• Német precizitáson alapuló professzionális bőrápolók és anti-aging kozmetikumok webáruháza. Made in Germany

WELLMAXX Hyaluron⁵ prémium hialuronsav krémek
Hyaluron⁵ a legjobb hialuronsav krém! Ránctalanító öregedésgátló hidratáló krémek. Azoknak akik bőrtípustól függetlenül többet akarnak tenni a fiatalos megjelenésükért.
WELLMAXX Cellular lift ránctalanító arcápolás peptidekkel
Ránctalanító arcápolás bőrfeszesítő peptidekkel. Élvezze a ránctalan és a fiatal arcot! Minden arcápoló alapját az öregedésgátló peptidek eredményei képezik.
WELLMAXX Skineffect hidratálás ránctalanítás
Hidratáló arckrémek ránctalanító hatással! Az arctisztító, a nappali és az éjszakai krém, a szemkörnyékápoló, a hidratáló szérum összeillenek egymással. Csak ajánlani tudjuk!
WELLMAXX anti-aging ampullák a legmagasabb koncentrációban.
Arcszérum kozmetikai ampulla hidratáló, ránctalanító, tápláló és regeneráló erejét ne hagyja ki a napi prémium arcápolási rutinjából.
WELLMAXX Kollagén krém a feszes arcbőr csodaszere
A prémium minőségű kollagénképző hatóanyagok lehetővé teszik, hogy bőrünk minősége ténylegesen változzon és ezt nálunk klinikai vizsgálatok is alátámasztják.
WELLMAXX Sun Care fényvédelem, fényvédő krémek
A Sun Care fényvédő kollekciót az UVA + UVB fényvédő szűrőkön kívül természetes tartalmú kivonatok jellemzik, Az ápoló termékekkel megelőzhető a leégés, és megóvható a bőr a hosszan tartó bőrkárosodástól.
WELLMAXX Shape alakformálás, karcsúsítás, zsírbontás
Alakformálás a teljes körű fogyókúra alakformáló krémekkel. Mindenkinek ajánljuk, aki feszesebb bőrre és karcsúbb alakra vágyik. Cellulitisz ellen is ajánlott testápolók!
Devee Rose damaszkuszi rózsavirág sejtkivonat arcápolás luxus minőségben
Damaszkuszi rózsa sejtkivonat tartalommal luxus arcápolás . A hatóanyagok sokoldalú erejét ötvözi a tudományos eredményekkel és a legmodernebb kozmetológiával.
DEVEE Hyaluron arcápolás luxus minőségben
Hyaluronsav tartamú arckrémek, arcszérumok, testápoló luxus arcápolók. Fantasztikus hatás, prémium minőség. Hidratáló és ránctalanító arcápolás minden bőrtípusra.
Devee Kaviár arcápolás luxus minőségben
Luxus arcápolás öregedésgátló regeneráló a kaviár, a mélytengeri komplex és a hyaluron erejével! 
DEVEE arctisztítók luxus minőségben
Ajánljuk minden bőrtípusra, beleértve a ráncos és érett bőrt is. A rendszeres arctisztítással gondoskodhatunk bőrünk egészségéről és szépségéről.
LIFTMEE ránctalanító készülékek otthonra
Ránctalanító és arckezelő készülékek otthonra! Led maszk, ultrahang, szemkörnyéki ránctalanítás és arctisztító készülékek megbízható minőségben.
Wellmaxx, Devee, Liftmee termékcsaládok