép körvonalainak kialakításához hozzájárulva javítják a bőr és a test összképét. Gyorsan beszívódnak, a bőr felszíne a használat után nem hagy zsíros érzetet, nem ragad, és a termékek friss aromája révén vitalizáló hatást gyakorolnak.

A teljes körű fogyókúra! 24 órás ápolás:

A nappali testápoló krém javítja a bőrfeszességet és csökkenti a cellulit megjelenését.

Az éjszakai testápoló krém pedig optimálisan kiegészíti az egésznapos ápolást.

A feszesítő mellápoló krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami szépíti a dekoltázst és

a hűsítő hidratáló testpermet pedig egyidőben frissíti a bőrünket és fokozza annak vitalitását.

Kinek ajánljuk ezt a termékcsaládot?

Az alakformáló, zsírégető, anti-cellulitisz testápoló és a mellfeszesítő krémet azoknak a nőknek ajánljuk, akik szeretnék, hogy bőrük felszíne egyenletes, rugalmas legyen. Szülés után, vagy egy fogyókúra következményeként testünk megváltozik, veszít a rugalmasságából és átalakul, megereszkedik. A nappali és éjszakai testápolók eltüntetik a has, a comb, a kar egyenetlenségeit, narancsosságát, javítják ezeknek a testrészeknek a kontúrját. A speciális karcsúsító hatóanyagok sikeresen formálják a test körvonalát és simítják a bőr felületét, ezekkel a kozmetikai anyagokkal csökkenthető a kontúr optikai hullámosságának mértéke. A bőr feszesebb, egyenletesebb lesz. Minden bőrtípus használhatja ezeket az ápolószereket, még az érzékeny bőrűek is. Mindenkinek ajánljuk, aki feszesebb bőrre és karcsúbb alakra vágyik. Fontos, hogy ezek az alakjavító és zsírégető krémek igazán akkor hatásosak, ha figyelünk étkezésünkre és mozgunk is mellette.

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021