7 termék

Led maszk, arcápoló készülék, ránctalanító készülékek otthonra

Az idő előrehaladtával egyre inkább szeretnénk fiatalabbnak látszani. Szeretnénk, ha a bőrünk megtartaná rugalmasságát, selymes, egészséges állapotát.

Ahogy a professzionális kozmetikumokra otthon is igényt tartunk, így van ez a kozmetikai gépekkel is. Ezért hoztuk létre a kimondottan otthoni használatra szánt Liftmee kozmetikai gépeket.

Ránctalanító és arctisztító készülék, hogy ne kelljen a korával foglalkoznia

A Liftmee arctisztító készülékek tisztítják a bőrt, eltávolítják az elhalt hámsejteket és csökkentik a felszíni ráncképződést. Ezek a készülékek nagy segítséget nyújtanak, hogy az arckrémek és testápoló kozmetikumok jobban kifejthessék hatásukat.

A Liftmee arcápoló és ránctalanító készülékei pedig abban segítenek, hogy krémjeink magas hatóanyag tartalma jobban behatoljon a bőrbe, és hatékonyabban fejtsék ki hatásukat. Apró mikrovibrációs rezgései finoman masszírozzák a bőrt, így a krémek hatóanyaga a mélyebb rétegekbe is be tud hatolni, hatásuk sokszorozódik.

A ránctalanító készülék emellett serkenti a vér- és nyirokkeringést, ettől bőrünk fiatalos kinézetű marad.

Sugárzó tekintet, érzéki ajkak

Arcunk legérzékenyebb területei az szem és a száj. Ezért ezeket a bőrfelületeket fokozott figyelemmel kell kezelnünk.

Krémjeink és a Liftmee készülék használatával gyorsabb és hatásos eredményt érhetünk el. Szemünk alatt megszűnnek a fekete karikák, csökkenek a duzzanatok és a mimikai ráncok. Szemünk újra sugárzó lesz, mert a szemkörnyéki bőr újra fiatalos kinézetűvé válik.

A száj körüli ráncokat is finomítja és anti-aging krémek használatával ajkunkat finoman duzzasztja. A bőr felszíne egyenletesebb lesz, kisimul. Arcunk megfiatalodik és bőrünk élettel teli lesz.

Professzionális ránctalanító készülékek otthoni használatra

A Liftmee ultrasonic 5:1 ránctalanító és arcápoló készülék igazi segítségek az otthoni bőrápolásban. Használata fokozza krémjeink hatását, hiszen a bőr mélyebb területeire is képes bejuttatni a hatóanyagot. Tisztítja a bőr felületét, finomítja a ráncokat, gyógyítja a bőrt vagy segít a narancsbőr eltüntetésében. Tökéletesen kiegészíti a Wellmaxx kozmetikumokat, ion -és ultrahang technológiájának köszönhetően otthon is úgy tudunk szépülni, mint egy kozmetikai szalonban.

A Liftmee LED maszk egyszerre nagy bőrfelületet kezel, hideg hatású led fénnyel dolgozik. Anti-aging készítményekkel használva fiatalítja a bőrt, gyógyítja az aknés bőr problémákat. Használatával a bőr üdévé, fiatalossá teszi, enyhíti a mimikai ráncokat.

Ezeket a készülékeket minden bőrtípusra ajánljuk, hiszen az idő múlásával minden arcon megjelennek az öregedés első jelei. A Liftmee abban segít, hogy otthon is tudjunk professzionális bőrápolást végezni, így sokáig megtarthatjuk fiatalos kinézetünket.