7 termék

Nálunk mindent megtalál, ami a minőségi és a legjobb testápoláshoz szükséges: tusfürdők, testápolók, kézkrém széles választékával várjuk!

Testápolók, kézkrém, tusfürdők széles választékban!

Fontos, hogy a legjobb testápoló használatával az arcápolás mellett a testünket is kényeztessük. Hetente többször járunk különböző edzésekre, hogy jó formába legyünk, alakunk csinosabb legyen. Ez fontos, de a sport mellett figyelnünk kell bőrünk táplálására is, hogy sokáig rugalmas és szép maradjon. A testápolók hidratálják és tápanyagokkal töltik fel a bőrt, megvédik a kiszáradástól. Ez azért fontos, mert a hidratáltsággal nő a bőr védő funkciója is. Ezért fejlesztettük ki magas minőségű testápolóinkat, amik hidratálják, ápolják és táplálják bőrünket.

Hidratáló, bőrtápláló ezért a legjobb testápoló krémek!

A testünk is öregszik, ezért a testápoló használatát nem akkor kell elkezdeni, amikor megjelennek az öregedés első jelei. A hyaluronsavas testápoló használatával, a korai bőröregedést megelőzhetjük, késleltethetjük. Ez a termék tökéletesen hidratálja, táplálja a bőrünket, regenerálja azt, ezáltal erősíti a bőrünk saját védekező rendszerét. Az anti-aging, öregedés gátló testápoló megelőzi a bőr dehidratáltságát, így sokáig feszes és fiatalos marad. Tökéletes a nyak és a dekoltázs fiatalítására, ápolására is. A legjobb hyaluronos testápoló gyorsan beszívódik, nem hagy zsíros érzést, így egész nap kellemes, ápolt hatást érünk el. Friss illata körbe ölel minket, igazán csodálatos érzés a használata.

A másik hasznos anyagunk a kollagén, ami az emberi fehérje tömegének 30%-át, míg a bőrfehérjék tömegének 75%-át képezi. A kor előrehaladtával a kollagénből is egyre kevesebb van a szervezetünkben, bőrünkben, ezért az öregedési folyamat elindul. Ahhoz, hogy ezt az anyagot bőrünkben pótolni tudjuk érdemes kollagén alapú testápolót használnunk. A hyaluronsav és a kollagén mellett testápolóink tartalmazhatnak algát, E-vitamint, makadámdió olajat és számos olyan anyagot, amik hozzásegítik bőrünket a fiatalosság megtartásához vagy bőrünk megfiatalításához.

Testápolóink tökéletesek normál bőrre, de azok is találnak maguknak megfelelő testápolót, akik laza tónusú testrészekkel rendelkeznek, és már elindult a bőröregedés folyamata. Bőröregedés csökkentő, test fiatalító testápolókat készítünk, hogy Ön fiatalos csinos maradhasson. Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért minden alapanyag, amit termékeinkhez felhasználunk, prémium minőségű. Így tudjuk garantálni, hogy testápolóink a lehető legmagasabb minőséget képviseljék a kozmetikumok világában.

Miért használjunk hyaluronsavas testápolót?

Hyaluronsavat régóta használnak a bőröregedés elleni küzdelemben. Plasztikai sebészek ajak feltöltésre vagy az arc kontúrjának visszaállítására használják, hisz harmincszor több vizet képes lekötni, mint a bőrsejtek saját térfogata. Ezért extrán hidratál, rugalmassá teszi a bőrt, elősegíti a sejtszaporodást. Egész nap védi a bőrünket és illata frissességet ad.

Kinek ajánlott testápolóink használata?

Mindenkinek ajánljuk, aki szeretné, hogy bőre sokáig fiatalos maradjon. Testápolóink rugalmassá teszik a bőrt, táplálják, kontúrozzák, így a már öregedő bőrt is megfiatalítják. Mindennapos használatra ajánljuk. Minden nő álma, hogy bőre tökéletes és fiatal maradjon.