14 termék

Nappali krém az otthoni professzionális arcápolási rutinjához! Hidratáló és gyulladáscsökkentő hatással. Professzionális kozmetikai termékeink ragyogóvá, feszessé varázsolják az arcbőrét.

Nappali krém, amellyel a bőr simává és ragyogóvá válik

Minden nő vágya, hogy fiatal maradjon, de ha ez nem is lehet, a lehető legtovább legyen fiatalos a bőre. Az arca, a nyaka és a dekoltázsa a legkényesebb területe egy nőnek, hisz leginkább ezek a bőrfelületek vannak kitéve mindenféle stressznek, gondoljunk itt az UV sugárzásra vagy a szél károsító hatására, de ide tartozik a rendszeres sminkelés is. Egy igényes nő ápolja, táplálja arcbőrét, vigyáz rá, hogy mindig fiatal maradjon a bőre. Arckrémet használ reggel és este. A nappali krémek megvédik a bőrt az időjárási viszontagságoktól, védenek a széltől, a nap sugaraitól, ezért vannak olyan krémek, amik fényvédőt tartalmaznak (ezt SPF kóddal jelölik). A nappali arckrémek antioxidánsokban, vitaminokban gazdagok, ezek segítik a bőr táplálását. Állaguk könnyű, gyorsan felszívódnak.

A nappali arckrémek használata

Fontos, hogy tisztában legyünk arcbőrünk típusával és ennek megfelelő krémet használjunk. A reggeli arctisztítás után kenjük be arcunkat nappali arckrémmel. Fontos, hogy krémezés előtt finoman tisztítsuk meg bőrünket, hisz így lesz igazán hatékony. Nem kell sok krémet használni, csak annyit, amennyit be tud szívni a bőr. Finom apró mozdulatokkal masszírozzuk bőrünkbe. Ha ez meg van, sminkelhetünk, indulhat a nap.

Milyen nappali arckrémet használjunk?

Különböző bőrfiatalító nappali krémeket ajánlunk vásárlóinknak. Az érett, ráncos, petyhüdt bőrnek fontos, hogy a krém legyen ellátva öregedésgátlóval, napfényvédelemmel. Legyen ránctalanító hatású és optimálisan védje bőrünket az öregedés látható jelei ellen. Ha krémünk tartalmaz ilyen összetevőket, akkor ezek az anyagok vigyázzák és táplálják, hidratálják az érett bőrt, ami visszanyeri rugalmasságát és az arckontúrok újra erőteljesek lesznek. A bőr fiatalosabbnak és élettel telinek hat. Fáradt, stresszes arcbőrnek, érzékeny bőrnek fontos, hogy a krém összetevői élénkítsék a bőranyagcseréjét, segítsék a sejtmegújulását és természetes védekezőképességét. A nappali krém regenerálja a bőrt, védje a korai öregedés jelei ellen. Egy ilyen krémmel javul a bőr tónusa, bőr minősége. Vízhiányos bőrre olyan nappali krémet ajánlunk, ami védi a bőrfelszínt, és feszesíti azt. Csökkenti a bőr pirosodását és a bőrirritációt. A krém bőrápoló textúrája maximálisan beépül a bőr szerkezetébe. Rendelkezzen UV-védelemmel és E-vitaminnal. Ha kiválasztja a megfelelő nappali krémet és rendszeresen használja, arcbőre megfiatalodik, újra feszes és rugalmas lesz. Ha bőre normál típusba tartozik, akkor is használhatja nyugodtan termékeinket, hisz azok tápanyaggal teli, ráncosodást kezelő és megelőző krémek. Prémium minőségű termékeink vigyáznak az Ön fiatalságára!

Amire büszkék vagyunk

Számunkra a legfontosabb a minőség, a biztonság, a hatékonyság, valamint orvos szakértőkkel történő együttműködés. A Wellmaxx termékek bőrfiatalító hatása garantált, nemzetközileg vezető helyet foglalnak el a szépségápolásban. Készítményeink parabén és színezék mentesek, kőolajszármazékokat nem tartalmaznak. Minden termékünk klinikailag tesztelt, állatkisérletben a fejlesztések során sem vesznek részt.