Férfi arcápolás

Férfi arcápolás

Megjelent: 2022. 06. 21

Férfi arcápolás napjainkban

A mai szépségápolás területén egyre nagyobb az igény arra, hogy a férfiak is naponta használjanak minőségi arcápolókat és öregedésgátló készítményeket.

Régen egy eltitkolt kívánság volt, amikor csak azt vették észre a feleségek, hogy a féltve őrzött arckrémük illetve a szemkörnyékápoló krémük, rohamosan fogy a fürdőszoba polcairól. Szerencsére ez ma már megváltozott, napjainkban már teljesen természetessé vált, a férfi arcápolás és azóta is egyre nagyobb teret hódit a szépségipar területén is..

Divat a fiatalos megjelenés és az ápoltság a férfiak körében is.

Ezért ma már nem csak a nők, de a férfiak is rendszeresen használnak arclemosókat, szérumokat, arckrémeket, szemránckrémet és testápolókat. Előtérbe került a jó megjelenéshez tartozó férfi arc és testápolás fontossága. Ma már teljesen nyíltan és felvállalva keresik a számukra legjobb férfi arcápolókat és fiatalító szereket.

Férfi arcápolási rutin kialakítása

Könnyen ki lehet alakítani egy egyszerűen felépített férfi arcápolási rutint, amit minden nap be lehet iktatni és semmi nehézséget nem okoz.

Itt nem kell nagyon bonyolult dolgokra gondolni, hiszen az arctisztítás, a hidratálás és az arcbőr feszesítését kell előtérbe helyezni.

Az a tapasztalat, hogy a férfiak különösen nagy gondot fordítanak a szemkörnyékápolásra illetve a rendszeres kezelésére, de szívesen használnak szérumokat. és egyre többen kezdenek barátkozni az arcmaszkok használatával is.

Most abban segítünk, hogy melyek azok a folyamatok és szépségápoló termékek, amelyek a férfi arcápolási rutint alkotják, milyen termékekkel lehet látványos eredményt lehet elérni az ápolt arc megtartásához.

A férfiak arcának és bőrének az ápolásához más kozmetikai igények vannak kialakulva, inkább a semleges illatú arcápolók és a lágyabb szérumok a kedveltek.

Az ampullák használata egyre nagyobb teret hódít, hiszen nagyon célzott és egyszerű a használatuk. Azt is figyelembe kell venni, hogy sokan borotválkoznak naponta, de egyre nagyobb divat a szakáll viselet is.

Válassza ki a bőrállapotához a legjobbat és építse fel az arcápolási rutinját

A webáruházunkban a normál és az érzékeny bőrre használható magas minőségű arckrémek és szérumok találhatóak, melyek anti-aging hatással rendelkeznek.

A hatóanyagokat úgy válogattuk össze, hogy az egymás utáni rendszeres használat során erősítik egymás hatását, ezért intenzív és látványos hatás érhető el.

A férfi arcápolás rutin a következő lépésekből épül fel

A férfi arcbőr napi tisztítása

A férfiak arcbőre gyakran  zsírosabb, mivel a faggyúmirigyek több faggyút termelnek, ezért a bőrfelszín napi és kellőképpen alapos tisztítása a pórusok épségéért legalább annyira fontos, mint a nőknél. A habzó arclemosók használatát ajánljuk, amely kevés vízzel hígítva könnyen alkalmazható és a szakáll napi mosására is használható. A Devee arctisztító gél kombinált és a zsíros bőr számára is megfelelő választás. A „nedvességmágnes” Pentavitin már a tisztítás alkalmával tökéletesen hidratál, a növényi olajok, pedig védőréteget erősítik. A kaviáros habzó arclemosó a napi szakáll tisztítására is alkalmas. A krémesebb hyaluront tartalmazó arctisztító használatát is javasoljuk.

A férfi arcbőr hidratálása

A férfiak arcbőrénél az arcbőr hidratálása a legfontosabb, csak a tökéletesen hidratált bőrsejtek tudnak hosszabb távon feszesek maradni, a látható ráncok is később jelennek meg. A férfiak nagyon szívesen használnak hialuron gél. Nagyon kedvelt, mivel teljesen illatmentes és a használat után nem hagy zsíros érzetet. Ami még a fontos, hogy nem csillog. Tehát, mindenképpen a hialuron gél használatát javasoljuk, amit jól kiegészít egy lágy hidratáló szérumot.

Ezeket lehet egymás után, de külön-külön is használni. Ha már hidratáció, akkor ne feledkezzünk meg az ampullákról sem.

A webáruháznkban megtalálható hidratáló ampulla, igazi booster a bőrnek.

A férfi arcbőr feszesítése

A bőrünket csak akkor tudjuk simának, feszesnek és rugalmasnak megtartani, és ha tudatosan  gondoskodunk arról, hogy a bőrszerkezetét olyan hatóanyagokkal lássuk el, mint a hyaluronsav és a kollagén.

Ez a férfiak arcbőrénél is így van és a férfi arcápolásnál is ezeket pótoljuk vissza. A kollagénképződést fokozó hatóanyagot tartalmazó kollagénes krémünket nagyon jól kiegészíti a hyaluron booster. Ez kettő olyan intenzív koncentrátum, ami nem hiányozhat a férfi arcápolásból. Ha egy kicsit testesebb arckrém használatára is van igény, akkor a hyaluron regeneráló arckrémek használata igazán jó választás.

A férfi arcbőr szemkörnyékápolása

A mimikai ráncok megjelenése zavaró, és a férfiakat általában a szemkörnyéki ráncok zavarják. A mi  javaslatunk, a többféle szemránckrém együttes használata, hiszen egy szemránc gél jobban hidratál, a krémes állagú pedig jobban regenerál. Nappalra a gél használatát, éjszakára inkább a krémes állagú szemránckrémek használatát javasoljuk. A számítógép használata, dehidratálja a fáradt szemkörnyékét. Nagyon kedvelt a Devee Kaviár szemkörnyékápoló és a Devee  Hyaluron szemkörnyékápolónk használata. Az aplikátor segítségével egyszerű a napi használata, ami nagy segítség a férfiak számára.