2 termék

Tusfürdő és peeling hogy bőrét még a zuhany alatt is kényeztesse. A hialuron tartalmú tusfürdő feszessé és táplálttá varázsolják bőrét.

Professzionális bőrfiatalítás a zuhany alatt

Minden nő álma, hogy sokáig fiatal maradjon. Tudjuk, hogy ez lehetetlen, de sokat tehetünk azért, hogy fiatalságunkat, bőrünk szépségét sokáig megőrizzük. Az általunk kifejlesztett hyaluront tartalmazó prémium minőségű tusfürdő bőrfiatalító hatása garantált, nemzetközileg vezető helyet foglalnak el a szépségápolás területén. A termékek fejlesztésénél állatkísérleteket nem végzünk. A készítmények parabén, kőolajszármazék és színezék mentesek,klinikailag tesztelt termékek. Nem csak a környezetünkre, de a bőrünkre is vigyáznunk kell!

Miért válasszunk hyaluron tartalmú tusfürdőt?

Az emberek nagy többsége nem is gondolja, hogy már a zuhanyzásnál elkezdődik a testápolás, szépségápolás. Fontos, hogy olyan terméket válasszunk a zuhanyzáshoz, ami védi és kíméli a bőrünket, hiszen folyamatosan káros külső hatások érik a nap folyamán. Ezért fontos, hogy hyaluronsav tartalmú tusfürdőket használjunk. Megőrzi a bőr nedvességét ennek köszönhetően bőrfeszesítő hatása van. A hyaluron tartalmú tusfürdő eltávolítja a bőrfelszínre rakódott szennyeződést, selymes habja nyugtatja és simává teszi a bőrfelszínt. A bőrt táplálja, ezáltal fiatalítja is. Hatóanyagai és friss illata jót tesz testnek és léleknek egyaránt.

Krémes peeling a tökéletesen sima bőrért

A krémes peeling mikrogyöngyökkel és hyaluronnal kíméletesen eltávolítja zuhanyzáskor az elszarusodott hámsejteket, így bőrünk felszíne egyenletes lesz. A tusfürdőben lévő hatóanyagok tökéletesen hidratálják, nyugtatják a bőrt. Az apró peeling beindítja a mikrokeringést, ezzel aktíválja a sejteket, így beindul a természetes bőrmegújulás. Frissít és kellemes közérzetet biztosít egész napra.

Kinek ajánljuk a hyaluron tartalmú tusfürdőket?

A hyaluronsav tartalmú tusfürdő használatát mindenkinek ajánljuk, bőrtípustól és nemtől függetlenül, hisz tökéletesen hidratál. Ideális száraz bőr ápolására olyan személyeknek, akik sokat tartózkodnak a napon vagy szeretnek szoláriumba járni. Tudjuk, hogy a hosszú napozás vagy a sűrű szoláriumba járás szárítja, károsítja a bőrt. Ezért a nap sugarait kedvelőknek jobban oda kell figyelniük bőrük ápolására. Nekik a hyaluron tartalmú tusfürdő lehet a testápolás első lépése, hogy bőrük szépségét és egészségét megvédjék. Termékeink a nagymolekulájú hyaluron sav mellett tartalmaznak még D-Panthenolt és Pentavitint. Ezek az anyagok biztosítják, hogy a tusfürdők tökéleten táplálják a bőrt és gátolják annak öregedését. A habzó peeling nem csak tisztítja és táplálja a bőrt, de tökéletes megoldást kínál bőrkeményedés kezelésére is. Mindkét termékünk használata tökéletes a korai öregedés jeleinek a megelőzésére.

A jó megjelenés titka

Tudjuk, hogy a jó megjelenéshez nem csak divatos ruhák kellenek, hanem egészséges ápolt bőr is. Ezért ajánljuk Önnek a fenti prémium minőségű termékeket, amik magas hatóanyag tartalmuk miatt közkedvelt a magukra adó, igényes vásárlók körében. A megfelelő és tudatos ápolással bőrünk fiatalabb és egészségesebb maradhat, ami megjelenésünket még harmonikusabbá teszi.