• Anti-Aging Kosmetik Made in Germany
Melyik a legjobb szemránckrém?

Melyik a legjobb szemránckrém?

Megjelent: 2021. 05. 10

Amikor a legjobb szemránckrémet keressük!

Sok kozmetikai márka forgalmaz külön szemránckrémet illetve szemkörnyékápoló gélt. 

A legtöbbünk azonban mégsem tudja eldönteni, hogy milyen szemkörnyékápoló lenne a legjobb.

Figyelembe kell venni a bőrtípusunkat, vagy a szemünk érzékenységét? Figyelnünk kell az összetevőkre, mert bizony könnyen irritálhatja a szemünket.

Tehát igen sok tényezővel kell szembenéznünk.

Kellemetlen látvány, amikor megjelennek az apró szarkalábak vagy a sötét karikák.

Számunkra rendkívül zavaró, ami ellen gyorsan és hatékonyan tennünk kell valamit. Ilyenkor mindig a legjobb szemránckrémet szeretnénk magunknak.

De miért keressük a legjobb szemránckrémet?

Mert ezek a szemkörnyékápoló kozmetikumok bizonyítottan magas minőségűek német gyártótól, melyek klinikailag is tesztelt termékek.

Megbízható és biztonságos a használatunk és ami fontos, hogy intenzív hatóanyag tartalommal rendelkeznek. A luxus kategóriába tartoznak, de mégis kiváló az ár/érték arányuk.

Az ideális szemránckrém ápol, fiatalít és sugárzó tekintetet biztosít

A Wellmaxx és Devee szemránckrémek nem csak ránctalanítják a szemkörnyéki területet, de kellőképpen hidratálják és táplálják is

Használatukkal csökkennek a ráncok, halványulnak a sötét karikák és tompulnak a duzzanatok. Fokozzák a kollagén-termelést, amely igen fontos tényező mert ezáltal feszesebb lesz a laza terület. Minden krém megalkotásánál az volt a fő cél, hogy a szemkörnyéki terület sebészeti beavatkozás nélkül fiatalodjon. 

Amikor megtaláljuk a számunkra legjobb szemránckrémet!

A szemeink körüli területen négyszer vékonyabb a bőr, mint az arc többi részén, ezért sokkal jobban kell óvnunk. Éppen ezért a szemkörnyéki ráncok és a sötét karikák megjelenése mindenkinek zavaró lehet, Szerencsére ma már igen széles választékban találhatóak szemkörnyékápoló kozmetikumok.

Melyiket válasszam? Gyakran nehéz eligazodni a szemránckrémek széles választékában.

Miért ezeket a szemránckrémeket ajánljuk?

Mivel nagyon gyakori a mimikai ráncok és a szemkörnyéki karikák kialakulása, amely a szarkalábak és később már a jól látható és rögzült ráncokhoz vezetnek. Ahhoz, hogy ezen a zavaró esztétikai állapoton javítani tudjunk, nem kell rögtön a botox kezelésre gondolni, csak magas minőségű intenzívebb hatóanyagú szemránckrémet kell használnunk. Gyakori jelenség, hogy kettő szemránckrémet ajánlunk, mivel a használatukkal más problémát célzunk meg és így eredményesebb lesz a otthoni kezelésünk.

Kecskeméti Krisztina kozmetikai anti-aging specialista és kozmetikus szépségszakértőnk ajánlásával bemutatunk 3 szemránckrémet ami nagy segítség lehet a számunkra a legjobb kiválasztásában.


hyaluron⁵ perfect eye gel concentrate

Szemkörnyékápoló hidratáló ránctalanító a mimikai ráncokra is

Az 5-szörös hialuronsavat tartalmazó extra könnyű szemkörnyékápoló gél segít a szemkörnyék helyreállításában. 

A formula egy természetes hidrorendszeren alapul, amely támogatja a bőr saját regenerációs képességét, valamint a szemvidító kivonat, amely megnyugtatja az érzékeny szemkörnyéket. 

A szem körüli érzékeny bőrt értékes nedvességgel látja el, a stressz és a fáradtság jelei enyhülnek.

Az aktív hatóanyagok, mint a Hydro-System Aquaxyl® és az Anti-Aging-Extrakt Proteasyl® öregedésgátló erősíti a szemkörnyéki laza kötőszövetet és elősegíti annak rugalmasságát.

Ez a szemkörnyékápoló gél igazán jó választás.

ÉRDEKEL A RÁNCTALANÍTÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓskineffect lifting eye gel

Szemkörnyékápoló krém az érzékeny laza szemkörnyékre

Ez a szemkörnyékápoló krémes zselét az érzékeny bőrre is nyugodtan használhatjuk. Biztonságos védelmet nyújt a laza szemkörnyéki területnek. Az intenzív hatású ránctalanító és hidratáló szemkörnyékápoló innovatív hatóanyag összetétele, minden egyes cseppel hozzájárul a friss kinézethez és feltölti hidratációval a bőrt.

Finom, felépítő szemránc gél egy feszes, rugalmas és ránctalan szemkörnyékért.

Javítja az érzékeny bőr felszínét, csökkenti a szemkörnyéki ráncokat és erősen hidratáló hatású.

A száraz, vízhiányos, laza kötőszövetet rövid időn belül kellőképpen hidratálja a hyaluronsav a peptidek pedig feszesítenek.

Használatától a szemkörnyéki terület jelentősen javul, tompulnak a szemkörnyéki ráncok és világosodnak a sötét karikák.

ÉRDEKEL A SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ KRÉM

Caviar Luxury Eye Cream

A szemkörnyéki laza területet ránctalanít, regenerál és táplál.

A Devee Kaviár szemkörnyékápoló luxus kategóriás kozmetikum, például 24 órás ápolást biztosít, intenzív összetevői a lágy szemkörnyéki kötőszövetet képes remekül táplálni és regenerálni.

A mimikai ráncokat feltölti, a szemek alatti sötét karikákat halványítja és a duzzanatot is tompítja.

Ennek a luxus ápoló produktumnak köszönhetően, újra feszessé és elasztikussá válhat a szemkörnyék.

Nem szabad azt gondolnunk, hogy a szemránckrém alkalmazására kizárólag az idősebb személyeknek van szükségük, hiszen a stresszel teli életmód, az éjszakai tanulás, a vizsgák előtti idegeskedés a fiataloknál is előidézheti a ráncok megjelenését.

ÉRDEKEL A KAVIÁR RÁNCTALANÍTÓ SZEMKÖRNYÉKÁPOLÓ