0 termék

Zsírégető, fogyasztás, karcsúsító, mellfeszesítő krémek hatékonyan! Feszesítik a bőrt, elősegítik a fogyást. Push-up és mellfeszesítő hatásával biztos a siker!

Zsírégető, fogyasztó, karcsúsító és mellfeszesítő kozmetikumok

A nők egész életükben fogyókúráznak, alakformálnak, hisz sosem elégedettek a kinézetükkel. Hihetetlen áldozatokat képesek hozni, azért, hogy megfeleljenek a kor aktuális szépségideáljának. Ezért a Wellmaxx kifejlesztette Shape termékcsaládot, ami vigyáz a nők bőrére, csinossá és feszessé varázsolja azt.

Alakformáló, zsírégető, karcsúsítás és cellulit csökkentő bőrápolás

A Shape termékek segítenek abban, hogy bőrünk feszesebb, alakunk tónusosabb, csinosabb legyen. A dekoltázstól a mellek területén át, egészen a lábakig, minden testrészünket formálhatjuk ezzel a termékcsaláddal. Csökkenthetik a cellulitot a kritikus bőrfelületeken, minimalizálhatják a terhességi csíkokat. Ezek a krémek javítják a bőr és a test összképét. Gyorsan beszívódó krémek nem hagynak zsíros érzetet.

Nappali és éjszakai bőrápolás

A tökéletes hatás eléréséért készítettünk nappali és éjszakai alakformáló és zsírégető testápoló krémet. A nappali alakformáló testápoló krém csökkenti a cellulit megjelenését és javítja a bőrfeszességet. Speciális karcsúsító hatóanyagok formálják a test körvonalát. Ezek az anyagok javítják a bőrszövet vízelosztását, így csökkenthető a kontúr optikai hullámosságának mértéke. A nappali alakformáló testápoló hűsítő, frissítő hatású, csökkenti a narancsbőr kialakulását.

Az éjszakai alakformáló krém, fogyasztó cellulit csökkentő krém, tökéletesen kiegészíti nappali testápoló változatát. A bőr összképét finomító, anti-cellulitisz komponenseket tartalmazó, salaktalanító hatású testápoló krém. Rugalmasságot ad a bőrnek, tompulnak a problémás területek, ezért a test körvonala vékonyabbnak, feszesebbnek hat. A karcsúsítás a zsírbontó hatásnak köszönhetjük.

Mellfeszesítő és mellemelő push up!

A mellfeszesítő és megemelő krém kimondottan a mellekre és a dekoltázsra lett kifejlesztve. Használatánál a mellek megemelkednek, teltebbek lesznek, dekoltázsunk bőrfelszíne egyenletesebb lesz. Hatását úgy éri el, hogy a már sérült szöveteket és a szövetek újra előállítását támogatja. Használatával néhány hét alatt észrevehető a változás.

Kinek ajánljuk ezt a termékcsaládot?

Az alakformáló, zsírégető, anti-cellulitisz testápoló és a mellfeszesítő krémet azoknak a nőknek ajánljuk, akik szeretnék, hogy bőrük felszíne egyenletes, rugalmas legyen. Szülés után, vagy egy fogyókúra következményeként testünk megváltozik, veszít a rugalmasságából és átalakul, megereszkedik. A nappali és éjszakai testápolók eltüntetik a has, a comb, a kar egyenetlenségeit, narancsosságát, javítják ezeknek a testrészeknek a kontúrját. A speciális karcsúsító hatóanyagok sikeresen formálják a test körvonalát és simítják a bőr felületét, ezekkel a kozmetikai anyagokkal csökkenthető a kontúr optikai hullámosságának mértéke. A bőr feszesebb, egyenletesebb lesz. Minden bőrtípus használhatja ezeket az ápolószereket, még az érzékeny bőrűek is. Mindenkinek ajánljuk, aki feszesebb bőrre és karcsúbb alakra vágyik. Fontos, hogy ezek az alakjavító és zsírégető krémek igazán akkor hatásosak, ha figyelünk étkezésünkre és mozgunk is mellette.