6 termék

Arctisztító készülék a még alaposabb arctisztításért! Szépüljön otthon! Az arctisztító gép lehet rezgő szilikon fejes vagy kefés - válassza ki az Önnek megfelelőt!

Arctisztító készülék a fiatalos és üde arcbőrért

Ebben a rohanó világban nem mindig jutunk el kozmetikushoz egy arckezelésre vagy egy arcmasszázsra. Pedig fontos lenne, ahhoz hogy igazán jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ezért hoztunk létre különböző otthoni arctisztító készüléket, amik több mint arctisztítók. Használatuk frissíti és ápolja bőrünket. Az arctisztítás fontos dolog a bőrnek, hisz ez alapozza meg arcápolásunkat. Mielőtt nekifognunk reggeli vagy az esti arcápolásunknak érdemes alaposan megtisztítani a bőrünket. Ezt általában vattakorongokkal tesszük, de érdemes kipróbálnunk egy arctisztító készüléket, ami megkönnyíti a tisztítást, sokkal alaposabb és kényeztetőbb élményt nyújt, mint a klasszikus megoldás.

Mikro vibrációs tisztító készülék

A mikrovibrációs arctisztító készülékek egyszerű és alapos tisztítást kínál arcbőrünknek. A készülék feje nem csak vibrál, hanem forog is, így tökéletesen megtisztítja a bőrt. Elmondhatjuk, hogy nem csak tisztít, hanem finoman masszírozza a bőrt. Vibrálásával tökéletesen stimulálja a bőr mikro cirkulációját.

A tisztító készülék fejében elhelyezett kefe több mint ötvenezer finom tisztító sörtéből áll. Ennek köszönhetően gyorsan és alaposan eltávolítja az arc felszínéről a legapróbb szennyeződéseket is. A kefe sörtéje finom, puha, nem károsítja a bőrt, még az érzékeny bőrön is használható.

Ennek a mélytisztítású technológiának köszönhetően bőrünk gyönyörű, sugárzó lesz. A vibrációs arctisztító kefe eltávolítja az elhalt hámsejteket és a bőrre lerakódott napi szennyeződéseket. Használata egyszerű, bőrünk puhább lesz. A tisztító készülék vízhatlan, zuhany alatt is használható, nem okoz gondot, ha vízzel érintkezik, így használata biztonságos.

A Liftmee Brush modern designnal rendelkezik, minden fürdőszobához illik. Fehér színe a tisztaság jelképe, amit elegáns arany részletek tesznek tökéletessé. Megjelenése és használata is a luxust sugallja.

Utazáshoz is találhatunk webáruházunkban arctisztító készüléket, a Liftmee Brush 2go kicsi, praktikus darab, szilikon keféivel tisztítja és masszírozza a bőrt. Ezt a készüléket is használhatjuk a zuhany alatt, tisztítása egyszerű.

A Liftmee Ultrasonic készülékünk nem csak arctisztító, hanem segít a hatóanyagok bőrbejuttatásában. Képes led fényterápiára, és ion technológiai és ultrahangos anyagbevitelre. Tökéletes készülék, használata élvezetes. Mintha egy szépségszalonba menne.  

Milyen arctisztítóval használjam az arctisztító készülékeket?

Az arctisztító készülékeket bármilyen habzó arctisztítóval használhatja. Használatuk gyors és praktikus. Ha végzett az arctisztítással, folytatódhat az arcápolás.Próbálja ki az arctisztító készülékek egyikét és garantáljuk, hogy nem fog tudni nélküle létezni, hisz nem csak tisztít, hanem finoman kényezteti is a bőrét. Engedje meg magának azt a luxust, hogy bőre mindig táplált, ragyogó legyen, és fiatalos benyomást keltsen.