0 termék

Alakformálás, zsírbontás, bőrfeszesítés és karcsúsítás

Alakformálás a teljes körű fogyókúra alakformáló és karcsúsító krémekkel. Mindenkinek ajánljuk, aki feszesebb bőrre és karcsúbb alakra vágyik. Cellulitisz ellen is ajánlott!

Mi segítünk a sikeres fogyásban!

A test problémás területeinek tartós, látható módon történő csökkentése, bőrének folyamatos tonizálása és a cellulit okozta kellemetlen bőr látványa elleni harc sikere érdekében természetesen a tudatos táplálkozás és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen.

A Shape alakformálás segítségével sikeresen veheti fel a harcot bőrének csökkenő tónusa és rugalmassága ellen a dekoltázstól a mellek területén át egészen a lábakig, kiegészítésül pedig a tonizáló spray extra adag nedvességgel láthatja el bőrét.

A négy termék alakformálás segítséget nyújt. Segíthetnek a terhességi csíkok csökkentésében, támogatják a cellulit megjelenésének csökkentését és a test szép körvonalainak kialakításához hozzájárulva javítják a bőr és a test összképét. Gyorsan beszívódnak, a bőr felszíne a használat után nem hagy zsíros érzetet, nem ragad, és a termékek friss aromája révén vitalizáló hatást gyakorolnak.

A teljes körű fogyókúra! Alakformálás

A nappali alakformáló krém javítja a bőrfeszességet és csökkenti a cellulit megjelenését.

Az éjszakai testápoló krém pedig optimálisan kiegészíti az egésznapos ápolást.

A feszesítő mellápoló krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami szépíti a dekoltázst és

a hűsítő hidratáló testpermet pedig egyidőben frissíti a bőrünket és fokozza annak vitalitását.

Kinek ajánljuk ezt a termékcsaládot?

Az alakformáló krémcsaládunkat mindenkinek ajánljuk, akik fogyókúrába kezdenek, sportolnak vagy éppen a diéta okozta bőrproblémákhoz szeretnének külső segítséget. Minden fogyókúra közben vagy után a testünk körfogata veszít a rugalmasságából vagy megereszkedik. A nappali és éjszakai testápolók olyan kiegészítő hatóanyagokat tartalmaznak, melyek segítenek a testünk harmonikus körvonalainak a megtartásában. A speciális karcsúsító hatóanyagok sikeresen formálják a test körvonalát, simítják a bőr felületét, ezekkel a kozmetikai anyagokkal csökkenthető a kontúr optikai hullámossága is. Mindenkinek ajánljuk a termékeinket, aki feszesebb bőrre és karcsúbb alakra vágyik. Fontos, hogy ezek az alakjavító és zsírégető krémek igazán akkor hatásosak, ha figyelünk étkezésünkre és mozgunk is mellette.