3 termék

Magas minőségű fényvédelem! Támogassa bőrét a Wellmaxx SunCare fényvédő krémekkel!

Örvendetes hatást jelent, amikor gyönyörűen barnult bőrünk van, amelyet megfelelő fénvédelemmel és fényvédő összetevőkkel érünk el. Imádjuk a napot és mindazokat a pozitív hatásokat, amelyeket testünk és közérzetünk számára nyújt. Azonban nem szabad elfelejtenünk, hogy a nap UV-sugara irritációt és idő előtti bőröregedést is okozhat.

A Wellmaxx SunCare termékek fényvédőként megakadályozzák a leégést, és megvédik bőrünket a hosszan tartó napfény által okozott károsodástól. Ezek a termékek nemcsak UVA és UVB védelmet nyújtanak, hanem természetes kivonatokat is tartalmaznak, amelyek megvédik bőrünket a szabad gyökök negatív hatásaitól. Az intenzív hidratáló krémek pedig segítenek megőrizni bőrünk rugalmasságát. Miután hosszú napot töltöttünk a napon, a kimerült bőrünknek szüksége van egy gazdag, kellemesen hűsítő napozás utáni krémre. A harmonikus konzisztenciájú krémünk és a friss narancs illata kényezteti bőrét.

Az UVB sugarak a bőr felszínén hatnak, leégést okozva, és károsíthatják a hámréteget. Az UVA sugarak mélyebbre hatolnak, szabad gyököket termelnek, és a bőr korai öregedésének fő okai.

Miért ajánljuk ezeket a fényvédőket?

Az általunk javasolt fényvédő krémek nem csak a napvédelem szempontjából a legjobbak, de anti-aging hatásukkal is kiemelkednek. Kémiai fényvédőket tartalmaznak, amelyek visszaverik az UV sugarakat, megakadályozva a hámréteg és a kötőszövet károsodását. Ezenkívül csökkentik a pigmentáció kialakulását és védelmet nyújtanak a nap okozta égési sérülések ellen is. A faktorszám kiválasztásánál figyelembe kell venni a bőrszínt, a bőrtípust és a bőrállapotot, valamint az életkort is.

Webshopunkban többféle faktorszámú arckrém közül választhat. Elérhetőek a SPF 15, SPF 30 és SPF 50-es faktorszámú termékek is.

Fontos, hogy ezek a krémek egyaránt védelmet nyújtanak az UVA és UVB sugarak ellen. Rendszeres rétegezett alkalmazásuk szükséges ahhoz, hogy maximális fényvédelmet biztosítsanak. A védelem időtartama a faktorszámtól és a bőrszíntől függ. Például egy SPF 50-es faktorszámmal ellátott krém tökéletes felvitele esetén akár öt órán át is védelmet nyújthat.

Az általunk forgalmazott fényvédő krémekben anti-oxidánsok is megtalálhatók, amelyek elengedhetetlenek a sejtszintű védelem szempontjából.

Hogyan használjuk a fényvédő krémeket?

Nagyon fontos, hogy megfelelően használjuk a fényvédő krémeket! A bőrünk rendelkezik egy saját önvédelmi rendszerrel, amely bizonyos ideig védi magát a káros sugaraktól. Azonban ha ez a védelem megszűnik, könnyen leégés és bőrpír alakulhat ki.

Mindig vegyük figyelembe a bőrtípusunk saját önvédelmi rendszerét.

Nagyon világos bőr - önvédelmi idő: 5-10 perc | Javasolt SPF 50 faktorszámú fényvédelem.

Világos bőr - önvédelmi idő: 10-20 perc | Javasolt SPF 30-50 faktorszámú fényvédelem.

Világosbarna bőr - önvédelmi idő: 20-30 perc | Javasolt SPF 30 faktorszámú fényvédelem.

Barna bőr - önvédelmi idő: 30-40 perc | Javasolt SPF 15-30 faktorszámú fényvédelem.

Az SPF (Sun Protect Factor) fényvédő faktor meghatározza a védelem magasságát.

Az általunk forgalmazott fényvédő krémek fizikai fényvédőket tartalmaznak, amelyek visszaverik az UVA és UVB sugarakat.

Ajánljuk Önnek a Wellmaxx SunCare fényvédő termékcsaládot, amely kiváló minőségű fényvédő krémeket kínál a bőr védelmére.

Ezek a termékek hatékonyan védelmezik bőrét a napfény káros hatásaival szemben, és segítenek megelőzni az idő előtti bőröregedést

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek a Sun Care FaceSun Protection Fluid SPF 50 terméket, amely kiválóan kombinálja a hatékony fényvédelmet és az arcápolást. Ez a könnyű és gyorsan felszívódó fluid védi bőrét a káros UV-sugárzás ellen, miközben megőrzi bőre fiatalosságát és egészségét.

A Sun Care FaceSun Protection Fluid SPF 50 kifejezetten az arcra lett tervezve, hogy optimális védelmet nyújtson a napfény káros hatásaival szemben. Az SPF 50 faktorszámú védelem erős védelmet biztosít az UVA és UVB sugarak ellen, megakadályozva a leégést és a bőr korai öregedését.

Bemutatjuk Önnek a Sun Care Sun Protection Mousse SPF 30 terméket, amely hatékony védelmet nyújt a napfény káros sugarai ellen. Ez a könnyű és habos textúrájú fényvédő hab optimális védelmet biztosít bőrének, miközben gondoskodik annak egészségéről és szépségéről.

A Sun Care Sun Protection Mousse SPF 30 SPF 30 faktorszámmal rendelkezik, ami erős védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen. Ez megakadályozza a leégést és a bőr korai öregedését, így bőre egészséges és fiatalos marad.

Örömmel mutatjuk be Önnek a Sun Care Relaxing Lotion-t, amely kifejezetten a napozás utáni bőrápolásra lett tervezve. Ez a tápláló testápoló lotion nyugtatja és hidratálja a leégett vagy kiszáradt bőrt, miközben segít megőrizni bőre egészséges ragyogását.

A Sun Care Relaxing Lotion gazdag formulával rendelkezik, amely segít helyreállítani a bőr természetes nedvességtartalmát és tápláltságát. Az aktív összetevők gyorsan felszívódnak a bőrbe, így azonnal enyhítik a napégés okozta kellemetlenségeket és hűsítik a bőrt.

Ezen túlmenően, a Sun Care Relaxing Lotion kellemes és frissítő illatot áraszt, amely tovább fokozza a testápolás élményét. Használata után bőre puhább és simább lesz, és visszanyeri természetes vitalitását.

Az általunk kínált Wellmaxx SunCare termékek magas minőségű összetevőket tartalmaznak, amelyek biztosítják a hatékony fényvédelmet és a bőr egészségét. A termékeinkkel a napozás élvezetét és a bőr védelmét egyaránt élvezheti.