Hialuronsav: intenzív hidratálás, ránctalanítás! A hyaluronsav tartalmú ránctalanító kozmetikumok intenzíven hidratálják a bőrt, feltöltik a ráncokat.

Professzionális hidratáló arcápolás otthon hialuronsav géllel

A Wellmaxx kozmetikumok eredetileg kozmetikusok számára fejlesztett termékek.

Mivel azonban egyre nagyobb az igény arra, hogy a szépségszalonok mellett már az otthonunkban is használhatjuk az öregedésgátló kozmetikumokat, cégünk útjára indított kisebb kiszerelésű, otthoni használatra szánt szérumokat és géleket.

Termékeinket úgy állítottuk össze, hogy száraz és zsíros bőrtípusra egyaránt használhatók legyenek, hiszen minden bőrtípus öregszik és ráncosodik.

Főként vízhiányos bőrre fejlesztettük ki a hialuronsavas kozmetikumokat, hogy minden bőrfelszínt kisimítson, hidratáljon.

A hialuron gélnek fontos szerepe van a vízhiányos bőr ápolásában, hiszen ez a termék tölti fel igazán bőrünket a megfelelő nedvességgel.

A hyaluronsav jótékony hatásai

Szuper intenzív mikromolekula tartalmú luxus öregedésgátló hialuron koncentrátum a bőr öregedését akadályozza meg. Bőrdeszesítő hatása rövid időn belül érezhető és látható.

A gél nagymolekulájú és kismolekulájú hialuronsav tartalmának köszönhetően erőteljes vízmegkötő tulajdonsága van. Használatakor a bőr nedvessége fokozódik, vízmegkötő tulajdonsága nő.

A hialuronsavnak köszönhetően az igénybe vett idősödő bőrt megfiatalítja, feltölti.

Kisimítja a bőrfelszínt, új életre kelti az érett bőrt.

Napi használata tökéletesen hidratál, belülről tölti fel a kötőszövetet. Tompítja a homlokráncokat, enyhíti a ráncok mélységét. Kiváló termék otthoni használatra is.

A gélek öregedésgátló hatását a hialuronsavon kívűl más alapanyagok is fokozzák. Ilyen többek között a Panthenol, ami felgyorsítja a sejtnövekedést, megújítja az idősödő bőrt. Fokozza a sejtek anyagcseréjét és az osztódási gyakoriságát is. Védi a bőrt a leégéstől, felgyorsítja a pigmentálódást, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású készítmény.

Bőrbarát kozmetikai termék

Azon felül, hogy a Wellmaxx termékek kiváló öregedésgátló kozmetikumok, fontos számunkra, hogy ne tartalmazzanak állati eredetű összetevőket, kőolajszármazékot, szilikont, parabént, polietilén-glikolt.

Dermotologiai szakorvosi tesztek igazolják a termék hatékonyságát.

Ajánljuk Önnek is, ha fontos a bőre minősége, ha szeretné idő elött megelőzni a ráncok megjelenését.

Ajánljuk akkor is, ha fontos Önnek, hogy a kialakult ráncok enyhébbek legyenek és bőre feszes és fiatalabb hatást keltsen.

Érezze jól magát a bőrében!

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022