Wellmaxx kozmetikum webáruház

Örülünk, hogy meglátogatta a webáruházunkat és engedje meg, hogy bemutatkozzunk Önnek.

A WELLMAXX márka  a WM Beauty Systems & Co.KG cégcsoport része. Németországban és nemzetközileg is elismert kozmetikai Világmárka. Exkluzív kozmetikai márkaként a WELLMAXX a legmagasabb minőséget jelenti „Made in Germany”: minden termékünket Németországban fejlesztjük és gyártjuk. Világszerte 24 országban vagyunk képviselve. 

WM BEAUTYSYSTEMS cégcsoportként több mint 25 éve állunk a kozmetikai iparban jól ismert nevek mellett Németország-szerte és nemzetközileg is. A WELLMAXX márka ennek része és a DEVEE prémium márkával együtt lefedi a bőrápoló kozmetikumok területét, az öregedésgátlásra fókuszálva. A LIFTMEE kozmetikai gépek szintén a cégcsoport része.

Professzionális arcápoló és testápoló kozmetikumaink 2011-ben kerültek forgalomba kimondottan kozmetikai felhasználásra.. 2017-ben a professzionális anti-aging kozmetikumok otthoni felhasználására mutatkozó egyre nagyobb igény miatt kerültek a termékeink lakossági forgalomba is.

kozmetikum webáruházunkban forgalmazott lakossági termékek ugyanazok, mint a professzionális kozmetikusok számára forgalmazott termékek.

Miért ennyire népszerűek az anti-aging kozmetikumaink?

A professzionális anti-aging kozmetikumaink egyet jelentenek a legjobb minőségű hatóanyagok, az orvosi-kozmetikai háttér, a folyamatos termék innovációk, a fejlett technológiák és a szigorú termék tesztelések összességével. A célunk, hogy mindenki számára lehetővé tegyük a megfelelő és tudatos otthoni arc és bőrápolást, azt a célzott öregedésgátló arcápolást, mellyel hosszú távon megőrizheti az arcának a kisugárzását és a fiatalos megjelenését.

Miért válassza Ön is a professzionális anti-aging termékeinket?

Mert igenis, léteznek olyan hatóanyagok melyek késleltetik az arc esztétikai változásait és lassítják a bőr öregedését. Folyamatosan keressük az olyan hatóanyagokat és módszereket, mellyel megőrizhetjük a fiatalos megjelenésünket. Ezek a kozmetikumok kifejezetten a bőröregedés és a ránctalanítás kezelésére fejlesztett kozmetikai megoldások. A kiegészítő hatóagyagokat célzottan úgy választották ki, hogy ösztönözzék a bőr mélyebb rétegeiben, a hidratációs mechanizmust. A kozmetikumaink a modern High-Tech hatóanyagaik révén intenzíven hidratálják, táplálják,védik, működéseinek fokozására ösztönzik az idősödő bőrt, és egyszerre több szinten hatva veszik fel a harcot az idő látható jeleivel. A termékeink klinikailag tesztelt magas minőségű kozmetikumok. 

Számunkra fontos szempont a termékfejlesztés és az innováció!

Az évek múlása bizonyította, hogy ez a kozmetikai márka a termékinnováció mellett, a termékcsaládok folyamatos továbbfejlesztése és bővítése mellett is áll. Folyamatosan integráljuk termékeinkbe a legújabb technológiákat, a fejlett, új hatóanyagokat és a tudományos eredményeket. 

Legfontosabb a hatékonyság és a biztonság!

A mai fogyasztók biztonságot és hatékonyságot várnak el a termékektől. Számunkra a legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés. A fejlett kutatások és a magas szintű termékfejlesztés lényeges szempont a cégünk számára. 

In vivo tanulmányokkal teszteljük a termékeink hatékonyságát!

A modern kutatási technológiák már lehetővé teszik a bőr változásainak és reakcióinak vizsgálatát, ezáltal az anti-aging termékek hatékonyságát klinikai tesztekkel garantáljuk és bizonyítjuk. 

A termékeinkre jellemző:

  • a legmodernebb high-tech előállítási technológia, 

  • kozmetikumaink prémium növényi hatóanyagokat tartalmaznak,

  • szérumaink önmagukban is használhatóak,

  • a krémpakolások, szérumok, ampullák, maszkok 

  • kozmetikumaink mind önmagukban és kozmetikai gépekkel együtt is biztonságosan és eredményesen alkalmazhatóak.

  • parabén mentesek,

  • kőolajszármazék mentesek,

  • nem tartalmaznak allergéneket,

Erősségünk a csúcs minőség és a kedvező ár!

A legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés.