• Anti-Aging Kosmetik Made in Germany

30 termék

Arcápolás professzionális termékekkel: nálunk prémium minőségű arctisztítók, ránctalanítók, arcszérumok, nappali- éjszakai krémek és egyéb termékek széles választéka várja!

Arcápolás az üde arcbőrért: prémium arckrémek, arctisztítók

Ahhoz, hogy arcápolásunk hatékony legyen, mindenképpen tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen bőrtípussal rendelkezünk. Normál bőrnél a faggyú és a nedvesség tartalom egyensúlyban van, ilyenkor nem túl zsíros és nem túlszáraz a bőr. A bőr tónusai finomak, egyenletesek, megfelelő a vérkeringése és a hidratáltsága. Felülete selymes, puha, ragyogó a felszíne. Az idő előre haladtával a normál bőrtípus, ha nem ápoljuk, szárazabbá válhat. A száraz bőr faggyútermelése lassúbb, ebből adódóan felszíni zsírhiány alakul ki, ezért ez a bőrtípus vízhiányosabb, kevesebb hidratációt tud megkötni. Ez a probléma a kor előrehaladtával súlyosbodhat, a bőr egyre szárazabb lesz. Feszülő arcbőr, érdes érzés jellemzi ezt a típust, a ráncok mélyebbek az arcon, kevésbé rugalmas a bőr. Idővel enyhe hámlás és apró száraz foltok is megjelenhetnek a bőrfelszínén. A zsíros bőrnél fokozott faggyútermelés alakul ki, ennek oka lehet genetikai, hormonális de kialakulhat gyógyszere kezelésektől is. Ez a bőrtípust fényes, tág pórusú, általában vastagabb, sápadtabb a bőr. A kombinált bőr a homlok, az orr vonalában olajosabb, pórusai tágabbak. Az arc két oldala normál vagy száraz, itt kevésbé termelődik faggyú. Bőrtípusunk nem változik, de az állapota folyamatosan változhat. Minden bőr öregszik, függetlenül a bőrtípusától, elveszíti rugalmasságát, apró ráncok jelennek meg és idővel pigmentációs elváltozásokat is észlelhetünk bőrünkön. A bőrünk megöregszik, az arcunk esztétikailag megváltozhat.

Nappali arcápolás

A reggeli arcápolás első lépése, hogy az éjszaka összegyűlt felszíni zsírosodástól megszabadítsuk bőrünket. Ehhez szappan helyett érdemes habzó arctisztító krémet használnunk. A Wellmaxx és a Devee termékei között talál olyat, ami nem csak tökéletesen tisztítja a bőrt, de mélyen hidratál és az erősen ráncos bőrnek is kiváló, előkészíti a bőrt a további hatóanyagok befogadására. Ha az arctisztító krémek helyett mást szeretne használni, ajánljuk Önnek az arc tonikjainkat, amik gazdag összetevőinek köszönhetően megkezdik a bőr táplálását és tökéletes alapot biztosítanak a további krémeknek. A szemkörnyékápoló finom, apró mozdulatokkal történő felvitele a bőrre a következő lépés. Ha ez meg van, kenjük fel a nappali krémünket vagy szérumunkat és a teljes beszívódás után kezdődhet a sminkelés.

Esti arcápolás

Az esti arcápolás is hasonló módon történik, mint reggel, itt arra kell vigyáznunk, hogy a napközbeni sminkünktől alaposan tisztítsuk meg a bőrünket. A habzó arctisztító krém használata után, töröljük át arcunkat tonikkal, hogy tökéletes tisztaságot érjen el bőrünk. Ezután jöhet a szemkörnyékápoló és az éjszakai krém vagy szérum. Az éjszakai krém, dúsabb, tápanyagokban gazdagabb, így arcbőrünket a nap folyamán ért stresszektől kiválóan ránctalanítja, táplálja és regenerálja.

A könnyebb arctisztításért

Használhatunk arcradírt a mechanikai felszíni peeling előkészíti bőrünket a további hatóanyagok beépülésére. A Liftmee BRUSH mikro vibrációs arctisztító kefe alapos, egyszerű és kényelmes megoldást kínál arctisztításhoz. Segít eltávolítani az elhalt hámsejteket és a bőrre rakódott napi szennyeződést. Használata egészséges érzetet, gyönyörű megjelenést és sugárzó fényt ad a bőrünknek.