• Anti-Aging Kosmetik Made in Germany
A legjobb C-vitaminos szérumok!

A legjobb C-vitaminos szérumok!

Megjelent: 2021. 08. 16

A legjobb C-vitaminos szérumok!

A C-vitamin az egyik leggyakrabban emlegetett és használt vitamin az egészségünk érdekében. A bőrre gyakorolt hatása is bizonyított és lehet mondani, hogy a legfontosabb szépségvitamin közé sorolható a C vitamin bőrszépítő hatása.

Sajnos hiába táplálkozunk egészségesen és figyelünk a C-vitamin bevitelünkre, nem növeli automatikusan a bőr C vitamin tartalmát. Ezért bizony külső segítség kell, kozmetikumok formájában. 

Miért fontos a C-vitaminos szérumok használata?

Bizonyítottan 5 dologban segít a C-vitaminos szérumok  használata

  • antioxidáns védelmet ad a sejteknek
  • fokozza a bőr természetes kollagén képződését
  • segít a pigmentfoltok halványításában
  • visszaadja a bőr természetes fényét
  • fényvédő hatását fokozza

Univerzális, mert bármely bőrtípusra használható!

Az öregedésgátló arcápolásban a C-vitaminos arcszérumok használata szinte kötelezőnek mondható. Olyan sok tulajdonsággal rendelkezik, amely szinte nélkülözhetetlen. 

A legfontosabb között az antioxidáns hatása és a kollagén szintézist fokozó hatása említhető meg. A kollagén termelést fokozó hatása, hosszú távon halványítja a ráncokat, hiszen a bőrszerkezet tömörebbé válik. Az antioxidáns sejtvédő hatása véd az urban-aging bőröregedést fokozó tényezőitől. Ezen kívül halványítani képes a pigmentfoltokat is.

A Wellmaxx professzionális  C-vitaminos arcszérumot kínál.

Hogyan lehetséges az, hogy ennyire hatásosak?

A 24h C-vitamin tartalmú arckrém vitalizálja a bőrt, közben az innovatív hatóanyag-kombinációjával segít ellensúlyozni a bőr számos helyreállító mechanizmusát. Wellmaxx phase2 kétfázisú arcszérum C vitaminnal serkenti a bőrszerkezet saját elasztin és kollagén termelését, ezen kívül késlelteti a bőröregedés tüneteit is. A kétfázisú arcszérum hatóanyagai összerázva aktiválódnak. A Wellmaxx Multivitamin arcszérum ampulla használatától a fáradt bőr csak profitálhat. Az összes vízben és zsírban oldódó szépségvitamin megtalálható az ampullában.

Miért ezeket ajánljuk?

Olyan hatóanyagokkal egészítették ki az arcszérumokat, melyek felerősítik egymás hatását. Bár ezek az arcszérumok áruk szerint is a luxus kategóriába tartoznak, mégis kiváló az ár/érték arányuk. Vagyis Ön a pénzéért a lehető legintenzívebb hatóanyag tartalmat kapja! 

Ezeket a C-vitaminos tartalmú arckrémeket és szérumokat érdemes kipróbálni!

Skineffect + C-vitaminos gazdag krém fluid

A 24h C-vitamin tartalmú arckrém rendkívül hatékony arcápoló, stabilizált C-vitamin, az A- és E-vitamin, valamint az alga alapú öregedést megelőző kivonat tartalma segít javítani a bőr minőségét, elősegíti a bőr rugalmasságát és feszességét, valamint természetes ellenálló képességét. A C-vitaminos krém, véd a környeztei ártalmak ellen, javítja a finom vonalak és ráncok megjelenését, A legoptimálisabb száraz és extra száraz bőrre,

C-vitaminos arcszérum késlelteti a ráncok kialakulását.

Segít élénkíteni, finomítani a bőrt, és helyreállítani a feszességét, simaságát és rugalmasságát.

C-vitamin formula halványítja a pigmentációt, kezeli az idősödés jeleit, a ráncokat, és feszesít.

ÉRDEKEL A C-VITAMINOS ARCKRÉM


REFRESH intenzív koncentrátum stabilizált C-vitamin tartalommal.

Ez az arcszérum egész napos intenzív vitaminos védelmet nyújt a bőrnek, amely öregedésgátló és antioxidáns hatású is. Fényesíti a bőrt, ezáltal frissebb kinézetű lesz.

A kétfázisú C-vitaminos ampulla erősíti a bőr védekező funkcióit, vitalizáló funkcióit, frissíti a stresszes arcbőrt. fokozza a kollagén és az elasztin rostok képződését.

Használata azonnal érezhető, hiszen a bőr új energiát kap. 

zsíros, száraz, vízhiányos, laza bőrt rövid időn belül hidratálja a hyaluronsav amely elősegíti a ráncok tompulását.

Használható kúraként, vagy alkalmanként. Könnyen és egyszerűen kinyitható ampulla, amely teljesen biztonságos innovatív formula

ÉRDEKEL A C-VITAMINOS ARCSZÉRUM AMPULLA


Multivitamin koncentrátum ampulla magas vitamin tartalommal

A felszíni hatása révén meggátolja a bőr nedvességvesztését. Magas vitamin tartalmának köszönhetően csökkennek a szárazsági ráncok.

A legoptimálisabb száraz és extra száraz bőrre, de ránctalanító és hidratáló hatása miatt minden bőrtípusnak kiváló.

Használatával csökkenthetjük a bőr öregedési folyamatát, a magas koncentrátumú vitamin tartalma  feltölti bőrünket, ettől sokkal fiatalabbnak látszik.

ÉRDEKEL A MULTIVITAMIN AMPULLA