13 termék

Éjszakai krém, hogy legtöbbet hozhassa ki a szépítő alvásból! Termékeink hialuron és kollagén tartalmuknak köszönhetően kiváló öregedésgátló hatással bírnak.

Éjszakai krém amely öregedésgátló, hidratál és táplál

Minden nő szeretne ragyogó szép bőrt. Ezért rendszeresen ápoljuk a bőrünket reggel és este is. A tökéletes bőrápoláshoz éjszakai krémet is használunk. Az éjszakai folyamán a legaktívabb a bőr regenerálódási folyamata, ilyenkor szívódnak fel legintenzívebben a hatóanyagok. Az éjszakai krém sűrűbb, intenzívebben ápolja és hidratálja a bőrt, ezért öregedésgátló hatással bír.

Hogy használjam az éjszakai krémet?

Mielőtt felvinnénk arcunkra az éjszakai krémet, távolítsuk el a sminket és alaposan tisztítsuk meg bőrünket. Ehhez a folyamathoz tökéletes kozmetikai termékeket talál weboldalunkon. Ha tiszta az arcunk, apró, finom körkörös mozdulatokkal masszírozzuk bőrünkbe a krémet. Figyeljünk a mozdulatokra, ne legyenek durvák, hogy bőrünket ne törjük meg. Érdemes a nyak és a dekoltázs területét is ápolni.

Milyen éjszakai krémet válasszak?

Éjszakai krémjeink általában minden bőrtípusra megfelelőek, de ha problémás a bőrünk érdemes a tökéletes kozmetikai megoldást megtalálni rá. Fáradt, stresszes az arcbőre, érzékeny arcbőrre olyan krémet ajánlunk, ami bőr mélyebb rétegeit intenzíven regenerálja, ezáltal megújítja a fáradt bőrsejteket. Az érett, ráncos bőrnek fontos, hogy a krém legyen ellátva öregedésgátlóval. Legyen ránctalanító hatású és optimálisan védje bőrünket az öregedés látható jelei ellen. Ha krémünk tartalmaz ilyen összetevőket, akkor ezek az anyagok vigyázzák és táplálják, hidratálják az érett bőrt, ami visszanyeri rugalmasságát, reggelre maximálisan regenerálódik. Ezek az éjszakai krémek normál bőrre is tökéletesek, hisz megelőzik az öregedés folyamatát.

Az éjszakai krémek összetevői

Számos összetevő mellett a legfontosabb alapanyagok az E-vitamin, aminek fontos szerepe van a sejtmegújulási folyamatban, és meghosszabbítja azok élettartamát. A Peptide Vinci 02 elősegíti a sejtek megújulását és a gyógyítófolyamatokban van fontos szerepe. Az éjszakai krémek tartalmazhatnak Jojoba olajat, ami kisimítja és selymessé teszi a bőrt. A Makadamia olaj véd a kiszáradástól, a Shea dióvaj, ami megvédi a bőrt, puhító hatása van. A Glicerin hidratál, a Hyaluronsav megköti a vizet a bőrben és újjáéleszti azt. Természetesen az éjszakai krémek számos más anyagot is tartalmazhatnak.

Amit biztos nem tartalmaznak krémjeink

Krémjeink nem tartalmaznak parabént és semmilyen színező anyagot és kőolaj-származékokat. Minden termékünk klinikailag tesztelt, állatkísérletben a fejlesztések során sem vesznek részt. Fontos a környezetünk és az, hogy vásárlóink a legnagyobb elégedettséggel használják termékeinket.