• Német precizitáson alapuló, professzionális anti-aging bőrápoló kozmetikumok webáruháza! Made in Germany

5 termék

Hyaluronsav arckrémek, arcszérumok, testápoló luxus arcápolók.

Fantasztikus hatás, prémium minőség. Hidratáló és ránctalanító arcápolás minden bőrtípusra.

A DEVEE Hyaluron sorozat egy exkluzív, mindenre kiterjedő szépségprogramot kínál a napi anti-aging rituáléhoz.

A bőrt nagy koncentrációjú hialuronsavval ápolja és kényezteti, amely a hatóanyagok egyedülálló kombinációjával együtt innovatív és látványos  ápolást biztosít.

A DEVEE Hyaluron termékeket  pontosan úgy terveztek meg, hogy megőrizzék a bőr fiatalságát. Hyaluronsav arcápolók rendkívül nagy hyaluronsav koncentrációjú anti-aging szépségápolók.

Nemrég ismét továbbfejlesztették a formulát: a természetes hialuronsav magas koncentrációja hármas és négyszeres molekuláris formában jellemzi a DEVEE Hyaluron termékeket.

Pontosan ez a magas és alacsony molekulatömegű, valamint a keresztkötésű és a kapszulázott hialuronsav kombinációja az, ami a rendkívül hatékony hatóanyagnak a legjobb eredményt biztosítja.

Hat prémium termék nem csak meggyőző eredményeket, hanem csodálatos érzést is ígér a felvitelkor: legyen az gél, szérum, krém, szemkörnyékápoló, koncentrátum vagy testápoló - a DEVEE Hyaluron sorozat a legmagasabb szintű napi szépségrituálét biztosítja. Összességében a megjelenés fiatalabbnak, egészségesebbnek és sugárzónak tűnik.

Kifejezetten a bőr öregedésének a késleltetésére és a fiatalságának a megőrzésére fejlesztett termékek.

hyaluronsav segít a nedvesség megkötésében, védi arcbőrt és egyenletesebb megjelenést kölcsönöz neki, segít megelőzni a ráncok kialakulását és a már kialakult ráncokat tompítja. 

A természetes hyaluronsav magas koncentrációja alacsony és nagy molekulatömegű formában simítja és feszesíti a bőrt.

A mikrokapszulába töltött természetes hyaluronsav hatóanyagok kipárnázzák az apró vonalakat és ráncokat.

A ráncok és a vonalak természetes módon simulnak, a bőr egésze tónusos lesz, és a bőr megjelenése láthatóan javul.

Hyaluronsavat már régóta használják az bőröregedési folyamatok elleni védelemben!

Míg eredetileg a gyógyászat használta pl. sebek, hegek és ízületek kezelésére, ma a Hyaluronsav az esztétikai-plasztikai gyógyászatban a mély bőrráncok eltüntetésére, az arckontúrok felépítésére vagy az ajkak feltöltésére használatos.

Összetett hatása miatt a fiatalság elixírjének is nevezett bőralkotó hyaluronsav hálószerűen kapcsolja össze a sejtek közti génállományt.

A Hyaluronsavnak nagy nedvfelszívó potenciálja van és akár harmincszor annyi vizet képes lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata. Erőteljesen hidratál, feszessé, rugalmassá teszi bőrét és friss megjelenést kölcsönöz. Ezen felül a Hyaluronsav elősegíti a sejtszaporodást és a bőrirritációk regenerációját.

Ahhoz, hogy a bőr hosszú ideig megőrizze rugalmasságát és ellenálló képességét, azt javaslom, hogy a bőr idő előtti öregedését hyaluronsav tartalmú bőrápolással késleltesse.

Az illatuk elegáns a hatóanyagok a luxus érzetét garantálják egész napra! 

A termék állati eredetű összetevők, kőolajszármazékok, szilikonok, parabének, polietilén-glikol (PEG) hozzáadása nélkül készült.