7 termék

Hialuronsav krém a sima és ragyogó bőrért! Az általunk forgalmazott hialuron tartalmú ránctalanító öregedésgátló kozmetikumok hidratálják, ránctalanítják, fiatalítják a bőrt.

Hialuronsav krém: ránctalanító arcápolás

Mindenki szeretne fiatalos kinézetű tökéletes arcbőrt és ezért, hogy ez így legyen, sok mindent meg is tesznek a nők. A tudatos arcápolás és a testápolás szoros kapcsolatban áll az egészségápolással. A napi bőrápoláshoz tartozik a bőr megfelelő tisztítása, a bőr hidratálása, táplálása, regenerálása, a rugalmasság megtartása, a biológiai öregedési folyamatainak késleltetése, a ránctalanítás, valamint a bőr védelme a kiszáradástól, az időjárás viszontagságaitól és a levegő szennyeződéseitől. Ehhez tökéletes alapanyag a hyaluronsav. Az esztétikai-plasztikai gyógyászat régóta használ hyaluronsavat a bőröregedési folyamatok elleni védelemben. Gondoljunk a szájfeltöltésre vagy arckontúr korrigálására. Mi ezt a csodálatos hatóanyagot tégelyekbe rejtettük, hogy minden igényes nőnek hozzáférhető legyen.

Mi a hyaluronsav?

A hyaluronsav egy nagymolekulájú szénhidrát, ami a kötőszövetben megtalálható. Az emberi testben leginkább vízmegkötő szerepe van. Ezért használják kozmetikai termékek alapanyagként is. Huszonöt év fölött el kell kezdenünk a tudatosabb bőrápolást. Ráncaink a bőr mélyén elkezdenek kialakulni, ekkor még a bőrfelszínen ez nem látható, de az idő előrehaladtával ez láthatóvá válik. Bőrünk fokozatosan veszít az elasztin és a kollagén tartalmából és megjelennek az öregedés jelei. Az elasztin rostok és a kollagén fehérjék a bőr irha rétegében találhatók és az arc bőrének rugalmasságáért és a bőrtömörségért felelnek, ezáltal megelőzik a ráncok kialakulását. Ez a három összetevő felel leginkább bőrünk biológiai fiatalságáért. Azért kell arckrémeket használnunk, hogy segítségükkel egyensúlyban tudjuk tartani bőrünk vízháztartását és ezzel a rugalmasságát.

Miért jók ezek a hyaluronsavas krémek?

A hyaluronsav akár harmincszor több vizet képes lekötni, mint a bőrsejetek saját térfogata. A hyaluronból készült krémek hidratálási képessége rendkívül magas, csodásan feszesítik a bőrt és így a bőr rugalmassága nő. A Hyaluronsav elősegíti a sejtszaporodást és a bőrirritációk regenerációját. Rendszeres használatával bőrünk sima lesz, megjelenésünk sokáig fiatalos marad. A hyaluronsav krémet minden bőrtípusra ajánljuk, de optimálisan száraz és extra száraz bőrre. Ez a krém a téli hónapokban tökéletesen védi a bőrt a kiszáradástól. Bőrfeltöltő és hidratációs képességének köszönhetően lifting hatással van az arcon.

A hyaluron anti-aging intenzív öregedésgátló, regeneráló, ránctalanító és hidratáló krém hatóanyagokban gazdag, így huszonnégy órás védelmet nyújt. Ezért a ráncos és nagyon ráncos bőrre is tökéletes, ha mindennap használjuk. Reggel vagy este, alapos bőr tisztítás után nem csak az arcra, hanem a nyakra és a dekoltázsra is felvihetjük. Krémünk hatását fokozhatjuk, ha az arctisztítást is hyaluronsav alapanyagú termékekkel végezzük el.

Számunkra a legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés.A Wellmaxx termékek bőrfiatalító hatása garantált, nemzetközileg vezető helyet foglalnak el a szépségápolásban. Készítményeink parabén és színezék mentesek, kőolajszármazékokat nem tartalmaznak. Minden termékünk klinikailag tesztelt, állatkísérletben a fejlesztések során sem vesznek részt.