• Anti-Aging Kosmetik Made in Germany

9 termék

Szemránckrémek, ránctalanító szemkörnyékápoló krém prémium minőségben, elérhető áron! Fiatalodjon gyorsan és hatékonyan öregedésgátló hatású ránctalanító krémeinkkel!

Szemránckrémek, ránctalanító szemkörnyékápoló krém prémium minőségben, elérhető áron!

Arcunkon a bőr az egyik legérzékenyebb terület, hisz a legkevésbé védett bőr felület. Közvetlenül érik külső hatások, ezért figyelmesen kell gondoskodnunk róla. A szem körüli területen négyszer vékonyabb a bőrünk, mint az arcunk többi részén, ezért ezt a részt jobban kell óvnunk. Az arcápoláshoz használt krémek nem optimálisak a szem körüli bőr ápolására, ezért mindig speciális szemkörnyékápoló krémeket ajánlunk, hogy szemünk újra fiatalos tekintetű legyen.

Kinek ajánlott szemkörnyékápoló krémet használnia?

Szemkörnyék ápoló krémet mindenkinek ajánlott használni, aki már elmúlt 18 éves. Ezek a krémek ápolják és hidratálják a bőrt, eltüntetik az apró ráncokat, így egyenletes lesz a bőrfelszín. Megszűnnek a szem-körüli fekete karikák és duzzanatok, így tekintetünk fiatalos és sugárzó lesz. Minden bőrtípus használhat szemkörnyékápoló krémeket.

Miért válasszam a Wellmaxx termékeit?

Webáruházunkban különböző szemkörnyékápoló krémek közül választhat, megtalálva az Önnek legjobbat. Ezek a termékek sokkal többek egy szemránckrémnél, hiszen a ráncok kisimítása mellett, táplálják, vitalitással töltik meg a szemkörnyéki bőrt. Ezért minden bőrtípusra megfelelőek, mindemellett mindegyik krém valamilyen specifikációval rendelkezik. Készítettünk száraz, érzékeny bőrre, mimikai ráncok ellen és rugalmasságát elvesztő petyhüdt bőrre is szemápolókrémet. Minden alapanyagunk prémium minőségű így termékeink luxus kategóriába tartoznak.Minden krémünknél a fő cél, hogy sebészeti beavatkozás nélkül fiatalodjon meg a bőr. Ezért olyan összetevőket használunk krémjeink megalkotásakor, mint a hyaluronsav, ami nagy nedvszívó potenciáljának köszönhetően akár harmincszor több vizet képes lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata, így tökéletesen hidratálja a bőrt. A peptidek, amik erősítik a sejtek összetartását és elősegítik kollagén szintézisét, így segítve a bőr regenerálóképességét. A panthenol, ami elősegíti a sejtek anyagcseréjét, megújítja a sejteket, gyulladáscsökkentő és nyugtató hatású. Számtalan természetes alapanyaggal dolgozunk, mint a szemvidító kivonat, kaviár kivonat, Bretoni Plankton a Türkíz alga, vagy a szívlevelű gubóvirág.

Hogy használjam a szemkörnyékápoló krémet?

A legfontosabb, hogy mindig tökéletesen megtisztított bőrre kenjük fel a szemkörnyékápolókrémet. Ha lehet, este használjuk. Távolítsuk el a sminkünket, amihez Wellmaxx arctisztítókat ajánlunk. A habzó arctisztító krém tökéletesen eltávolítja arcunkról az arcfestéket, utána tonikkal frissítsük fel, nem megfeledkezve nyakunkról és a dekoltázsunkról sem. Ha ezzel végeztünk jöhet a szemápolás. Figyeljünk oda, hogy szemünknél a bőrt ne nyomkodjuk durván, mert azzal bőrünket roncsoljuk. Ujjbegyünkre nyomjunk egy kis krémet, amit az alsó szemhéjunkra apró pöttyökben felvisszük. Ezt finom paskoló mozdulatokkal ütögessük bőrünkbe és kívülről befelé haladva, körkörös mozdulatokkal masszírozzuk bőrünkbe. A felső szemhéjunkon ismételjük meg ezt a mozdulatsort, csak bentről kifelé haladva. Ha mindennap használunk szemkörnyékápoló krémet, bőrünk felszíne egyenletes, tekintetünk sugárzó lesz.