A ránctalanító készülékek feladata, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, tisztítsa a pólusokat, csökkentse a felszíni ráncok megjelenését és fiatalítsa a bőrt.

Ránctalanító készülékek - Kozmetikai arckezelés otthon

Ha kozmetikai termékeket vásárolunk, talán a legfontosabb szempont, hogy tökéletesen ránctalanítson, fiatalítson, hisz az emberek nagy többsége nem akarja, hogy bőrén megjelenjenek az öregedés nyomai. Ezért az arckrémek és a testápoló kozmetikumok mellett, létrehoztunk olyan termékeket is, amik segítik és fokozzák a kozmetikai termékek hatékonyságát. Ezek nem mások, mint az otthon is használható professzionális ránctalanító készülékek.

A szem és a száj hatékony ápolása

A LIFTmee LIP&EYE professzionális szépségápoló kisgépet a szem és a száj kényes felületeinek ápolására hoztuk létre. Finom, apró mikro vibrációval masszírozza az adott bőr felületébe a hatóanyagot a krémekből és az ampullákból. Ha krémjeink felviteléhez rendszeresen használjuk, a szemnél megszűnnek a fekete karikák, és enyhülnek a szem körüli duzzanatok. Ha száj környékén anti-aging hatóanyagokkal használjuk, finoman duzzasztja az ajkakat. Tökéletes a vér -és nyirokkeringés serkentésére, amitől bőrünk friss és fiatalos kinézetű marad. Ez a szem és száj körüli ránctalanító készülék mikrovibrációval dolgozik. Ezekkel az apró impulzusokkal juttatja be a hatóanyagokat a bőr mélyebb területeibe. A mimikairáncok kisimulnak, a bőr felszíne egyenletesebb lesz. A készülék designja esztétikus, letisztult vonalvezetése és elegáns megjelenése még élvezetesebbé teszi használatát. Méretéből adódóan tökéletesen elfér egy női kistáskában is, így mindig velünk lehet.

Liftmee ultrasonic 5:1, a többfunkciós ránctalanító készülék

A LIFTMEE ULTRASONIC 5:1 professzionális és otthoni használatra kifejlesztett ránctalanító készülék. Ion technológiájának köszönhetően tökéletes arctisztításra és a krémek hatóanyagának bevitelére a bőrbe. A készülék ultrahangos arckezelésre is alkalmas. Az ultrahangos bőrkezelés segíti a krémek jobb felszívódását, a bőr mélyebb rétegeibe való jutását. Vibrációs masszázsa serkenti, LED fényterápiája nyugtatja, gyógyítja a bőrt.

A ránctalanító készülék tökéletesen tisztítja a bőrfelületet, használhatjuk arcon és dekoltázson. Jól látható eredményeket érhetünk el a test más területein is, csökkenti a narancsbőrt, erre a feladatra egy speciális fejet terveztünk a készülékhez. Arc és testápoló termékeink tökéletes kiegészítője ez a többfunkciós ránctalanító készülék, hiszen otthon is könnyedén használhatjuk. A készülék nem csak masszírozza a bőrt, hanem tökéletesen tisztítja is, megszabadítja a bőr felszínt a felesleges zsírlerakódásoktól, külső szennyeződésektől.

A Liftmee ultrasonic készülék igazi segítség a bőrápolásban. Használatával megújulhat bőrünk, fokozhatjuk krémjeink hatóanyagának bőrbejutását, segít a narancsbőr eltüntetésében, nyugtatja, gyógyítja a bőrt. Tökéletes kiegészítője a Wellmaxx kozmetikumoknak, fokozza a bőr fiatalon tartását, hidratáltságát. A készülék súlya, mérete nem nagyobb egy testápolót tartalmazó tubusnál, így, ha kell mindig velünk lehet és akármikor használhatjuk.

 

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2021