7 termék

Testápolók prémium minőségben széles választéka várja

A testápolók a bőr védelmezői

Ahhoz, hogy megőrizzük a bársonyosan puha, lágy tapintású bőrünket, bizony a legjobb testápolókra van szükségünk. A prémium testápolóknak magas a hatóanyagtartalmuk, könnyen felszívódnak, célzottan ápolják a bőrt. A hatóanyagok előállítási módja a legmodernebb technológia. A hatóanyagok mikronizált formában, kapszulázottan kerülnek a tubusba. Ennek köszönhető a gyors felszívódásuk és a látványosan hatékony bőrápolásuk is. A száraz bőrünknek szüksége van a napi testápolásra. Naponta kell pótolni a hidratáció elvesztését és a felszíni lipidek pótlása is fontos szerepet kap. Teljesen mindegy, hogy milyen évszak van, ha száraz a bőrünk, a testápolók használata mindig fontos a szépségápolási rutinunk felépítésében.

Miért ennyire hatásosak ezek a testápolók?

Az általunk forgalmazott testápolók magas minőségűek és bőrgyógyászatilag tesztelt termékek. Az értékes hatóanyagokat úgy válogattuk össze, hogy optimálisan ápolják és táplálják a száraz és vízhiányos bőrt. A testápolóink anti-aging hatású bőrápolók, ami a bőrünk öregedését késlelteti. Nagy figyelmet helyeztünk a magas hialuronsav tartalomra és a kollagénképzést fokozó innovatív Matrigenics hatóanyagra. A legújabb fejlesztésű Hyaluron testápoló öt molekulaszerkezetű hialuronsav molekulát tartalmaz.

hyaluronsavas testápoló használatával, a korai bőröregedést megelőzhetjük, késleltethetjük. Ez a termék tökéletesen hidratálja, táplálja a bőrünket, regenerálja azt, ezáltal erősíti a bőrünk saját védekező rendszerét. Az anti-aging, öregedés gátló testápoló megelőzi a bőr dehidratáltságát, így sokáig feszes és fiatalos marad. Tökéletes a nyak és a dekoltázs fiatalítására, ápolására is.

A másik hasznos anyagunk a kollagén. A kor előrehaladtával a kollagénből is egyre kevesebb van a szervezetünkben, bőrünkben, ezért az öregedési folyamat elindul. A hyaluronsav és a kollagén mellett testápolóink tartalmazhatnak algát, E-vitamint, makadámdió olajat és számos olyan anyagot, amik hozzásegítik bőrünket a fiatalosság megtartásához vagy bőrünk megfiatalításához.

Bőröregedés csökkentő, testfiatalító testápolókat ajánlunk, hogy Ön fiatalos csinos maradhasson.

Számunkra nagyon fontos a minőség, ezért minden alapanyag, amit termékeinkhez felhasználunk, prémium minőségű hatóanyag.

Így tudjuk biztosítani, hogy testápolóink a lehető legmagasabb minőséget és hatást képviseljenek a kozmetikumok világában.