Rólunk

WELLMAXX DEVEE LIFTMEE

Szépség-innováció Németországból

Made in Germany 

WELLMAXX kozmetikai márka a WM Beauty Systems & Co. KG cégcsoport része. Németországban és nemzetközileg több mint 25 éve sikeres.

A termékek 2011-ben kerültek forgalomba, azóta kozmetikai intézetekben és parfümériákban  24 országban világszerte megtalálhatóak. Nemzetközileg vezető helyet foglalnak el a szépségápolás területén.

KOMPLEX ÖREGEDÉSGÁTLÓ TERMÉKCSALÁD

A Wellmaxx célja, hogy mindenki számára lehetővé tegye a megfelelő és tudatos otthoni arc és bőrápolást, azt a célzott öregedésgátló arcápolást, melyel hosszú távon megőrizheti az arcának a kisugárzását és a fiatalos megjelenését.

In vivo tanulmányokkal tesztelik a termékek hatékonyságát. A modern kutatási technológiák már lehetővé teszik a bőr változásainak és reakcióinak vizsgálatát, ezáltal az anti-aging termékek hatékonyságát klinikai tesztekkel garantálják és bizonyítják.

MAGAS MÍNŐSÉG, HATÉKONYSÁG, BIZTONSÁG!

A mai fogyasztók biztonságot és hatékonyságot várnak el a termékektől. Számunkra a legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés. A fejlett kutatások és a magas szintű termékfejlesztés lényeges szempont a cég számára. 

CSÚCS MINŐSÉG, KEDVEZŐ ÁR!

A legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés.

Exkluzív márkaként elköteleztük magunkat a "Németországban gyártott" minőségi színvonalon: minden WELLMAXX terméket Németországban fejlesztenek és gyártanak.


Vásárlási előnyök az Ön számára!

Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Délután 15 óráig leadott megrendelés esetén a szállítási idő 1-2 munkanap.

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Minden vásárlásnál ingyenes termékmintát adunk ajándékba.

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

25 000 Ft feletti vásárlás esetén az áru kiszállítása ingyenes.

Made in Germany

Made in Germany

Németországban gyártott minőség, dermatológiailag tesztelt készítmények.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa

Minden jog fenntartva! © 2021