Melyik a legjobb ránctalanító krém 40 felett?

Melyik a legjobb ránctalanító krém 40 felett?

Megjelent: 2021. 06. 21

Miért ezek a legjobb ránctalanító krémek?

Az általunk ajánlott krémek anti-aging hatása kimagasló. Hatásuk kiemelkedő és ez fontos a bőr öregedésének megállításában, csökkentésében.

A hatóanyagok krémjeinkben, szérumjainkban és géljeinkben nagy koncentrátumban találhatók meg.

Ezeknek  az ár/érték aránya kitűnő, mert hatóanyag tartalmuk nagyon magas.

Miért éppen ezeket ajánljuk a 40 feletti korosztálynak?

A 40 feletti korosztálynál már megjelentek a ráncok, elkezdődött a bőr öregedése. Ezért nagyon fontos, hogy a legjobb öregedésgátló alapanyagokból készült ránctalanító krémeket használjunk.

A magas hatóanyag tartalom lassítja az öregedési folyamatokat. Ezért bőrünk hosszú távon is fiatalos és üde lesz. Eltűnnek a ráncok, bőrünk feltöltődik.

Ezeket a ránctalanító krémeket eredetileg kozmetikusok számára tervezték, csak utólag hozták forgalomba otthoni használatra. Így az otthoni használat is biztosítja a kozmetikai kezelések hatását.

Az öregedés semmilyen bőrtípust nem kímél. Ezek a ránctalanító krémek száraz , zsíros és érzékeny bőrtípusra egyaránt használhatók.

Miért ezeket a krémeket ajánljuk 40 felett?

A negyvenes korosztálynak már ráncosabb, érettebb az arcbőre. Ezt a folyamatot lassíthatjuk intenzív hatóanyagú ápolással.

A megjelent ráncok kisimulnak, az arcbőr telítettebb lesz.

Szépségszakértőnk Kecskeméti Krisztina három olyan arckrémet választott, amik

képesek a bőr ráncképződését lelassítani, a bőrt mélyen hidratálni. Anti-aging hatásuk rendkívül magas.

Ezeknek a termékeknek a használatával bőr újra fiatalos és feszes lesz.

hyaluron⁵ Collagen Booster serum concentrate

hyaluron⁵ collagen booster arcszérum

Ez az arcszérum egész napos védelmet nyújt. A zsíros, száraz és vízhiányos bőrre egyaránt ajánljuk. Növeli a hyaluronsav és a kollagén termelését a bőrben. Használatától a bőr elaszticitása és feszessége intenzíven javul. A bőr visszanyeri fiatal hatását, mert a fáradt szöveteket frissíti. A szérum anti-aging hatása 24 órában él. Az összes bőrrétegben erőteljes vízmegkötő tulajdonsággal rendelkezik. Ez a többszörös molekulájú hialuronsav tartalmú kollagén peptid szérum  intenzív hidratáló, feszesítő és tápláló hatású. A selymes tapintású szérum kétféle hatással rendelkezik, a bőr feszesítése és kipárnázása érdekében. A rendkívül hatékony collagen booster hyaluronsav mellett, egy nagy teljesítményű tripeptid-bomba aktiválja a bőr kollagén szintézisét, ezáltal fokozódik a bőr rugalmassága. A collagen booster peptid szérum kiváló választás!

ÉRDEKEL A COLLAGEN BOOSTER ARCSZÉRUM

skineffect perfection night fluid

Skineffect éjszakai arckrém száraz bőrre

Minden bőrtípusra ajánljuk ezt az éjszakai krémet. Magas hatóanyag tartalma tökéletesen táplálja az érett, ráncos bőrt. A vízhiányos bőrt hidratálja, sejtszinten fiatalítja. A stresszes arcbőr ápolására is tökéletes. Használatával csökkenthetjük a bőr öregedési folyamatát, a bőr visszanyeri rugalmasságát. Eltűnnek vagy enyhülnek a felszíni ráncok.

ÉRDEKEL AZ ÉJSZAKAI ARCKRÉM

hyaluron⁵ day & night cream rich 24h

hyaluron⁵ ránctalanító krém 24h

Minden bőrtípusra megfelelő még a száraz és az extra száraz bőrt is rendbe hozza. A hyaluron anti-aging intenzív öregedésgátló és hidratáló hatása 24 órában tart. Feszesíti a laza és érett bőrt, használatával csökkennek a felszíni ráncok. Az arcbőr újra táplált, fiatalos kinézetű lesz.  A felszíni hatása révén meggátolja a bőr nedvességvesztését. Nedvességet juttat a felső bőrrétegek alá, a kötőszövet regenerálódását erősíti. Intenzíven hidratál, tartósabban ránctalanítja a bőrt. Extra regeneráló és tápláló hatású a száraz, a zsírhiányos, az érett és a ráncos arcbőr számára. A ránctalanító arckrém használatával láthatóan csökkenek a szárazsági és a felszíni ráncok.

ÉRDEKEL A HIALURON RÁNCTALANÍTÓ KRÉM