• Anti-Aging Kosmetik Made in Germany

13 termék

Arctisztító krémek, arcradírok, arclemosó és arcradírok széles választéka várja kozmetikai webshopunkban. A Wellmaxx arctisztítók kíméletesen tisztít miközben hidratálja és feszesíti bőrét.

Arctisztító krémek, arclemosó és arcradírok prémium minőségben

Ha szép bőrre vágyunk -tudjuk, hogy mindenki azt szeretné, hogy bőre sugárzó és ragyogó legyen- fontos az arctisztítás és az arcápolás. A szokásos arctisztítás kellékei, mint az arclemosó és az arctonik tökéletes a bőrünk megtisztítására, mégis szükséges, hogy időnként bőrradírt is használjunk.

Miért használjunk peelinget?

Az arcradír az egyik leghasznosabb termék a kozmetikumok világában, hiszen rendszeres használata előkészíti a bőrt a további hatóanyagok feldolgozására. Használjuk hetente egyszer- kétszer, apró szemcséi finoman ledörzsölik a bőr felületéről az elhalt hámsejteket, ezáltal adva frissességet a bőrnek. Tisztítja és egységesíti a bőrt, serkenti a mikrokeringését. A bőrradírt nem csak az arcunkra használhatjuk, hanem fontos, hogy a nyakunk és a dekoltázsunkat is ápoljuk vele, hiszen ezek testrészek is azok a kényes pontok közé tartoznak, ahol hamar elfárad a bőr, korán elkezdődhet a nem kívánt ráncosodás, petyhüdtség.

Hogy használjam a bőrradírt?

A peelinget vigyük fel a bőrünkre és apró finom mozdulatokkal átmasszírozva, tisztítsuk meg vele a bőrt. Nem csak tisztítja a bőrt, de a kényeztető masszírozással pihentet, kikapcsol minket pár percre. Ha végeztünk a művelettel, hideg vízzel mossuk le és folytathatjuk bőrünk ápolását. Ezután, ha bőrünk igényli kenjük át arctisztító tonikkal, és vigyünk fel egy finom, tápanyagokban gazdag hidratáló krémet. Bőrünk puha, élettel teli lesz, sugárzó és táplált.

Miért a Wellmaxx mechanikai peelinget válasszam?

Cégünk egy olyan bőrradírt fejlesztett ki, ami nem csak radírozza a bőrt, hanem az alkalmazás során táplál is. Hyaluronsav tartalmú lágy krémes bőrradír, ami bambusz gyöngyöket és shea vajat tartalmaz a legjobb választás, ha azt szeretnénk, hogy bőrünk megőrizze fiatalságát. A mechanikai, felszíni peeling előkészíti a bőrt a további hatóanyagok beépüléséhez. Csökkenti a kialakult ráncokat. Minden bőrtípusra ajánljuk, a ráncos és érett bőr ápolására kimondottan megfelelő. Nem csak tisztít, de javítja is a bőrfelszínt.

Semmilyen termékünk nem tartalmaz színezőanyagot, parabént és kőolajszármazékokat. Fontos, hogy a bőrünkre csak olyan alapanyagokat kenjünk, ami nem károsítja azt. Szeretjük és tiszteljük az állatokat, ezért semmilyen állatkísérletben nem veszünk részt a termékfejlesztés során!

Milyen hatóanyagok találhatók az arctisztító peelingben?

Az egyik legfontosabb hatóanyag a hyaluronsav makromolekula. A hámréteg felső részében hidratál, többek között ez a molekula felel, a bőr hidratáltságáért. A shea vaj védi bőrünket a kiszáradástól, és visszaállítja a bőr normál zsírosságát. Az elhalt hámsejtek eltávolítását pedig a hámlasztó bambusz gyöngyöknek köszönhetjük. A lágy krémes arcradír számos más anyagot is tartalmaz még, mint a tenzidek, a diatomeenek vagy a glycerin. Cégünk kiváló, prémium minőségű alapanyagokat használ kozmetikai termékeinek megalkotásához. Ennek köszönhetően termékeink klinikailag igazolt ránctalanító és bőrfiatalító hatással bírnak.

A tudatos, rendszeres bőrtisztítással ápolt, egészséges bőrünk lesz.