Arcszérumok - koncentrált bőrápoló hatás

Arcszérum a szép és sima bőrért. Nálunk kiváló ránctalanító, hidratáló energizáló, pigmenthalványító, gyulladáscsökkentő hatású arcszérumok közül válogathat!

Arcszérumok - koncentrált bőrápoló hatás 

Minden nőnek fontos, hogy arcbőre ragyogó és vitalitással teli legyen. Bőrünket rendszeresen ápoljuk, kozmetikushoz járunk, szaunázunk és különböző krémekkel tápláljuk. Harmincöt év felett jobban kell már figyelnünk arcbőrünkre, megjelennek az apró szarkalábak, ráncocskák, a fáradtság és a stressz hamarabb meglátszik a bőrön. Ezért az idő előrehaladtával érdemes arcszérumokkal is kiegészíteni szépségápolásunkat.

Arcszérum koncentrátumok szépségampullák

Sokféle szépségampullát fejlesztettünk ki, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Ezek például a ránctalanító, a hidratáló, az energetizáló szérumok. A szépségampullákban olyan szérumok vannak, amik azonnal puhává és feszessé varázsolják a bőrt, mert nagy koncentrációjú hatóanyagot tartalmaznak. Ezek a szérumok ideális megoldást jelentenek a bőr öregedésének megállításában, ránctalanítanak és vitalizálnak. Bőrünk fiatalos és üde lesz tőlük. Prémium minőségű krémjeink hatóanyaga kiváló a bőrnek, de ha a tökéletes szépségápolást szeretnénk elérni, alkalmanként ezeket, az ampullába zárt koncentrátumokat is használnunk kell, hisz ezek az anyagok célzottan, pillanatok alatt fejtik ki hatásukat a bőr felszínén. Ha meghatározó eseményre készülünk, legyen az egy esküvő, egy színház vagy egy fontos tárgyalás, másodpercek alatt gyönyörűvé, frissé varázsolhatjuk bőrünket prémium minőségű Wellmaxx termékekkel.

Kétfázisú arcszérumok

A kétfázisú ampullák az olajos fázisú hatóanyagokból és a vizes fázisú hatóanyagokból tevődnek össze. Ezek a koncentrátumok együtt ötvözik a legmodernebb hatóanyag-rendszereket. Ilyenek például a ránctalanító, a pigmenthalványító és a gyulladáscsökkentő koncentrátumok. Ha ezeket választjuk, javul a bőrszerkezet sejt-anyagcsere folyamata, ezzel késleltetjük a bőröregedést, enyhíthetjük a mélyebb ráncokat, vagy akár el is tüntethetjük azokat. Használat előtt alaposan rázzuk fel az ampullát, hogy a benne lévő hatóanyagok jól összekeveredjenek.

Hogy használjuk az arcszérumokat?

Ezeket az arcszérumokat úgy alkottuk meg, hogy ne csak professzionális, hanem otthoni felhasználásra is alkalmasak legyenek. Mielőtt neki kezdenénk a szérumok használatának, rázzuk fel az ampulla tartalmát! Felhasználásuk egyszerű, a megtisztított bőrre kell felvinni a hatóanyagot, úgy, hogy az a nyakra is jusson, finoman bemasszírozva a bőrbe. Fontos, hogy mivel apró ampullákba zártuk a koncentrátumokat, az ampulla fejét úgy pattintsuk le, egy kozmetikai kendő segítségével, hogy az ne vágjon meg minket, ne okozzon sérülést. Az arcszérumokat használhatjuk kúraszerűen, hét napon keresztül naponta egyszer, majd a kúra végeztével kényeztethetjük bőrünket heti egy rendszerességgel.

Az arcszérumaink között minden bőrtípus megtalálja magának azt a koncentrátumot, ami neki a legjobb. Szeressük magunkat és kényeztessük a bőrünket a megfelelő krémekkel és arcszérumokkal, igazán hamar meghálálja bőrünk a gondoskodást. Így mindig fiatalos marad a bőrünk, ragyogó, sugárzó, élettel teli. A jó megjelenéshez a tökéletesen ápolt bőr is hozzátartozik.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022