3 termék

Arctisztítók luxus minőségben

Arctisztítóink kivételes minőségűek, hogy a luxus érzését és hatékonyságát nyújtsák. Az arctisztítás kulcsfontosságú a bőrápolásban, különösen a ráncos és érett bőr esetében. A rendszeres tisztítás segít megőrizni a bőr egészségét és szépségét.

Az arctisztító párosunk magában foglalja a kíméletes tisztító gélt és a luxus minőségű arctonikot. Ez a kombináció tökéletesen összehangolt, hogy a legjobb eredményt érjük el.

Egy alapos bőrtisztítás az alapja a tökéletes bőrápolásnak!

A DEVEE Skin Duo az optimális ápoláshoz és tökéletes bőrápoláshoz a legjobb választás. Nem csak azért, mert a smink és a szennyeződések károsíthatják a tiszta bőrt, hanem mert egy könnyű, olajmentes gél és egy alkoholmentes tonik ideális kombinációt nyújtanak a bőr alapos tisztításához és nedvességpótlásához, valamint hozzájárulnak a hatóanyagok hatékonyságához.

A következő arctisztító termékek különösen alkalmasak minden bőrtípusra, és optimálisan gondoskodnak a bőrről. Eltávolítják a faggyútörmelékeket, az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket, a verejtéket és a sminkmaradványokat, és lehetővé teszik a bőrápoló termékek hatóanyagainak hatékony felszívódását, hogy azok teljes hatásukat kifejthessék.

A bőr alapos tisztításához többre van szükség, mint csak vízre, mert az csak a vízben oldódó anyagokat távolítja el. Ideális bőrtisztításhoz enyhe, zsíroldó anyagokra van szükség.

Az DEVEE Clear Skin termékek tökéletesen illeszkednek a mindennapi tisztítási rutinhoz. Kiemelkedően összehangoltak, eltávolítják a faggyútörmelékeket, az elhalt hámsejteket és a szennyeződéseket.

Devee arctisztító gél

A könnyed habzó, olajmentes gél kis mennyiségű vízzel finom, jól tolerálható habbá alakul. Különösen kellemes érzetet nyújt a zsíros bőrre is kiváló. A "nedvességmágnes" Pentavitin® értékes hidratálást biztosít, míg a Ligetszépe olaj-kivonat és a rendkívül enyhe növényi tenzidek megerősítik a bőr természetes védőrétegét.

Devee arctonik bőrnyugtató

Az alkoholmentes tonik felfrissíti és nyugtatja a bőrt az arctisztítás után. Az új SOS funkció segít az irritációk kezelésében és frissítő hatást fejt ki. Az Aloe Vera intenzív hidratálást nyújt, a betain köti a nedvességet, a kalcium pedig megerősíti a bőr ellenálló képességét. Minden bőrtípusra alkalmas.

A DEVEE Clear Skin termékek segítségével biztosíthatja bőre hosszan tartó tisztaságát és egészségét.


Fedezze fel a Wellmaxx Devee Arctisztító Szettet!

Ez a luxus minőségű arctisztító szett mindent tartalmaz, amire szüksége van a bőr alapos tisztításához és ápolásához.

Az Arctisztító Szett tartalmazza a DEVEE Clear Skin Cleansing Gel-t és a DEVEE Clear Skin Calming Tonic-ot, amelyek kiválóan működnek együtt, hogy eltávolítsák a szennyeződéseket és frissességet adjanak a bőrnek.

A DEVEE Arctisztító Szett minden bőrtípusra ideális, és a mindennapi bőrápolás elengedhetetlen része.

Fedezze fel a luxus minőséget és élvezze a friss, egészséges bőr érzését! Lépjen a következő szintre a bőrápolásban a Wellmaxx Arctisztító Szettel!