2 termék

LIFTMEE fényterápiás led arcfiatalítás

10 évi kutatás után az orvos-kozmetikai kezelések területén a leghatékonyabb eljárást sikerült kidolgozni a kezelési idő, az állandó hullámhossz, és a fény intenzitása tekintetében, amely a célzott bőrmélységben fejti ki aktív hatását.

A készülék hideg hatású fénnyel dolgozik. Előnye, hogy nem termel hőt, így eljut a fény a bőrszerkezet mélyebb rétegeibe anélkül, hogy károsítaná a bőrfelszínt.

Az fotorejuvenáló arcfiatalítás, az anti-aging kezelések területén nélkülözhetetlen bőrfiatalító hatással rendelkezik. A bőrt biztonságosan és a lehető legtermészetesebb módon fiatalítja. Különösen nagy segítséget jelent a kozmetikai bőrfiatalító kezelések területén, de szinte a kozmetikában bármilyen bőrproblémára megoldást nyújthat és minden bőrtípus kezelhető vele.

A bőrfiatalító kezelések mellett, nagy eredménnyel kezeli az aknés és a zsíros bőr problémáit is.

A bőr üdévé, fiatalossá és rugalmassá válik, továbbá enyhíti a szerzett és a mimikai ráncokat is.

Kozmetikai előnye, hogy azonos időben nagy bőrfelületet kezel, így lehetővé teszi az egész arc egyenletes kezelését.

Mi történik a led fényterápiás kezelés hatására?

A fény, csak akkor tudja kifejteni hatását, ha célzottan a sejtekhez jut el állandó hullámhosszon.

A mitokondriumban található enzimek ATP termelését fokozza, ezáltal a sejt hirtelen növekvő energiához jut. Hatására fokozottan növekszik a sejtosztódás, amely a kozmetikai bőrfiatalítás nélkülözhetetlen biológiai folyamata.

Növekszik a sejtanyagcsere, a fény stimulálja a sejteket, javul a bőr mikrocirkulációja, több hatóanyag jut el a bőrsejtekhez a kezelési idő alatt.

A fény hatására aktiválódnak a fibroblasztok, így fokozódik a kollagén és elasztin termelődés, amely elősegít a bőr természetes rugalmasságának a megőrzését.

Rendszeres használatával intenzív és azonnali látványos eredmény érhető el, a modern anti-aging hatóanyagokkal kiegészítve.

A használata kizárja az égési rizikófaktort, mivel hideg fényről van szó. Fájdalommentes és biztonságos az orvos-kozmetikai kezelések területén.

A LIFTMEE LED maszkban 150 LED chipeket helyeztek el, melyek az elektromos áramot a LED égőkből fénnyé alakítják. A LED égőkből érkező fény természetes eredetű.

LIFTMEE led maszk anti-aging hatása!

A fénytechnológiás fotorejuvenáló arcfiatalító kezelés energiával látja el a sejteket.

A megnövekedett sejtaktivitás által biológiai hatások következnek be, amely minden anti-aging kezelés legfontosabb tényezője = biostimuláló hatás.

Aktiválja a kollagén és elasztin szintézist.

Tömöríti kötőszöveti rostokat, az arc felek volumene növekszik – lifting hatás.

Katalizátorként működik, fokozza a sejtek energiatermelését (ATP-szintézis)

Stimulálja az új bőrsejtek létrehozását és növekedését, sejtképző és sejtregeneráló hatású

Növeli és edzi az érhálózat áteresztő képességét, tonizálja az ereket.