• Német precizitáson alapuló, professzionális anti-aging bőrápoló kozmetikumok webáruháza! Made in Germany

4 termék

Arcpakolás és arcmaszk, hogy a bőre mindig fiatal és üde maradhasson

Az általunk forgalmazott arcpakolások, arcmaszkok professzionális minőségüknek köszönhetően olyan hatékonyak, mintha kozmetikushoz járna!

Arcpakolás öregedésgátló hatással!

Biztos mindenki érezte már egy hosszú, fárasztó hét után, hogy bőre nem olyan, mint szokott lenni, nyúzott, élettelen, sápadt. Ilyenkor még tükörbe nézni sem jó, ki nem állhatjuk, amit látunk. Na ez az a pillanat, amikor tele kell engedni a kádat, finom, illatos fürdővízzel és fel kell tenni egy arcpakolást, hogy lelkünk és testünk is megpihenjen, megújulhasson. Hallgassunk lágy zenét, vagy olvassunk, amíg az arcunkon lévő pakolás kifejti hatását.

Hidratáló arcpakolás

Ez az arcpakolás visszaadja a bőrnek a megfelelő nedvességet, ezáltal tartósan hidratált lesz arcunk. A benne lévő kombinált hatóanyagok erősítik a bőr barrier rétegét, javítják a kötőszövet rugalmasságát, növelik az elasztin és a kollagén rostok bőrtömörségét. A növényi polyleltidek pedig a kollagén és az elasztin rostok képződését. Ezektől az arcpakolásoktól a bőrszerkezet feszesebb, egészségesebb, puhább lesz. Használata is egyszerű. Tisztítsuk meg alaposan a bőrt. Helyezzük magunkat kényelembe és tegyük fel arcunkra az arcpakolást. 15-20 perc után töröljük le arcunkat és finom mozdulatokkal tisztítsuk meg, a fent maradt pakolástól, majd arctonikkal frissítsük fel a bőrfelszínt.

Öregedésgátló arcmaszk

Az öregedésgátló, arcmegemelő maszk visszaadja a bőr feszességét, intenzíven feltölti a ráncokat. Használatával a bőr elaszticitása és sűrűsége fokozódik. Optimális választás ráncos és érett bőrre, de mindenkinek ajánljuk, aki nem akarja, hogy bőrén ráncok képződjenek. A laza bőrszerkezetet feszesíti és tömörebbé teszi. Cégünk maszk formájában fejlesztette ki ezt az arcpakolást. Ez megkönnyíti a használatát, nem kell kenegetni, hisz egy tökéletesen megformázott maszkot kell arcunkra helyezni, ami telis-tele van különböző hatóanyagokkal. 15-20 perc után húzzuk le a fátyolmaszkot és a maradék hatóanyagot finoman masszírozzuk be arcbőrünkbe. Hatása azonnal látszódik. A bőr rugalmasabb és vitálisabb, erősebb lesz.

Ki használjon arcpakolást?

Arcpakolást mindenki használhat, aki azt szeretné, hogy arcbőre feszesebb, egészségesebb legyen. Minden bőrtípusnak tökéletes, hisz a hidratáltság és az egészséges, táplált bőr mindenkinek jár. Ha bőrünk fáradt, stresszes, vagy csak kicsit igénybe vett a legjobb választás, hogy felfrissüljön, vitalitással teli legyen. Javítja a bőrszerkezetet, kisimítja a mikroráncokat. Az arcpakolás hatására a bőrfelszín egyenletes és erősebb lesz.

Az arcmaszkok főbb hatóanyagai

Az arcmaszkok főbb hatóanyagai közé tartozik a hyaluronsav, ami a hidratálásért felelős. Feszessé, rugalmassá teszi a bőrt, hisz négyszer annyi vizet tud lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata. Az anti-aging kivonat a bőr öregedése ellen véd. A növényi glicerin bőrpuhító, vízmegkötő anyag. Génaktiváló anyag, minta Matrixil 3000, a sejtnövekedésben van jelentős szerepe. Feszesíteni akarjuk arcunkat, vagy hidratálni a Wellmaxx arcpakolások a legjobb választások hisz magas hatóanyagtartalma mellett a legjobb minőséget kínálja, ahhoz, hogy bőrünk sokáig fiatal maradhasson.