Rólunk

Kozmetikai webáruház | Prémium arcápoló, testápoló termékek

Örülünk, hogy meglátogatta a webáruházunkat és engedje meg, hogy bemutatkozzunk Önnek.

Ma már mindenki szeretné arcának a fiatalságát megőrizni. Ha nem esztétikai beavatkozások segítségével, de egyre többen keresnek látványos megoldásokat.

Többszörösen bizonyított, hogy a megfelelő prémium bőrápolásnak döntő szerepe van.

Ezért exkluzív márkaként elköteleztük magunkat a "Németországban gyártott" minőségi színvonalon: minden WELLMAXX DEVEE terméket Németországban fejlesztenek és gyártanak.

Miért ennyire népszerűek az anti-aging kozmetikumaink?

A professzionális anti-aging kozmetikumaink egyet jelentenek a legjobb minőségű hatóanyagok, az orvosi-kozmetikai háttér, a folyamatos termék innovációk, a fejlett technológiák és a szigorú termék tesztelések összességével. A célunk, hogy mindenki számára lehetővé tegyük a megfelelő és tudatos otthoni arc és bőrápolást, azt a célzott öregedésgátló arcápolást, mellyel hosszú távon megőrizheti az arcának a kisugárzását és a fiatalos megjelenését.

Miért válassza Ön is a professzionális anti-aging termékeinket?

Mert igenis, léteznek olyan hatóanyagok melyek késleltetik az arc esztétikai változásait és lassítják a bőr öregedését. Folyamatosan keressük az olyan  hatóanyagokat és módszereket, mellyel megőrizhetjük a fiatalos megjelenésünket. Ezek a kozmetikumok kifejezetten a bőröregedés és a ránctalanítás kezelésére fejlesztett kozmetikai megoldások. A kiegészítő hatóagyagokat célzottan úgy választották ki, hogy ösztönözzék a bőr mélyebb rétegeiben, a hidratációs mechanizmust. A kozmetikumaink a modern High-Tech hatóanyagaik révén intenzíven hidratálják, táplálják,védik, működéseinek fokozására ösztönzik az idősödő bőrt, és egyszerre több szinten hatva veszik fel a harcot az idő látható jeleivel. A termékeink klinikailag tesztelt magas minőségű kozmetikumok. 

Számunkra fontos szempont a termékfejlesztés és az innováció!

Az évek múlása bizonyította, hogy ez a kozmetikai márka a termékinnováció mellett, a termékcsaládok folyamatos továbbfejlesztése és bővítése mellett is áll. Folyamatosan integráljuk termékeinkbe a legújabb technológiákat, a fejlett, új hatóanyagokat és a tudományos eredményeket. 

Legfontosabb a hatékonyság és a biztonság!

A mai fogyasztók biztonságot és hatékonyságot várnak el a termékektől. Számunkra a legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés. A fejlett kutatások és a magas szintű termékfejlesztés lényeges szempont a cégünk számára. 

In vivo tanulmányokkal teszteljük a termékeink hatékonyságát!

A modern kutatási technológiák már lehetővé teszik a bőr változásainak és reakcióinak vizsgálatát, ezáltal az anti-aging termékek hatékonyságát klinikai tesztekkel garantáljuk és bizonyítjuk. A WM Beauty Systems & Co.KG cégcsoport része. Németországban és nemzetközileg több mint 30 országban sikeres kozmetikai Világmárka.

A termékeinkre jellemző:

  • high-tech előállítási technológia, 

  • prémium növényi hatóanyagokat tartalmaznak,

  • szérumaink önmagukban is használhatóak,

  • a krémpakolások, szérumok, ampullák, maszkok és

  • termékeink mind önmagukban és kozmetikai gépekkel együtt is biztonságosan és eredményesen alkalmazhatóak.

  • parabén mentesek,

  • kőolajszármazék mentesek,

  • nem tartalmaznak allergéneket,

Erősségünk a csúcs minőség és a kedvező ár!

A legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés.

welllmaxxwellmaxx


Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022