WELLMAXX Shape alakformálás, karcsúsítás, zsírbontás WELLMAXX Shape alakformálás, karcsúsítás, zsírbontás

Alakformálás, zsírbontás, bőrfeszesítés | Wellmaxx webshop

Alakformálás a teljes körű fogyókúra alakformáló és karcsúsító krémekkel. Mindenkinek ajánljuk, aki feszesebb bőrre és karcsúbb alakra vágyik. Cellulitisz ellen is ajánlott!

Mi segítünk a sikeres fogyásban!

A test problémás területeinek tartós, látható módon történő csökkentése, bőrének folyamatos tonizálása és a cellulit okozta kellemetlen bőr látványa elleni harc sikere érdekében természetesen a tudatos táplálkozás és a rendszeres testmozgás elengedhetetlen.

A Shape alakformálás segítségével sikeresen veheti fel a harcot bőrének csökkenő tónusa és rugalmassága ellen a dekoltázstól a mellek területén át egészen a lábakig, kiegészítésül pedig a tonizáló spray extra adag nedvességgel láthatja el bőrét.

A négy termék alakformálás segítséget nyújt. Segíthetnek a terhességi csíkok csökkentésében, támogatják a cellulit megjelenésének csökkentését és a test szép körvonalainak kialakításához hozzájárulva javítják a bőr és a test összképét. Gyorsan beszívódnak, a bőr felszíne a használat után nem hagy zsíros érzetet, nem ragad, és a termékek friss aromája révén vitalizáló hatást gyakorolnak.

A teljes körű fogyókúra! Alakformálás

A nappali alakformáló krém javítja a bőrfeszességet és csökkenti a cellulit megjelenését.

Az éjszakai testápoló krém pedig optimálisan kiegészíti az egésznapos ápolást.

A feszesítő mellápoló krém olyan hatóanyagokat tartalmaz, ami szépíti a dekoltázst és

a hűsítő hidratáló testpermet pedig egyidőben frissíti a bőrünket és fokozza annak vitalitását.

Kinek ajánljuk ezt a termékcsaládot?

Az alakformáló krémcsaládunkat mindenkinek ajánljuk, akik fogyókúrába kezdenek, sportolnak vagy éppen a diéta okozta bőrproblémákhoz szeretnének külső segítséget. Minden fogyókúra közben vagy után a testünk körfogata veszít a rugalmasságából vagy megereszkedik. A nappali és éjszakai testápolók olyan kiegészítő hatóanyagokat tartalmaznak, melyek segítenek a testünk harmonikus körvonalainak a megtartásában. A speciális karcsúsító hatóanyagok sikeresen formálják a test körvonalát, simítják a bőr felületét, ezekkel a kozmetikai anyagokkal csökkenthető a kontúr optikai hullámossága is. Mindenkinek ajánljuk a termékeinket, aki feszesebb bőrre és karcsúbb alakra vágyik. Fontos, hogy ezek az alakjavító és zsírégető krémek igazán akkor hatásosak, ha figyelünk étkezésünkre és mozgunk is mellette.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2021