Testápoló száraz bőrre

Testápoló száraz bőrre

Megjelent: 2022. 05. 23

A legjobb testápoló száraz bőrre 

Nehéz eligazodni a testápolók széles választékában. Gyakran  nem tudjuk eldönteni, hogy számunkra milyen testápoló lenne a legjobb.

Amikor a legjobb testápolót keressük, akkor sok testápolót kipróbálunk, mert a testünknek és a bőrünknek is igyekszünk a leghatásosabb testápolást megadni. A számunkra legmegfelelőbb testápoló, nemcsak a bőrünket ápolja, de az egész napi hangulatunkat is kedvezően befolyásolhatja. Ugyanis az illata és a selymes állaga egész napra elkísér bennünket. Általában száraz a bőrünk, amit vízhiány kísér. A napi fürdések és a habfürdők használata, bizony szárítja a bőrt. A bőrünk csillogása, egészséges kinézetet ad. Ezért keressük a számunkra legjobb testápolókat, melyeknek magas a hatóanyagtartalma, maximálisan ápolja a bőrt, öregedésgátló hatású, lágy az állaga, kellemes az illata vagy éppen illatmentes, és ami a legfontosabb, hogy hamar felszívódik, nem hagy zsíros érzetet a bőrfelszínen.

Mit tegyél, ha nagyon száraz a bőröd?

Nagyon gyakori jelenség a testápolásban, hogy időnként sokkal szárazabbnak érezzük a bőrünket. Ez a nyári hónapokban is így van, ami általában a zsírhiányból adódik, amihez a vízhiány is párosul. Ilyenkor azt javasoljuk, hogy naponta többször legalább kétszer használjunk testápolót, de azt is javasoljuk, hogy kombináltan használjuk kettő különböző testápolót, hiszen így a hatóanyagokat megtöbbszörözzük. A száraz bőr ápolásánál a testápolónk mindenképpen magas hialuronsav és vízmegkötő hatóanyagokat tartalmazzon, gazdag növényi olaj kivonatokkal és kollagén képző hatóanyagokkal. 

Mivel a testápolóval naponta nagy testfelületet kezelünk és a használatuk során a bőrtápláló anyagok is mélyebben jutnak a bőrsejtekbe, általában a hámréteg alsó sorába, ezért azt javasoljuk, hogy minden esetben magas minőségű testápolókat használjunk, intenzív növényi olaj tartalommal. Az erős és az érezhető hatás csak így lehetséges és így a száraz bőr csodaszere, ha a hatóanyagok kellőképpen hidratálnak, regenerálnak és táplálnak. Az illatuk lágy kisérőillat legyen. A testápolókat általában a fürdés után használjuk, ezért fontos, hogy hamar felszívódjanak, és ne hagyjanak zsíros, ragacsos érzetet a bőrünkön.

Az öregedésgátló anti-aging testápolóknak magas a hatóanyagtartalmuk és olyan hatóanyagokat is tartalmaznak, melyek megtalálhatóak a bőrünk szerkezetében. Ezek a hatóanyagok a hialuronsav és a kollagénképző anyagok. Tehát biológiailag nem idegen a számunkra. Az modern előállításuk során figyeltünk arra, hogy ne tartalmazzanak kőolaj-származékokat, és a mesterséges kemikáliákat sem szeretjük. 

A testápolók a bőr védelmezői

Ahhoz, hogy megőrizzük a bársonyosan puha, lágy tapintású bőrünket, bizony a legjobb testápolókra van szükségünk. A prémium testápolóknak magas a hatóanyagtartalmuk, könnyen felszívódnak, célzottan ápolják a bőrt. A hatóanyagok előállítási módja a legmodernebb technológia. A hatóanyagok mikronizált formában, kapszulázottan kerülnek a tubusba. Ennek köszönhető a gyors felszívódásuk és a látványosan hatékony bőrápolásuk is. A száraz bőrünknek szüksége van a napi testápolásra. Naponta kell pótolni a hidratáció elvesztését és a felszíni lipidek pótlása is fontos szerepet kap. Teljesen mindegy, hogy milyen évszak van, ha száraz a bőrünk, a testápolók használata mindig fontos a szépségápolási rutinunk felépítésében.

Miért ajánljuk ezeket a testápolókat száraz bőrre?

A webáruházunkban megtalálható testápolók magas hatóanyag tartalmú bőrgyógyászatilag is  tesztelt termékek. Ezek az értékes hatóanyagok, táplálják a száraz és vízhiányos bőrt.

A testápolóink anti-aging hatásúak, ami a bőrünk korai öregedését késlelteti. Nagy figyelmet fordítottunk a magas hialuronsav tartalomra és a kollagénképzést fokozó Matrigenics hatóanyagra.

A legújabb Hyaluron testápoló öt molekulaszerkezetű hialuronsav molekulát tartalmaz.

A hyaluronsavas testápoló rendeszeres használatával, a bőröregedést késleltethetjük. 

Az anti-aging, öregedés gátló testápoló megelőzi a bőr dehidratáltságát, így sokáig feszes és fiatalos marad. Tökéletes a nyak és a dekoltázs fiatalítására, ápolására is.

A másik hasznos anyagunk a bőrt feszesító kollagén. A kor előrehaladtával a kollagén 25 éves korunk után csökken, egyre kevesebb van a szervezetünkben, bőrünkben, ezért az öregedési folyamat elindul.

A hyaluronsav és a kollagén mellett testápolóink tartalmazhatnak  E-vitamint, makadámdió olajat és számos olyan értékes növényi olajokat, vízmekötő anyagokat, bőrpuhító anyagokat, amik hozzásegítik bőrünket a fiatalosság megtartásához.

Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért minden hatóanyag, amit felhasználunk, prémium minőségű.

Így tudjuk biztosítani, hogy testápolóink a lehető legmagasabb minőséget és hatást képviseljenek a testápolók világában.

Ezeket a testápolókat igazán érdemes kipróbálni!

Válasszon a testápolóink közül és használja az egészségesen csillogó és bársonyosan puha bőr eléréséhez!

A bársonyosan puha, selymes bőr már nem álom többé!


 hyaluron⁵ smoothing body lotion

Testápoló hidratáló száraz vízhiányos bőrre

ÉRDEKEL A HYALURON TESTÁPLÓ


Hyaluron Moisturizing Body Lotion

Testápoló hidratáló és bőrfiatalító hialuronsavval prémium minőségben

ÉRDEKEL A PRÉMIUM HYALURON TESTÁPOLÓ


collagen velvety skin smoothing body cream

Kollagén termelődést fokozó testápoló bőrfeszesítő hatással

ÉRDEKEL A KOLLAGÉN FESZESÍTŐ TESTÁPOLÓ