3 termék

A ránctalanító készülékek feladata, hogy eltávolítsa az elhalt hámsejteket, tisztítsa a pólusokat, csökkentse a felszíni ráncok megjelenését és fiatalítsa a bőrt.

Ránctalanító készülékek - Kozmetikai arckezelés otthon

Ha kozmetikai termékeket vásárolunk, talán a legfontosabb szempont, hogy tökéletesen ránctalanítson, fiatalítson, hisz az emberek nagy többsége nem akarja, hogy bőrén megjelenjenek az öregedés nyomai. Ezért az arckrémek és a testápoló kozmetikumok mellett, létrehoztunk olyan termékeket is, amik segítik és fokozzák a kozmetikai termékek hatékonyságát. Ezek nem mások, mint az otthon is használható professzionális ránctalanító készülékek.

A szem és a száj hatékony ápolása

A LIFTmee LIP&EYE professzionális szépségápoló kisgépet a szem és a száj kényes felületeinek ápolására hoztuk létre. Finom, apró mikro vibrációval masszírozza az adott bőr felületébe a hatóanyagot a krémekből és az ampullákból. Ha krémjeink felviteléhez rendszeresen használjuk, a szemnél megszűnnek a fekete karikák, és enyhülnek a szem körüli duzzanatok. Ha száj környékén anti-aging hatóanyagokkal használjuk, finoman duzzasztja az ajkakat. Tökéletes a vér -és nyirokkeringés serkentésére, amitől bőrünk friss és fiatalos kinézetű marad. Ez a szem és száj körüli ránctalanító készülék mikrovibrációval dolgozik. Ezekkel az apró impulzusokkal juttatja be a hatóanyagokat a bőr mélyebb területeibe. A mimikairáncok kisimulnak, a bőr felszíne egyenletesebb lesz. A készülék designja esztétikus, letisztult vonalvezetése és elegáns megjelenése még élvezetesebbé teszi használatát. Méretéből adódóan tökéletesen elfér egy női kistáskában is, így mindig velünk lehet.

Liftmee ultrasonic 5:1, a többfunkciós ránctalanító készülék

A LIFTMEE ULTRASONIC 5:1 professzionális és otthoni használatra kifejlesztett ránctalanító készülék. Ion technológiájának köszönhetően tökéletes arctisztításra és a krémek hatóanyagának bevitelére a bőrbe. A készülék ultrahangos arckezelésre is alkalmas. Az ultrahangos bőrkezelés segíti a krémek jobb felszívódását, a bőr mélyebb rétegeibe való jutását. Vibrációs masszázsa serkenti, LED fényterápiája nyugtatja, gyógyítja a bőrt.

A ránctalanító készülék tökéletesen tisztítja a bőrfelületet, használhatjuk arcon és dekoltázson. Jól látható eredményeket érhetünk el a test más területein is, csökkenti a narancsbőrt, erre a feladatra egy speciális fejet terveztünk a készülékhez. Arc és testápoló termékeink tökéletes kiegészítője ez a többfunkciós ránctalanító készülék, hiszen otthon is könnyedén használhatjuk. A készülék nem csak masszírozza a bőrt, hanem tökéletesen tisztítja is, megszabadítja a bőr felszínt a felesleges zsírlerakódásoktól, külső szennyeződésektől.

A Liftmee ultrasonic készülék igazi segítség a bőrápolásban. Használatával megújulhat bőrünk, fokozhatjuk krémjeink hatóanyagának bőrbejutását, segít a narancsbőr eltüntetésében, nyugtatja, gyógyítja a bőrt. Tökéletes kiegészítője a Wellmaxx kozmetikumoknak, fokozza a bőr fiatalon tartását, hidratáltságát. A készülék súlya, mérete nem nagyobb egy testápolót tartalmazó tubusnál, így, ha kell mindig velünk lehet és akármikor használhatjuk.