Kozmetika webshop | arckrémek, testápolók

Made in Germany

Iratkozzon fel a hírlevelünkre!

Feliratkozás

Led maszk, arcápoló készülék, ránctalanító készülékek otthonra

Az idő előrehaladtával egyre inkább szeretnénk fiatalabbnak látszani. Szeretnénk, ha a bőrünk megtartaná rugalmasságát, selymes, egészséges állapotát.

Ahogy a professzionális kozmetikumokra otthon is igényt tartunk, így van ez a kozmetikai gépekkel is. Ezért hoztuk létre a kimondottan otthoni használatra szánt Liftmee kozmetikai gépeket.

Ránctalanító és arctisztító készülék, hogy ne kelljen a korával foglalkoznia

A Liftmee arctisztító készülékek tisztítják a bőrt, eltávolítják az elhalt hámsejteket és csökkentik a felszíni ráncképződést. Ezek a készülékek nagy segítséget nyújtanak, hogy az arckrémek és testápoló kozmetikumok jobban kifejthessék hatásukat.

A Liftmee arcápoló és ránctalanító készülékei pedig abban segítenek, hogy krémjeink magas hatóanyag tartalma jobban behatoljon a bőrbe, és hatékonyabban fejtsék ki hatásukat. Apró mikrovibrációs rezgései finoman masszírozzák a bőrt, így a krémek hatóanyaga a mélyebb rétegekbe is be tud hatolni, hatásuk sokszorozódik.

A ránctalanító készülék emellett serkenti a vér- és nyirokkeringést, ettől bőrünk fiatalos kinézetű marad.

Sugárzó tekintet, érzéki ajkak

Arcunk legérzékenyebb területei az szem és a száj. Ezért ezeket a bőrfelületeket fokozott figyelemmel kell kezelnünk.

Krémjeink és a Liftmee készülék használatával gyorsabb és hatásos eredményt érhetünk el. Szemünk alatt megszűnnek a fekete karikák, csökkenek a duzzanatok és a mimikai ráncok. Szemünk újra sugárzó lesz, mert a szemkörnyéki bőr újra fiatalos kinézetűvé válik.

A száj körüli ráncokat is finomítja és anti-aging krémek használatával ajkunkat finoman duzzasztja. A bőr felszíne egyenletesebb lesz, kisimul. Arcunk megfiatalodik és bőrünk élettel teli lesz.

Professzionális ránctalanító készülékek otthoni használatra

A Liftmee ultrasonic 5:1 ránctalanító és arcápoló készülék igazi segítségek az otthoni bőrápolásban. Használata fokozza krémjeink hatását, hiszen a bőr mélyebb területeire is képes bejuttatni a hatóanyagot. Tisztítja a bőr felületét, finomítja a ráncokat, gyógyítja a bőrt vagy segít a narancsbőr eltüntetésében. Tökéletesen kiegészíti a Wellmaxx kozmetikumokat, ion -és ultrahang technológiájának köszönhetően otthon is úgy tudunk szépülni, mint egy kozmetikai szalonban.

A Liftmee LED maszk egyszerre nagy bőrfelületet kezel, hideg hatású led fénnyel dolgozik. Anti-aging készítményekkel használva fiatalítja a bőrt, gyógyítja az aknés bőr problémákat. Használatával a bőr üdévé, fiatalossá teszi, enyhíti a mimikai ráncokat.

Ezeket a készülékeket minden bőrtípusra ajánljuk, hiszen az idő múlásával minden arcon megjelennek az öregedés első jelei. A Liftmee abban segít, hogy otthon is tudjunk professzionális bőrápolást végezni, így sokáig megtarthatjuk fiatalos kinézetünket.

Simplepay
Maestro
Mastercard
Visa
Gyors kézbesítés

Gyors kézbesítés

Ingyenes minták

Ingyenes minták

Ingyenes szállítás

Ingyenes szállítás

Made in Germany

Made in Germany

Minden jog fenntartva! © 2022