Rose rózsavirág arctonik hidratáló
Devee

Rose Blossom Skin Performance Tonic

Rose rózsavirág arctonik hidratáló

12 000 Ft
200 ml

Az alkoholmentes, lágy arctonik gyorsan felszívódik a bőrbe.

  • Damaszkuszi rózsa sejtkivonat tartalommal.
  • Érzékeny, irritált bőrre is használható
  • Alkoholmentes arctonik
  • A bőr érezhetően megnyugszik és rugalmassá válik.
  • Elérhetőség:
    Raktáron. (kiszállítás: 2-3 nap)
  • Az ár 27% ÁFÁt tartalmaz.
  • Egységár: 6 000 Ft / 100 ml
  • Cikkszám: 5171857

Az alkoholmentes, lágy arctonik gyorsan felszívódik a bőrbe. Minden bőrtípusra alkalmas, beleértve az érzékeny bőrt is. A hidratáló tonik segít megnyugtatni a bőrt, felgyorsítja a regenerációs folyamatot és biztosítja a bőr nedvességtartalmának egyensúlyát. Az alkalmazást követően azonnal érezhető a bőr rugalmassága és feszessége. A kellemes közérzet és a simaság élménye.

Damaszkuszi rózsa sejtkivonat

Befolyásolja a sejtek, a fibroblasztok élettartamát azáltal, hogy korlátozza öregedésüket. Emellett fokozza a sejtek aktivitását azáltal, hogy elősegíti a kollagénrostok és proteoglikánok kialakulását, amelyek támogatják a bőrt és az extracelluláris mátrixot alkotják.  Ennek eredményeképpen csökkennek az arc mély és felszíni ráncai, beleértve az érett bőrt, különösen a szarkalábakat. Elősegíti az extracelluláris mátrix szerkezetátalakítását, javítja az ellenálló képességet és pozitívan befolyásolja a bőr tömörségét.
Tartalmazza: minden rózsavirágos termék.

Damaszkuszi rózsa sejtkivonat,

Ectoin®,

Hyaluron,

VinUp Lift®,

allantoin,

betain,

D-panthenol,

Reggel és este használja. Egészítse ki az arclemosó gél használatával. 

Aqua, Pentylene Glycol, Panthenol, Glycerin, Betaine, Allantoin, Caesalpinia Spinosa Gum, Ectoin, Maltodextrin, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Hyaluronate, Wine, Rosa Damascena Leaf Cell Extract, Glyceryl Caprylate, Polyglyceryl- 6 Oleate, Caprylyl/Capryl Glucoside, Ethylhexylglycerin, Sodium Chloride, Sodium Sulfate, Sodium Surfactin, Citric Acid, Parfum, CI 16035