28 termék

Arcápolás

Nálunk prémium minőségű arctisztítók, ránctalanítók, arcszérumok, nappali- és éjszakai krémek széles választéka várja Önt!

Korunk előrehaladtával arcunkon megjelennek a ráncok. Kezdetben csak apró mimikai ráncok majd idővel ezek egyre mélyülnek és újabbak erősödnek és válnak láthatóvá. Bőrünket a környezeti ártalmak is öregítik. Az UV sugárzás és a szmog mellett  bőrünkre a stressz is nagy hatással lehet. Ahhoz, hogy bőrünk fiatalos és sugárzó legyen figyelnünk kell a táplálkozásunkra és egészségesen kell élnünk.  Az egészséges életmód és táplálkozás mellett gondolnunk kell bőrűnk tudatos ápolására is.

Arctisztító rutinjaink mellett fontos a bőr napi hidratálása, táplálása is.

Az arcápolás minden korosztálynak elengedhetetlen, de figyelembe kell venni, hogy minden életkorhoz és bőrtípushoz más-más igény tartozik. Az arcápolás célja, hogy az arc egészséges, friss és fiatalos maradjon az idők előrehaladtával is. 


Milyen bőrtípushoz tartozom? A normál, a száraz és a zsíros bőr tulajdonságai

 Ahhoz, hogy arcápolásunk hatékony legyen, tisztában kell lennünk azzal, hogy milyen bőrtípussal rendelkezünk. Krémjeinket és más kozmetikai termékeinket is a bőrtípusunknak megfelelően kell kiválasztani. .

 Normál bőrnél a faggyú és a nedvesség egyensúlyban van, nem túl zsíros és nem túl száraz a bőr. A bőr tónusai finomak, egyenletesek, megfelelő a vérkeringése. Felülete selymes, puha, ragyogó a felszíne. Az idő előre haladtával ez a bőrtípus -ha nem ápoljuk- szárazzabbá válhat.

 A száraz bőr faggyútermelése lassúbb, ebből adódóan lipidhiány alakul ki, ezért ez a bőrtípus vízhiányosabb, hisz nem tudja megkötni a vizet. Ez a probléma a kor előrehaladtával súlyosbodhat, a bőr egyre szárazabb lesz. Feszülő arcbőr, érdes érzés jellemzi ezt a típust, a ráncok mélyebbek az arcon, kevésbé rugalmas a bőr. Idővel enyhe hámlás és apró száraz foltok is megjelenhetnek a bőrfelszínén.

 A zsíros bőrnél fokozott faggyútermelés alakul ki, ennek oka lehet genetikai, hormonális de kialakulhat gyógyszeres kezelésektől is. Ez a bőrtípust fényes, tág pórusú, általában vastagabb, sápadtabb a bőr.

 A kombinált bőr a homlok, az orr vonalában olajosabb, pórusai tágabbak. Az arc két oldala normál vagy száraz, itt kevésbé termelődik faggyú. Bőrtípusunk nem változik, de az állapota folyamatosan változhat.

Minden bőr öregszik, függetlenül a bőrtípusától, elveszíti rugalmasságát, apró ráncok jelennek meg és idővel pigmentációs elváltozásokat is észlelhetünk bőrünkön.


Arcápolás korosztálytól függetlenül

Bőrünk  mindennapi ápolása biztosítja, hogy megőrizzük fiatalságát és egészségét.

Arctisztítás

A mechanikai felszíni peeling segít könnyebbé tenni az arctisztítást és előkészíti bőrünket a hatóanyagok hatékonyabb felszívódására. Az Liftmee BRUSH mikro vibrációs arctisztító kefe innovatív és praktikus megoldást nyújt a bőrápoláshoz. Ennek használatával könnyedén eltávolíthatjuk az elhalt hámsejteket és a napi szennyeződéseket, amik az arcbőrünkön lerakódnak. A Liftmee BRUSH segít elérni azt az egészséges érzetet és gyönyörű megjelenést, amire mindenki vágyik, és a bőrünk ragyogóan sugárzó lesz.

Nappali Arcápolás:

Reggelente az arcápolás alaplépése, hogy eltávolítsuk az éjszaka során felgyülemlett felszíni zsírt. Ehhez javasoljuk, hogy válasszon habzó arctisztító krémet a hagyományos szappan helyett. A Wellmaxx és Devee kínálatában olyan termékeket talál, melyek nemcsak hatékonyan tisztítják, hanem mélyen hidratálják is a bőrt. Kifejezetten ajánljuk azoknak, akiknek ráncosodás is problémát okoz, mivel elősegíti a további hatóanyagok felszívódását. Ha arctisztító krém helyett más megoldást preferál, tekintse meg tonikjainkat, melyek gazdag összetevőiknek köszönhetően táplálják a bőrt, ideális alapot teremtve a további krémeknek. Az ezután szemkörnyékápoló alkalmazása finom, apró mozdulatokkal biztosítja a hatékony felszívódást. Amint ezzel készen vagyunk, jöhet a nappali krém vagy szérum, melyeket alaposan beszívódás után követ a sminkelés.

Esti Arcápolás:

Az esti arcápolás folyamata hasonló módon történik, mint reggel. Fontos, hogy alaposan tisztítsuk meg bőrünket a napközben használt sminktől. A habzó arctisztító krém után, érdemes áttörölni arcunkat tonikkal, hogy tökéletes tisztaságot érjünk el. Ezt követi a szemkörnyékápoló, majd az éjszakai krém vagy szérum. Az éjszakai krém gazdagabb tápanyagokban, melyek segítségével az arcbőr regenerálódik és táplálódik, valamint hatékonyan csökkenti a napi stressz okozta ráncait.

Extra Hidratálás és Táplálás Hidratáló Maszkokkal és Arcpakolásokkal:

Hidratáló és tápláló maszkok, valamint arcápoló pakolások használata kivételes hidratálást és táplálást biztosít a bőrnek. Ezek a termékek kiválóan alkalmasak a bőr vitalitásának visszaállítására, különösen fontos események előtt, amikor gyorsan szükségünk van a bőrünk frissítésére.

 Arcápolásunkban fontos az arc peeling heti rendszerességű használata. A hámlasztással segítünk a bőr megújulásában. Rendszeres használatával fiatalabb, egészségesebb lesz bőrünk.


Arcápolás 30-40 éves korban

 Az arcápolás 30-40 éves korban kulcsfontosságú, mivel ebbe az életszakaszban a bőr elkezd öregedni és megjelennek az első mimikai ráncok.

 A hidratálás nagyon fontos a bőrnek, hiszen, ha a bőr vízhiányos, száraz, hamarabb ráncosodik, feszességéből veszít. Hyaluronsav tartalmú krémek támogatják a bőr nedvességtartalmát, fessesítenek. A megfelelően hidratált bőr sokáig rugalmas, feszes marad.

 Fokozottan figyelni  kell a napvédelemre is. Bőrünk egyik legnagyobb ellensége túlzott napsugárzás. A nap minden jótékony hatása mellett, a legjobban károsítja bőrünket.

Érdemes mindennap széles spektrumú fényvédő krémet használni, hogy megvédjük bőrünket a káros UV sugaraktól. A  fényvédő krémek segítenek megelőzni a ráncok és a pigmentfoltok kialakulását.

 Harmincéves kortól elkezdhetünk használni anti-aging, öregedésgátló termékeket.

Hyaluronsav alapú krémek segítenek a ráncok csökkentésében és a bőr textúrájának javításában.

Megjelennek a mimikai ráncok és megjelennek a szemkörnyéki duzzanatok. A Wellmaxx magas minőségű szemkörnyékápoló termékei segítenek a szemkörnyéken található ráncok kisimításában.

 

Arcápolás 40-50 éves korban

 A 40-50 éves korosztály számára az arcápolás különösen fontos, mivel ebben az életkorban a bőr elkezd öregedni és az első ráncok és bőr problémák megjelennek. Az idő múlásával a bőr anyagcseréje lassul, ezért hosszabb idő alatt tud megújulni. Csökken a bőr nedvességtartalma, elveszíti rugalmasságát, fakó lesz. A megfelelő arcápolás segíthet a bőr egészségének és megjelenésének javításában.

 Ennek a korosztálynak a Wellmaxx olyan hidratáló krémeket és szérumokat ajánl, melyek gazdag összetevőkkel rendelkeznek. A hialuronsav tartalmú Anti-aging termékek tökéletesen kisimítják az arcot és vitalizálják a bőrt.

 A fényvédelem kiemelkedően fontos. A napfény káros hatásaként a ráncok megerősödnek és pigmentfoltok jelenhetnek meg. Válasszunk olyan krémeket, szérumokat, amik magas fényvédelemmel rendelkeznek.


Arcápolás 50 év felett

Bőrünk az idő múlásával természetesen változik, és ekkor már különösen fontos odafigyelni rá. Az ötven feletti korosztálynak magas hatóanyag-tartalmú kozmetikumokat ajánlunk. Termékeink gazdag vitaminokban, amelyek segítenek pótolni a bőr elveszett nedvességét és táplálják azt.

Az öregedésgátló krémek hatása kiemelkedő, és rendszeres használatukkal a ráncok csökkennek, a bőr pedig sokkal vitalitást sugároz. Arckrémjeink alkalmasak mind száraz, mind zsíros bőrtípusra, hiszen az öregedés minden bőrtípusnál megjelenik. Az öregedésgátló krémek magas anti-aging hatással rendelkeznek, amelyek ebben a korosztályban már nélkülözhetetlenek.

Az időjárási körülményektől és a napfény káros hatásaitól való védelem kiemelkedően fontos a bőrápolásban. A napfény káros hatásaival járó ráncok megerősödése és pigmentfoltok megjelenése elkerülhető, ha olyan krémeket és szérumokat választunk, amelyek magas szintű fényvédelemmel rendelkeznek.