Melyik a legjobb arckrém 50 felett?

Melyik a legjobb arckrém 50 felett?

Megjelent: 2021. 01. 30

Melyik a legjobb arckrém az 50 feletti korosztálynak?

Nehéz eligazodni az arckrémek széles választékában.

Sok gyártó forgalmaz külön száraz, zsíros, érzékeny arcbőrre szánt arckrémet.

Gyakran azonban nem tudjuk eldönteni, hogy számunkra milyen arckrém lenne a legjobb.

A legjobb arckrém univerzális bármely bőrtípusra!

Vannak olyan arckrémek, amelyek egyaránt használhatók zsíros, száraz és érzékeny arcbőrre is.

Arckrémjeik száraz és zsíros bőrtípusra egyaránt használhatók, mert az öregedés semmilyen bőrt nem kímél. Arckrémjeink magas ránctalanító hatásúak, ami az 50 feletti korosztálynak már elengedhetetlen.

A Wellmaxx és Devee arckrémjeiben, szérumjaiban és géljeiben olyan hatóanyag található, amik megfiatalítják bőrünket.

Bár ezek a termékek áruk szerint is a luxus kategóriába tartoznak, mégis kiváló az ár/érték arányuk. Vagyis Ön a pénzéért a lehető legintenzívebb hatóanyag tartalmat kapja!

Miért éppen ezeket az arckrémeket ajánljuk a 50 feletti korosztálynak?

Ötven felett bőrünk ráncos, arcunk kontúrja gyengül. Ezért ennek a korosztálynak a Wellmaxx és a Devee olyan arckrémeket alkotott, amiknek a hatóanyaga nagyon magas.

Miért ezeket az arckrémeket ajánljuk?

Mivel 50 feletti korosztály arcán már határozott ráncok láthatók, fokozott figyelmet igényel az arcápolás. Ahhoz, hogy ezen az állapoton javítani tudjunk, erős hatóanyagú arckrémeket kell használnunk. Ezektől az arckrémektől és szérumoktól bőrünk újra telített lesz, a ráncok enyhülni fognak. Bőrünk hidratálódik.

Kecskeméti Krisztina kozmetikai anti-aging specialista és kozmetikus szépségszakértőnk ajánlásával bemutatunk 3 arckrémet, ami nagy segítség lehet abban, hogy legyőzzük a korunkból adódó bőrproblémákat.

Hogyan lehetséges ezek a kozmetikumok ennyire hatásosak?

Ha egy arckrém megfelelően pótolja a bőr nedvességét, magas hatóanyagtartalma és vitamintartalma van, akkor normalizálja az arcbőrt. Vagyis a száraz vagy zsíros arcbőr állapota a normál bőr irányába változik tőle.

A Wellmaxx és Devee arckrémek anti-aging hatásuk nem csak ránctalanító, de normalizáló hatású is. Használatukkal csökkennek a ráncok, a bőr egészséges élettelibb lesz.


collagen velvety skin firming booster 24h fluid

Kollagén arckrém fluid booster 24h

Kollagén hyaluronsav tartalommal arcfeszesítő ránctalanító hidratáló 

Ez az arcszérum egész napos védelmet nyújt a bőrnek. Intenzív hatású öregedésgátló és ránctalanító krém.

Az intenzív hatású öregedésgátló és ránctalanító arckrém innovatív hatóanyag összetétele, minden egyes cseppel hozzájárul a fiatalos kinézetéhez és feltölti a bőrt. 

A bőrtömörség fokozó hatása a legújabb bőröregedést késleltető hatóanyag, a MatriGenics® intelligens összetevőjén és hatásán alapul.

A zsíros, száraz, vízhiányos, laza bőrt rövid időn belül hidratálja a hyaluronsav és elősegíti a bőr kollagén és elasztin termelését.

Használatától a bőr feszessége intenzíven javul, kipárnázódik, visszanyeri fiatal hatását.


hyaluron⁵ day & night cream rich 24h

hyaluron⁵ ránctalanító krém 24h

Ránctalanító krém regeneráló öregedésgátló hidratáló hialuronsavval 24h

Hyaluron5 prémium anti-aging arckrém. A legújabb fejlesztésű öregedésgátló, ránctalanító, intenzíven hidratáló hatóanyagaiban gazdag 24h arckrém. Az összes bőrrétegben erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik.

A felszíni hatása révén meggátolja a bőr nedvességvesztését. Magas hatóanyag tartalmának köszönhetően csökkennek a szárazsági és felszíni ráncok.

A legoptimálisabb száraz és extra száraz bőrre, de ránctalanító és hidratáló hatása miatt minden bőrtípusnak kiváló. Használatával csökkenthetjük a bőr öregedési folyamatát, a magas koncentrátumú hyaluronsav feltölti bőrünket, ettől sokkal fiatalabbnak látszik.


Caviar Luxury Skin Night Cream

Kaviár öregedésgátló regeneráló éjszakai arckrém

Ez az éjszakai krém tengeri hatóanyagokkal teli, amik intenzíven regenerálják, táplálják, ránctalanítják a bőrt és feltöltik a bőrsejteket.

Anti-aging hatásának köszönhetően a bőr reggelre fiatalosan ragyogó lesz. Száraz, ráncos bőrre, mélyrétegi vízhiányos, dehidratált, megereszkedett arcbőrre ajánljuk. Természetesen minden bőrtípus használhatja, hiszen a ráncok és az öregedés jelei minden bőrön jelen vannak 50 év fölött.

Mivel a kaviár tökéletesen illeszkedik az emberi bőr biológiai működéséhez, az egyik legjobb bőrtápláló és ránctalanító, öregedésgátló alapanyag.


In vivo tanulmányokkal teszteljük a termékeink hatékonyságát!

A modern kutatási technológiák már lehetővé teszik a bőr változásainak és reakcióinak vizsgálatát, ezáltal az anti-aging termékek hatékonyságát klinikai tesztekkel garantáljuk és