WELLMAXX | DEVEE | LIFTMEE márka a professzionális kozmetikai minőséget jelenti „Made in Germany”: minden termékünket Németországban fejlesztjük és gyártjuk.

Melyik a legjobb arckrém 40 felett?

Melyik a legjobb arckrém 40 felett?

A ránctalanító arckrémeknek a 40 feletti korosztálynak magasabb a hatóanyag tartalommal kell rendelkezni, ezért ezek a kozmetikumok minőségben a luxus kategóriába tartoznak

Melyik a legjobb arckrém a 40 feletti korosztálynak?

Általában kiváló hidratáló és anti-aging hatással bírnak. Ezért nevezhetőek a legjobb ránctalanító vagyis az öregedésgátló kozmetikumoknak.

Egy új életévtizedet gyakran kísérnek kisebb-nagyobb változások. Az Ön bőre is változik - és ezzel együtt a napi arcápolással szemben támasztott követelmények is.

Itt megtudhatja, milyen ápolásra van szüksége a bőrének már most, miért van jelentősége az öregedésgátló ápolásnak és a legjobb arckrémnek 40 éves felett, és hogyan őrizheti meg természetes ragyogását.

Miért ezek a legajánlottabb ránctalanítók?

Nálunk a hatóanyagok a krémjeinkben, szérumjainkban és géljeinkben nagy koncentrátumban találhatók meg.

Ugyan nem a legolcsóbbak a kozmetikumok világában, de gondosan válogatott magas minőségű hatóanyagokat tartalmaznak, ezért a termékek rendszeres használata meghálálja az árát.

De miért ajánljuk ennek a korosztálynak?

Negyven felett a bőrünk elkezd láthatóan lazább lenni, csökken a kollagén és a hyaluronsav tartalma és elkezd ráncosodni, a ráncok pedig idővel mélyülnek. 

Ettől kezdve az anyagcsere lelassul, és így a sejtek megújulása is. Ezzel egyidejűleg a test saját hialuron-, kollagén- és elasztin termelése fokozatosan, állandóan csökken. Ennek eredményeként a bőr fokozatosan veszít tónusából és rugalmasságából. A pórusok kitágulnak és gyakran jól láthatóvá válnak. A bőröregedés első látható jelei körülbelül 30 éves kortól jelennek meg a szem és a száj körül. Körülbelül 40 éves kortól csökken a bőr vérkeringése, és ezzel együtt az optimális oxigén- és tápanyagellátás is. Összességében a bőr vékonyabbá és szárazabbá válik. A finom vonalak és ráncok egyre láthatóbbá válnak. 

Ezen a biológiai folyamaton csak akkor javíthatunk illetve lassíthatunk, ha a legjobb ránctalanítókat használjuk. Ezért legkésőbb 40 éves korától kezdve el kell kezdeni a legjobb arckrémeket használni. 

Ezek az arckrémek és szérumok megfiatalítják bőrünket, újra telített lesz, a ráncok enyhülni fognak.

Mivel minden bőr öregszik, ezért úgy alakítottuk ki krémjeinket, hogy száraz, vízhiányos és a zsíros bőrre is hatásosak legyenek.

Miért éppen ezeket az intenzív hatóanyagokat ajánljuk?

40 felett már oda kell figyelni az arcápolásra és a kozmetikumok minőségére. Alig hogy felnőttünk, a bőrünk máris öregedni kezd. 40 éves korunk után  kevesebb folyadékot raktároz a sejtekben, és kevesebb zsírt termelnek a faggyúmirigyek.

Az eredmény: az első apró vonalak láthatóvá válnak az arcon.

Az, hogy a bőr öregedése milyen gyorsan zajlik az élet során, olyan tényezőktől függ, mint az egyéni hajlam, a környezeti hatások és az életmód. Néhány bőr korábban, néhány később érik.

Eláruljuk, hogyan tehet sokat a bőréért botox vagy arcfelvarrás nélkül.

Azt tudni kell, hogy a jól kiválasztott krémjeink enyhítik a ráncokat és táplálják a bőrt.

Bizonyított, hogy az intenzív hatóanyagú termékeink jótékony hatással vannak a bőrre, használatukkal simábbak, telítettebbek lesznek.

Lassítják a ráncképződést. Megtartják bőrünk fiatalságát.

Kecskeméti Krisztina szépségszakértőnk segít választani arckrémjeinkből, hogy a legjobbat használhassuk bőrünkre. 

Ajánlott arckrémjeink magas hatóanyaggal rendelkeznek, ezért otthoni használatuk is megadja a kozmetikai kezelések hatását.

Válasszon a professzionális kozmetikumaink közül! 


cellular lift age defense night cream

Ez az arckrém a peptides arcápolók szerelmeseinek kiváló választás. Fantasztikus  minőségével garantált, hogy a kedvenc éjszakai arcápoló kozmetikumunk lesz. 

Ennek az arckrémnek az aktív peptid tartalma miatt egész éjszaka kitűnő ránctalanító, arcfeszesítő hatása van.

A laza tónusú, érett, ráncos, petyhüdt bőrt feszesíti.

Használatával a bőr visszanyeri rugalmasságát, sugárzóvá válik. Hidratált lesz.

ÉRDEKEL A CELLULAR ÉJSZAKAI ARCKRÉM