8 termék

Újonnan fejlesztett cellular lift aktív peptidek, anti-aging hatóanyagokkal a ránctalan bőrért! 

A hatóanyagok tökéletes kombinációjával a maximális eredmény érdekében:

Messenger peptidek - az öregedésgátló bőrápolás innovatív multi-talentumai.
Az innovatív hatóanyagokkal és selymes, fényűző textúrával tervezett, rendkívül hatékony termékek kompakt ápolási programot nyújtanak.

Az újonnan fejlesztett cellulár lift szépségápolás  középpontjában speciális peptidek állnak, amelyek aktiválják a bőr saját regenerációját a feltöltött, feszesebb bőrért. A bőr megújulását és a kollagénszintézist hatékonyan támogatja a simább, feszesebb bőr érdekében.

A peptidet anti-aging fokozónak tekintik, és serkentik a bőr alapvető funkcióit. Ezek a bőr építőkövei, fontos impulzusokat adnak neki, valamint ellenállóbbá és erősebbé teszik. Az itt használt biomimetikus peptidek optimalizálják a sejtek anyagcseréjét, fokozzák a kollagénszintézist, és így szerkezetátalakító hatást gyakorolnak a kollagén- és elasztinhálózatra.

Az eredmény: A bőr feszesebb és rugalmasabb lesz, a ráncok csökkennek, és a bőr megjelenése élettel teli, fiatalosan simább és tökéletesebb lesz.

Cellular Lift professzionális kozmetikumok

Az aktív peptid komplexek jelentősen javítanak a bőröregedés késleltetésében. Aktívan ösztönzik a kollagén rostok újra termelődését, és védik az extra celluláris mátrix kötőszöveti szerkezetének lazulását és bomlását. A modern anti-aging peptidek, hatékonyan késleltetik a mimikai ráncok kialakulását és a ráncok megjelenését.

CELLULAR LIFT  sorozat, minden termékének az alapját a peptid komplexumok legújabb kutatási eredményei képezik.

 Az aktív peptid segít a bőr lifting effekt megtartásában, a bőr regenerációit serkenti, revitalizál és egy erős anti-aging hatást garantál. Optimálisan szabályozza bőr nedvesség tartalmát,.

Gondoskodik a bőr feszességének a megtartásáról:

■  erősíti a kötőszövet sejtkapcsolódó struktúráját,
■  bőr regenerációs folyamatát támogatja, az anyagcserét serkenti,

■  stabilizálja a hidratációt,
■  az Extracelluláris mátrix szerkezetét tömöríti,
■ késlelteti a kollagén és az elasztikus rostok csökkenését.

A peptidek – intenzív bőrfiatalító tulajdonságokkal rendelkeznek

Peptidek intelligens öregedésgátló stratégiát biztosítanak : a fehérje komponensek stimulálják a bőr vitális faktorait, mint pl. a bőranyagcsere folyamatok.

Intenzíven gondoskodnak az optimális bőrregenerációról, a kollagén-szintézisről és a bőr fiatalos kisugárzásáról.

A Wellmaxx kozmetikumok, a modern anti-aging hatóanyagokat a legmagasabb koncentrációban tartalmazzák. Az innovatív aktív összetevők fókuszában, a legújabb anti-aging kutatások állnak.

A Wellmaxx filozófiája, hogy megfeleljen a bőröregedés hatékony megelőzésének és hosszasan megtudjuk megőrizni a fiatalos megjelenésünket.

Az aktív peptid komplexumok bőrfunkciókat támogatnak, mint pl.

a bőr természetes ellenálló képességét,

a bőrsejtek folyamatos regenerációját,

a bőr fiatalos és bársonyos tapintását,