LIFTmee ULTRASONIC ultrahang készülék 5:1
Liftmee

LIFTmee ULTRASONIC

LIFTmee ULTRASONIC ultrahang készülék 5:1

69 000 Ft
1 db

Professzionális és otthoni használatra kifejlesztett csúcs technológiás készülék

 • ION technológia, tisztító program,
 • ION technológia hatóanyag bevitel,
 • Ultrahang hatóanyag bevitel,
 • LED fényterápia (kék, piros, sárga)
 • Vibrációs mikro-masszázs,
 • Elérhetőség:
  Külső raktáron. (kiszállítás: 8 nap)
 • Az ár 27% ÁFÁt tartalmaz.
 • Egységár: 69 000 Ft / db
 • Cikkszám: 5117451

A LIFTMEE ULTRASONIC ultrahang 5:1 professzionális és otthoni használatra kifejlesztett biztonságos és fájdalommentes technológia! A készülék használata nem igényel szakmai hozzáértést, otthoni használatra is alkalmas technológia szerint működik, a kezelését, a kivitelezést mindenki könnyel elsajátíthatja.

MIÉRT KÜLÖNLEGES A LIFTMEE ULTRASONIC ARCKEZELŐ KÉSZÜLÉK 5:1?

Ultrahangot, ion technológiát, keringést fokozó vibrációs masszázst és három led fényterápiás funkciót kínál, amelyek aktívan hozzájárulnak a bőr megújulásához.

ULTRAHANG

Kimeneti frekvencia: 3 megahertz MHz +/- 5%

A kozmetikai arckezelések mind tartalmaznak professzionális hatóanyag bejuttató elektorkozmetikai eszközt, mint az ultrahangot. 

A legalapvetőbb ezek közül az ultrahang, mely az ultrahangos rezgések segítségével mélyen a bőrbe juttatja az alkalmazott hatóanyagokat.

Mélyrétegű hatóanyag bevitelt biztosít ultrahang segítségével. növeli a bőr átjárhatóságát, elősegítve ezzel a nedvesség és hatóanyagok felszívódását.

Továbbá az ultrahang által megnövekedett keringés fokozza a bőr regenerációs folyamatait, csökkentve ezzel a ráncok mélységét és energizálva a bőrt.

Az ultrahangos rezgés nem csak hatóanyagokat juttat be, de gyorsítja a sejtek megújulását, a sejtek közötti kommunikációt, a keringést, azaz szépít, energizál, frissít.

Fizikai hatásai:

  Mikro masszázs effektus, erős mechanikai inger, sejtszintű mikro masszázs, 

  Belső szöveti felmelegedés

  Diszpergáló hatás, apró részecskékre bontó hatás (nagy molekulájú anyagok és a zsírok, olajok bevitelénél van ennek jelentősége)

Kémiai hatásai:

  Oxidáló hatás, mely során a kémiai reakciók felgyorsulnak, ezért a sejtmembrán áteresztő képessége megnő

  Diffúziós folyamatok felgyorsulása

  Enyhe alkalikus hatás, mely a sav-bázis arányt kedvező irányban befolyásolja (enzimaktivitás), ezáltal a pH lúgos irányba tolódik el, fokozódik a vízfelvevő képesség, fájdalomcsillapító hatás

  A kollagén szintézis rendeződik

  Csökkenti a kötőszöveti elemek merevségét (kötőszövet lazító hatás, etáltal jó hegek kezelésére is.

Biológiai hatásai:

  A belső szöveti felmelegedés miatt helyi szöveti hyperémia alakul ki, amely fokozza az összes kozmetikai hatóanyag felszívódását és azoknak intenzívebb hatását.

  Fokozódik a szövetek folyadékfelvevő képessége

  A merev, heges szövetek szerkezete fellazul

  Fokozza az izmok vérellátását

  Normalizálja az izomtónust

  Növeli a szövetek hatóanyag felvételét

  Anyagcsere és nyirokrendszer működést fokoz

ION TECHNOLÓGIA

A kozmetikai kezelések, egyik hatásos eljárása az iontoforézis, mely galván áram segítségével juttatja a hatóanyagokat bőrünkbe. Az ion technológia alkalmazásával segíti, hogy a bőr tiszta, feszes és hidratált legyen.

Az iontoforézis elektromos töltésű részecskék (ionok) szállítását jelenti.

Az iontoforézis gyorsítja a bőr vér- és nyirokkeringését, oxigén- és tápanyagfelvételét és bomlástermékeinek elszállítását. Mivel sok vizet és vízoldékony hatóanyagot képes a bőrbe juttatni, ezért az látványosan feltöltődik, kifeszül, nő a rugalmassága és feszessége. A fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik, kisimul, feltöltődik és egészségesebbé válik. 

 • A Tisztító funkcióval a LIFTMEE ULTRASONIC pozitív töltéseket bocsát kimely vonzza, és ezáltal kihúzza a negatív töltésű szennyeződéseket a pórusok mélyéről.

A szokásos arcmosás és sminkeltávolítás után egy tonikkal átitatott vattakorongot  csatlakoztatunk a készülék fejére, melyet finoman végighúzva az arc bőrén a pórusok mélyén ülő por és sminkmaradványokat is eltávolítja. Az eltávolított szennyeződés a vattakorongra tapad, így pontosan láthatóvá válik a készülék hatékonysága. 

Az így megtisztított bőrön a pórusok összébb húzódnak és nem engedik a mitesszerek és gyulladások kialakulását. Az eredmény egy egészséges, tiszta arcbőr.

 • A hidratáló funkcióval negatív töltéseket bocsát ki és elősegíti a rendszeresen használt hidratáló vagy szérum hatóanyagait bejuttatni a bőr mélyebb rétegeibe, az epidermisz réteg alá, így segítve a nedvesség hatékonyabb felszívódását.

LED FÉNYTERÁPIA

Emellett, a led fény behatol a sejtekbe és ott fejti ki jótékony hatását, vagyis a sejtekben elnyelt energiának köszönhetően csökkennek a gyulladásos folyamatok, stimulálódnak a kollagénrostok, nő a mikrokeringés, és a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik.

 • A fénytechnológiás arcfiatalító kezelés energiával látja el a sejteket.
 • A megnövekedett sejtaktivitás által biológiai hatások következnek be, amely minden anti-aging kezelés legfontosabb tényezője = biostimuláló hatás.
 • Aktiválja a kollagén és elasztin szintézist.
 • Tömöríti kötőszöveti rostokat, az arc felek volumene növekszik – lifting hatás.
 • Katalizátorként működik, fokozza a sejtek energiatermelését (ATP-szintézis)
 • Stimulálja az új bőrsejtek létrehozását és növekedését, sejtképző és sejtregeneráló hatású
 • Növeli és edzi az érhálózat áteresztő képességét, tonizálja az ereket.

A LED terápiás színek különböző problémákra nyújtanak megoldást:

A LED terápiás színek különböző problémákra nyújtanak megoldást:

 • Piros kollagén fény (630 nm): Öregedés gátlás, ránckezelés
 • Kék (463 nm): Akne, zsíros bőr kezelése
 • Sárga (610 nm): Nyirokaktiválás, keringésfokozás

463 NM (KÉK FÉNY)

Kék fény gyulladáscsökkentő hatása orvosilag is bizonyított, használata a legtöbb korokozót elpusztítja. Az aknéban található proprioni baktériumok reagálnak a természetben is előforduló kék fényre, elnyelik és megkötik a fényt, melynek hatására a coproporphyrin III. vegyület aktiválódik, oxigént termel és elpusztítja az aknékat.

630 NM (VÖRÖS FÉNY)

A piros fény vagy a kollagén fény hullámhossza (630 nm).  Fokozza a bőr anyagcseréjét és serkenti a kollagén termelődését, anti-aging és antioxidáns hatással bír, hatására a bőr fiatalosabb, fénylőbb lesz, enyhülnek a ráncok és halványodnak a pigment foltok. Különösen a laza bőrszerkezetű, igénybevett, száraz, dehidratált és az öregedő bőr kezelésére ajánlott.

A színek a miatt változnak, hogy más a fény hullámhossza, így a szövetbe hatolás mélysége is. Ezért lesz egy adott szín egy adott bőrproblémára megfelelő. Nem a színe miatt, hanem mert a fény azon a hullámhosszon adott mélységre jut a bőrödbe és adott problémát tud így kezelni.

MIRE ALKALMAZHATÓ?

 • Hatóanyagok bevitele: minden nap az arcápolási rutin részeként a krémekkel és szérumokkal.
 • Intenzívebb hidratáció elérése céljából
 • Tökéletes bőrtisztítás
 • Bőrtónus javítás: Az ultrahangos rezgések sejtekre való pozitív hatása miatt a bőröd tónusa javul. rugalmasabb, erősebb, hidratáltabb lesz. A keringés felgyorsul a sötétebb karikák és ráncok halványodnak.
 • Akne kezelés: a kék (baktériumokat ölő) kék LED fény használatával.
 • Pigment-folt halványítás: pigment folt halványító szérumot mélyre a pigment-sejtek közé
 • Finom ráncok kezelése: a megfelelő hatóanyagok segítségével a hyaluronsav, ampullák, gélek, szérumok, peptidek, vitaminok, mélyebben bevihetőek, így látványosabb a hatása.

A készülék hatásai: 

 • Arcon, dekoltázson használva: a bőrfelület tisztítása, méregtelenítése, arcbőr tartószerkezetének erősítése. Eredmény: a ráncok fokozatosan eltűnnek a használat során, a bőr élettelibb egészségesebb, rugalmasabb, tisztább és fiatalabb lesz.
 • Testen használva: az intenzív méregtelenítés hatására csökken a kezelt felület kerülete, a bőr feszesebbé válik. Eredményesen kezelhető vele a narancsbőr (cellulit) a külön kezelőprogramok  alkalmazásával és a megfelelő hatóanyagokkal kiegészítve.
 • Kéz- és lábfej, de a test bármely része kezelhető vele.

A készülék a WELLMAXX, DEVEE termékekkel működik együtt, hogy támogassa a legfontosabb összetevők bőrbe jutását, valamint vitalizálja, regenerálja és megfiatalítsa a bőr szerkezetét

1db LIFTmee ULTRASONIC készülék

1db töltőkábel

tisztítókendők

2db rögzítőgyűrű

1db biztonsági szemüveg

Tápegység:

AC100-240V bemenet

Kimenet DC 5V

Teljesítmény: 1,11 W

Súly: 150 g