7 termék

Arcszérumok kozmetikai hatóanyag ampulla a legmagasabb koncentrációban

Arcszérum kozmetikai ampulla zárt hidratáló, ránctalanító, tápláló és regeneráló erejét ne hagyja ki a napi prémium arcápolási rutinjából.

Fedezze fel a kozmetikai ampullába zárt arcszérumok hidratáló, ránctalanító, tápláló és regeneráló  erejét. Nálunk a kozmetikai hatóanyag ampullák széles választéka található. Kiváló minőség és ár/érték arány.

Miért zárják ampullákba az arcszérum koncentrátumokat?

A csíraszegény előállítási módnak köszönhetően az arcszérumokban lévő hatóanyagok a bőrápolás fénypontját jelentik.A koncentrált hatóanyagok intenzívebbek és az ampulla felnyitása után is frissek maradnak. A kis szépségcsodák steril ampullában, egyszer használatos csomagolásnak és a hajszálpontos adagolásnak köszönhetően  szinte  tartósítószer mentesek, ami  azt  jelenti, hogy  használatukkal még több tiszta hatóanyagban és sugárzó megjelenésben lehet részünk.

Az ampulla zárt hatóanyag koncentráció sokkal erőteljesebb, mint a normál krémekben, mert célzottan másodpercek alatt kifejtik hatásukat a bőrfelszínen.

A steril ampullába zárt szépségelixírek, aktív összetevőit a német szakemberek precízen válogatták ki. A nagy koncentrációjú ampullák minden elvárást kielégítenek, használatával a bőr visszanyeri életerejét és ragyogását.Tökéletes kiegészítői az intenzívebb bőrápolás eléréséhez.A bőrfelszínre  felvitt kis csodaszerek csaknem minden kívánságot rekordidő alatt teljesítenek.

Ampulla kétfázisú 

Az újonnan kifejlesztett kétfázisú arcszérum koncentrátumok egy millis kiszerelésben, koncentráltabb és takarékosabb használatot biztosítanak, hiszen állagának köszönhetően remekül szét lehet oszlatni a bőrfelszínen. Az arcszérum hatásuk azonnal látható és észrevehető.
A kétfázisú oldat arcszérum együtt ötvözik a legmodernebb hatóanyag-rendszereket, a kiváló minőségű olajokkal és a mikronizált molekulájú hatóanyagokkal.

1. olaj fázis hatóanyag
2. vizes fázis hatóanyag,
az ampullát hatóanyagai összerázva aktiválódnak, melyek tökéletesen szinergikusak egymással.

Az ampulla hatóanyagai összerázva aktiválódnak, melyek tökéletesen szinergikusak egymással.

Az ampulla koncentrátumok és használatuk

Legyen szó a multivitamin ampulla kúráról, az édes mandula lifting hatásáról, vagy a hibiszkusz ránctalanító varázsszerről – az ampullás  bőrápolásban  minden megvan ahhoz, hogy a szépségápolás sztárja legyen. Teljesen mindegy, hogy az első ráncokról, a bőr szárazságról vagy a fáradt arcbőrről van szó. Az ampullák jelentik az ideális megoldást az egészséges, a friss, az üde bőr elősegítésében és a bőr idő előtti öregedésének a lehető legtovább történő késleltetésében.