Rólunk

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK KOZMETIKA WEBSHOPUNKBAN!

WELLMAXX | DEVEE | LIFTMEE  Logo-German-Flag.png (11 KB)Made in Germany

Örülünk, hogy meglátogatta a webáruházunkat és engedje meg, hogy bemutatkozzunk Önnek.

Ma már szinte mindenki szeretné arcának a fiatalságát a lehető leghosszabb ideig megőrizni. Ha nem is mindig a mai divatosnak számító esztétikai beavatkozások segítségével, de egyre többen keresnek megbízható és látványos non invazív megoldásokat. Ma már többszörösen bizonyított, hogy a megfelelő bőrápolásnak döntő szerepe van.

Kecskeméti Krisztina vagyok kozmetikai anti-aging specialista és kozmetikus. Több évtizedes kozmetikai pályám során szerteágazó ismeretekre tettem szert a kozmetikai arcfiatalító eljárások területén, beleértve azok kidolgozását, gyakorlati bemutatását és oktatását is. 2004-ben egy német cég felkérésére arcfiatalító koncepciót dolgoztam ki. 2005-ben elsőként tartottam Magyarországon anti-aging tanfolyamokat kozmetikusok részére, melyek azóta a kozmetikai  bőrfiatalító eljárások alapjaivá váltak Jelenleg, a Wellmaxx német cég kozmetikai szakmai tanácsadója vagyok és a termékek hivatalos magyarországi képviseletének a vezetője.

wellmaxx-devee-liftmee-kecskemeti-krisztina.gif (9.09 MB)

Miért ennyire népszerűek az anti-aging kozmetikumaink?

A professzionális anti-aging kozmetikumaink egyet jelentenek a legjobb minőségű hatóanyagok, az orvosi-kozmetikai háttér, a folyamatos termék innovációk, a fejlett technológiák és a szigorú termék tesztelések összességévelA célunk, hogy mindenki számára lehetővé tegyük a megfelelő és tudatos otthoni arc és bőrápolást, azt a célzott öregedésgátló arcápolást, mellyel hosszú távon megőrizheti az arcának a kisugárzását és a fiatalos megjelenését.

Miért ajánlom a professzionális anti-aging termékeinket?

Az a tapasztalatom, hogy igenis, léteznek olyan hatóanyagok melyek késleltetik az arc esztétikai változásait és a bőr öregedését. Mindig kerestem az olyan  hatóanyagokat és módszereket, mellyel megőrizhetjük a fiatalos megjelenésünket. Amikor 10 évvel ezelőtt elkezdtem a termékeket használni, akkor rögtön tudtam, hogy ezek a kozmetikumok kifejezetten a bőröregedés és a ránctalanítás kezelésére fejlesztett kozmetikai megoldások. A kiegészítő hatóagyagokat célzottan úgy választották ki, hogy ösztönözzék a bőr mélyebb rétegeiben, a hidratációs mechanizmust. A kozmetikumaink a modern High-Tech hatóanyagaik révén intenzíven hidratálják, táplálják,védik, működéseinek fokozására ösztönzik az idősödő bőrt, és egyszerre több szinten hatva veszik fel a harcot az idő látható jeleivel. A termékeink klinikailag tesztelt magas minőségű kozmetikumok. Nekem személyes nagy kedvenceim!

Nálunk a komplex öregedésgátló termékcsaládok széles választéka várja!

A komplex öregedésgátló termékcsaládjaink sokszínűségének a titka az, hogy mindenkinek azt a szabadságot kínálja, hogy olyan terméket válasszon, amely pontosan megfelel az adott bőrigényének, és amely optimálisan beilleszthető a napi szépségápolási személyes rutinba.

Nálunk a magas színvonal olyan meggyőző, hogy a termékcsaládjainkat sikeresen használják és kínálják már 30 országban, már 2500 kozmetikai intézetben, illatszerüzemekben, és gyógyszertárakban, valamint klinikákon és orvosi praxisokban.

Számomra fontos szempont a termékfejlesztés és az innováció!

Az évek múlása bizonyította, hogy ez a kozmetikai márka a termékinnováció mellett, a termékcsaládok folyamatos továbbfejlesztése és bővítése mellett is áll. Folyamatosan integráljuk termékeinkbe a legújabb technológiákat, a fejlett, új hatóanyagokat és a tudományos eredményeket. 

wellmaxx-hyaluron5 -1.jpg (73 KB)

Legfontosabb a hatékonyság és a biztonság!

A mai fogyasztók biztonságot és hatékonyságot várnak el a termékektől. Számunkra a legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés. A fejlett kutatások és a magas szintű termékfejlesztés lényeges szempont a cégünk számára. 

In vivo tanulmányokkal teszteljük a termékeink hatékonyságát!

A modern kutatási technológiák már lehetővé teszik a bőr változásainak és reakcióinak vizsgálatát, ezáltal az anti-aging termékek hatékonyságát klinikai tesztekkel garantáljuk és bizonyítjuk.

DERMATEST_Siegel_5Sterne_DE_CMYK_1.png (4 KB)

Erősségünk a csúcs minőség és a kedvező ár!

A legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés.

Exkluzív márkaként elköteleztük magunkat a "Németországban gyártott" minőségi színvonalon: minden WELLMAXX DEVEE terméket Németországban fejlesztenek és gyártanak.

A WM Beauty Systems & Co.KG cégcsoport része. Németországban és nemzetközileg több mint 30 országban sikeres kozmetikai Világmárka.  


Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021