10 termék

Devee Rose damaszkuszi rózsavirág sejtkivonat arcápolás luxus minőségben - magas minőségű bőrápolás, új perspektíva a szép bőrért! 

A szépsége, és a bőre az első számunkra!

Minden új életévtizedet, és különösen a bőrt, gyakran kísérik belső és külső befolyásoló tényezők. A bőr már kevésbé tűnik feszesnek és rugalmasnak, a bőrtónus változik, és gyakoribbak a ráncok. Később ezekhez még hormonális változások is gyakran járulnak hozzá. A bőr fokozatosan veszít tónusából és rugalmasságából. A napi arcápolással szemben támasztott elvárásaink fokozódnak.

A "Rose Blossom" a természetes hatóanyagok sokszínű erejét ötvözi a tudományos ismeretekkel és a legmodernebb kozmetológiával. A termékeket látványos hatékonyság és zsenialitás jellemzi, még az érzékeny bőr számára is - minden korosztály részére, akik tudatosan ügyelnek szépségükre.

Rose damaszkuszi rózsavirág sejtkivonat arcápolás az új perspektíva a szép bőr érdekében.

Az exkluzív, nagy teljesítményű hatóanyagok az optimálisan koncentrált és gyorsan felszívódó hatóanyagokkal átfogó eredményt érnek el az idő leggyakoribb jelei ellen. A damaszkuszi rózsa sejtkivonattal, jégbor elixírrel, mint lifting komponenssel, Ectoin® stressz elleni molekulákkal és hialuronsavval gazdagítva intenzíven hidratálja a bőrt, stabilizálja a bőrbarriert és nyugtatja a bőrfelszínt.

A hatóanyagok rendkívül hatásos kombinációja véd a külső stresszhatások ellen, támogatja a bőr tökéletes megjelenését és segít megelőzni a kontúrvesztést. A bőr külső megjelenése javul, láthatóan simább, feszesebb és egyenletesebb lesz.

Klinikailag bizonyított kozmetikai eredményesség!

A Rose Blossom használatával végzett ápolási rutin objektív értékeléséhez a tolerálhatóság mellett természetesen a termékek és azok kombinációjának hatékonysága is lényeges szempont.

Az egyes hatóanyag-komponensek in vivo és in vitro vizsgálatain kívül további területek, mint például az öregedésgátló hatások, a bőr nedvességtartalmának és simaságának mérése, valamint a pigmentfoltokra és az UV-sugárzás okozta napkárosodásra gyakorolt hatás, jelenleg a bőrgyógyászati alkalmazási tesztek során klinikai vizsgálatnak vetik alá a tesztalanyokon. Ezek az eredmények - a DERMATEST®-ről - hamarosan rendelkezésre állnak.

Skin Performance Gel Wash

Enyhén habzó tisztító gél természetes alapú felületaktív anyagokkal. A szennyeződések, a faggyú és a smink részecskéit különösen kíméletesen távolítja el.

Skin Performance Tonic

A kiegyensúlyozó ápoló tonik segít megnyugtatni a bőrt, felgyorsítja a regenerációs folyamatot és kiegyensúlyozza a nedvességtartalmat. Az alkalmazás után azonnal érezhető a bőr ellazulása és rugalmassága.

Rose Blossom Skin Performance Fluid SPF 15

A bőrt fontos tápanyagokkal látja el, így fokozatosan feszesebbnek és ragyogóbbnak tűnik. Könnyű, napi ápolás az igényes, száraz és érzékeny bőr számára a tökéletes "bőr ragyogásért".

Az illatuk elegáns a hatóanyagok a luxus érzetét garantálják egész napra! 

A termék állati eredetű összetevők, kőolajszármazékok, szilikonok, parabének, polietilén-glikol (PEG) hozzáadása nélkül készült.