7 termék

Szemránckrémek, ránctalanító szemkörnyékápoló krém prémium minőségben, elérhető áron! Fiatalodjon gyorsan és hatékonyan öregedésgátló hatású ránctalanító krémeinkkel!

Szemránckrémek, ránctalanító szemkörnyékápoló krém prémium minőségben, elérhető áron!

Szeretne sima és üde szemkörnyéki területet, ráncok, ödémák és szemkörnyéki duzzanatok nélkül?

Akkor használjon rendszeresen professzionális szemkörnyékápolókat, melyek a hatóanyag tartalmuknak köszönhetően csökkentik az öregedés jeleit és a ráncokat.

Miért javasoljuk a professzionális szemkörnyékápoló krémek használatát?

A szem a lélek tükre, a szemkörnyéki bőrfelszínre jellemző, hogy érzékeny és vékony a kötőszöveti szerkezete. Érzékenyen reagál a külső hatásokra, ezért gyorsan megjelennek rajta, a fáradság vagy éppen a mimikai ráncok. A fáradt szemkörnyék, vagy az ödémák kialakulása ront az esztétikai megjelenésünkön, mivel idősebbnek és fáradtabbnak nézünk ki a valós korunknál. Ezért azt javasoljuk, hogy mindenképpen használjon a bőrállapotának megfelelő magas hatóanyagtartamú szemkörnyékápoló krémet vagy gélt.

A szemkörnyékápolóink bőrgyógyászatilag tesztelt magas minőségű kozmetikumok. nem irritálják az érzékeny szemkörnyéki területet. Webáruházunkban széles választékból választhat minden kozmetikai problémára. Ráncokra, mimikai ráncokra, ödémára, puffadt szemekre, sötét karikákra.

Hogy használja a szemkörnyékápoló krémet?

A legfontosabb, hogy mindig tökéletesen megtisztított bőrre kenjük fel a szemkörnyékápolókrémet. Távolítsuk el a sminkünket, amihez Wellmaxx arctisztítókat ajánlunk. A habzó arctisztító krém tökéletesen eltávolítja arcunkról az arcfestéket, utána tonikkal frissítsük fel, nem megfeledkezve nyakunkról és a dekoltázsunkról sem. Ha ezzel végeztünk jöhet a szemkörnyékápolás. Figyeljünk oda, hogy szemünknél a bőrt ne nyomkodjuk durván, mert azzal bőrünket roncsoljuk. Ujjbegyünkre nyomjunk egy kis krémet, amit az alsó szemhéjunkra apró pöttyökben felvisszük. Ezt finom paskoló mozdulatokkal ütögessük bőrünkbe és kívülről befelé haladva, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk bőrünkbe. A felső szemhéjunkon ismételjük meg ezt a mozdulatsort, csak bentről kifelé haladva. Ha mindennap használunk szemkörnyékápoló krémet, bőrünk felszíne egyenletes, tekintetünk sugárzó lesz.

Szemránckrém használata!

  • Gondosan tisztítsa meg a szemkörnyéki területet.
  • Pont szerűen vigyen fel a krémből vagy a gélből a szem köré, a felső szemhéj területére is.
  • Lágyan ütögesse az ujjaival, amíg be nem szívódik a bőrbe.
  • A maradékot masszírozza be.
  • Használjon kétféle szemkörnyékápolót este és reggel.

Milyen szemkörnyékápolót vagy szemránckrémet használjon?

Speciálisan az adott esztétikai problémára keressen magas hatóanyagokat tartalmazó megbízható termékeket.

A leggyakoribb ilyen probléma a szemkörnyéki ráncok és a mimikai ráncok kialakulása.

A webáruházunkból megrendelhető a hyaluron5 szemkörnyékápoló és a cellular lift peptides szemkörnyékápolót biztonságosan használhatja a szemkörnyéki ráncok tompítására.

Webáruházunkban különböző szemkörnyékápoló krémek közül választhat, megtalálva az Önnek legjobbat. Ezek a termékek sokkal többek egy szemránckrémnél, hiszen a ráncok kisimítása mellett, táplálják, vitalitással töltik meg a laza szemkörnyéki bőrt. Ezért minden bőrtípusra megfelelőek, mindemellett mindegyik krém valamilyen specifikációval rendelkezik. Készítettünk száraz, érzékeny bőrre, mimikai ráncok ellen és rugalmasságát elvesztő petyhüdt bőrre is szemápolókrémet. Minden alapanyagunk prémium minőségű így termékeink luxus kategóriába tartoznak.

Minden krémünknél a fő cél, hogy sebészeti beavatkozás nélkül fiatalodjon meg a bőr. Ezért olyan összetevőket használunk krémjeink megalkotásakor, mint a hyaluronsav, ami nagy nedvszívó potenciáljának köszönhetően akár harmincszor több vizet képes lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata, így tökéletesen hidratálja a bőrt. A peptidek, amik erősítik a sejtek összetartását és elősegítik kollagén szintézisét, így segítve a bőr regenerálóképességét. A panthenol, ami elősegíti a sejtek anyagcseréjét, megújítja a sejteket, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású. Számtalan természetes alapanyaggal dolgozunk, mint a szemvidító kivonat, kaviár kivonat, Bretoni Plankton a Türkíz alga, vagy a szívlevelű gubóvirág.

Kinek ajánlott szemkörnyékápoló krémet használnia?

Szemkörnyék ápoló krémet mindenkinek ajánlott használni, aki már elmúlt 18 éves. Ezek a krémek ápolják és hidratálják a bőrt, eltüntetik az apró ráncokat, így egyenletes lesz a bőrfelszín. Megszűnnek a szem-körüli fekete karikák és duzzanatok, így tekintetünk fiatalos és sugárzó lesz. Minden bőrtípus használhat szemkörnyékápoló krémeket.