Testápolók, kézkrém, tusfürdők Testápolók, kézkrém, tusfürdők

Nálunk mindent megtalál, ami a minőségi és a legjobb testápoláshoz szükséges: tusfürdők, testápolók, kézkrém széles választékával várjuk!

Testápolók, kézkrém, tusfürdők széles választékban!

Fontos, hogy a legjobb testápoló használatával az arcápolás mellett a testünket is kényeztessük. Hetente többször járunk különböző edzésekre, hogy jó formába legyünk, alakunk csinosabb legyen. Ez fontos, de a sport mellett figyelnünk kell bőrünk táplálására is, hogy sokáig rugalmas és szép maradjon. A testápolók hidratálják és tápanyagokkal töltik fel a bőrt, megvédik a kiszáradástól. Ez azért fontos, mert a hidratáltsággal nő a bőr védő funkciója is. Ezért fejlesztettük ki magas minőségű testápolóinkat, amik hidratálják, ápolják és táplálják bőrünket.

Hidratáló, bőrtápláló ezért a legjobb testápoló krémek!

A testünk is öregszik, ezért a testápoló használatát nem akkor kell elkezdeni, amikor megjelennek az öregedés első jelei. A hyaluronsavas testápoló használatával, a korai bőröregedést megelőzhetjük, késleltethetjük. Ez a termék tökéletesen hidratálja, táplálja a bőrünket, regenerálja azt, ezáltal erősíti a bőrünk saját védekező rendszerét. Az anti-aging, öregedés gátló testápoló megelőzi a bőr dehidratáltságát, így sokáig feszes és fiatalos marad. Tökéletes a nyak és a dekoltázs fiatalítására, ápolására is. A legjobb hyaluronos testápoló gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzést, így egész nap kellemes, ápolt hatást érünk el. Friss illata körbeölel minket, igazán csodálatos érzés a használata.

A másik hasznos anyagunk a kollagén, ami az emberi fehérje tömegének 30%-át, míg a bőrfehérjék tömegének 75%-át képezi. A kor előrehaladtával a kollagénből is egyre kevesebb van a szervezetünkben, bőrünkben, ezért az öregedési folyamat elindul. Ahhoz, hogy ezt az anyagot bőrünkben pótolni tudjuk érdemes kollagén alapú testápolót használnunk. A hyaluronsav és a kollagén mellett testápolóink tartalmazhatnak algát, E-vitamint, makadámdió olajat és számos olyan anyagot, amik hozzásegítik bőrünket a fiatalosság megtartásához vagy bőrünk megfiatalításához.

Testápolóink tökéletesek normál bőrre, de azok is találnak maguknak megfelelő testápolót, akik laza tónusú testrészekkel rendelkeznek, és már elindult a bőröregedés folyamata. Bőröregedés csökkentő, test fiatalító testápolókat készítünk, hogy Ön fiatalos csinos maradhasson. Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért minden alapanyag, amit termékeinkhez felhasználunk, prémium minőségű. Így tudjuk garantálni, hogy testápolóink a lehető legmagasabb minőséget képviseljék a kozmetikumok világában.

Miért használjunk hyaluronsavas testápolót?

Hyaluronsavat régóta használnak a bőröregedés elleni küzdelemben. Plasztikai sebészek ajak feltöltésre vagy az arc kontúrjának visszaállítására használják, hisz harmincszor több vizet képes lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata. Ezért extrán hidratál, rugalmassá teszi a bőrt, elősegíti a sejtszaporodást. Egész nap védi a bőrünket és illata frissességet ad.

Kinek ajánlott testápolóink használata?

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné, hogy bőre sokáig fiatalos maradjon. Testápolóink rugalmassá teszik a bőrt, táplálják, kontúrozzák, így a már öregedő bőrt is megfiatalítják. Mindennapos használatra ajánljuk. Minden nő álma, hogy bőre tökéletes és fiatal maradjon.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022