WELLMAXX | DEVEE | LIFTMEE márka a professzionális kozmetikai minőséget jelenti „Made in Germany”: minden termékünket Németországban fejlesztjük és gyártjuk.

Melyik a legjobb ránctalanító arckrém 30 felett?

Melyik a legjobb ránctalanító arckrém 30 felett?

Már 30 év felett el kell kezdenünk bőrünk ránctalanításával foglalkozni. Megerősödnek a mimikai ráncok és lassan elkezd bőrünk öregedni.  Ezt megakadályozhatjuk, ha a legjobb bőröregedést gátló alapanyagokból készült krémeket használjuk.

Miért ezek a legjobb ránctalanító krémek?

Az anti-aging krémekkel a bőr öregedését kitolhatjuk.

Krémjeink igaz nem a leg legolcsóbbak, de hatóanyag tartalmuk miatt mégis kiváló ár/érték arányt biztosítanak.

Miért éppen ezeket ajánljuk a 30 feletti korosztálynak?

A korai arcápolással megelőzhetjük bőrünk öregedését.

Magas hatóanyag tartalmú ránctalanító krémek lelassítják az öregedés folyamatát és fiatalos, üde marad a bőrünk.

Használata megadja a kozmetikai kezelések hatását. A bőr ráncosodása semmilyen bőrtípust nem kímél meg. Krémjeinket úgy fejlesztettük ki, hogy száraz és zsíros bőrtípusra egyaránt használhatók legyenek.

Miért ezeket a ránctalanító krémeket ajánljuk 30 felett?

Ezek a ránctalanító krémeket képesek a bőr ráncképződését lelassítani, a bőrt mélyen hidratálni. Ezzel lelassíthatjuk az öregedés folyamatát is.

Ezeknek a termékeknek a használatával bőr fiatalos, sugárzó marad.

Szépségszakértőnk Kecskeméti Krisztina három olyan terméket ajánl, aminek anti-aging hatása fiatalon tartja a bőrt.

skineffect perfection day fluid SPF 15

Skineffect nappali arckrém száraz arcbőrre 15 SPF

Minden bőrtípusra ajánljuk ezt a nappali arckrémet. Magas hatóanyag tartalma tökéletesen táplálja és hidratálja a száraz és érzékeny bőrt. Véd a korai bőröregedéstől, beépül a bőr szerkezetébe. Feszesíti, meggátolja a ráncok kialakulását. UV védelemmel ellátott arckrém, maximálisan védi bőrünket az öregedéstől. .

A szívlevelű gubóvirág kivonatából származó integrált UV-védelem és az E-vitaminok segítenek abban, hogy a védekező rendszer a bőr öregedése ellen aktiválódjon.

hyaluron⁵ day & night fluid concentrate 24h

hyaluron⁵ arckrém hidratáló fluid 24h

Hidratáló arckrém bőrfeszesítő ránctalanító vízhiányos bőrre 

Az legújabb fejlesztésű hyaluron5 ránctalanító hidratáló arckrém koncentrátum. Rendkívül hatékony ötszörös hialuronsavval látja el a bőrt a fiatalosabb megjelenés érdekében. Az összes bőrrétegben erőteljesen hidratál vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik.

Minden bőrtípusra megfelelő ránctalanító és hidratáló krém. Érzékeny bőrre is használható. A zsíros és kombinált bőrt is karban tartja. Ránctalanító és hidratáló hatása 24 órán át tart. Azonnal simává varázsolja az arcbőrt, eltünteti a mikro ráncokat. Smink alá is tökéletes választás.