63 termék

Válasszon minőségi arckrémeket professzionális német gyártótól!

Anti-aging intenzív erősségű arckrémek ötszörös hialuronsavval – több mint egy egyszerű ránctalanító krém!

A ráncok csökkentése és ezáltal fiatalosabb kinézet: A Wellmaxx Hyaluron termékcsalád egy egész napos „szépség csomagot” nyújt a napi Anti-aging programhoz. Tisztítja, ápolja és kényezteti bőrét a magas koncentrátumú Hyaluronsavval, ami az egyedülálló hatóanyagkombinációkkal együtt egy újszerű, ápoló az öregedési folyamatokat megelőző ápoló termékcsalád és akár minden nap.

 Koncentrált ránctalanító ampullák – azonnali hatású feszesítő arcszérumok

A Wellmaxx egyedülálló, magas hatóanyagtartalmú ampullakoncentrátumaival egy személyes „szépség-csodát” fog átélni: az ampullák hatásos tápanyag-boosterek és már röviddel az első használat után azonnali és intenzív hatás érhető el velük, ami érezhető és látványos.

 Kétfázisú ampullák

Kicsi segítők azonnali hatással: A Wellmaxx kétfázisú ampullakoncentrátumokkal biztosítja bőrének a luxus extra-adag arcápolást. A legújabb hatóanyagszisztémák és értékes olajok segítségével, amiket egymással összevegyítve azonnal kifejtik ezek az öregedésgátló speciális-ápolók a maximális hatásukat.

 Hatásos anti-aging kozmetika az érzékeny bőr számára is

Az orvosilag orientált Wellmaxx Skineffekt termékcsalád egyesíti a bőrgyógyászatot és a kozmetikát egy magas hatásfokú anti-aging termékcsaládban, amik kimondottan az érzékeny bőrre optimalizáltak. Hogy az Ön érzékeny bőre megnyugodjon ezért a termékek nem tartalmaznak illatanyagokat, parabent, szinező anyagokat, nyersanyagokat, kőolajszármazékokat vagy PEG-derivátét. A kimondottan finom és magas tisztaságú hatóanyagok nyugtatják a bőrfelszínt és hosszantartóan megerősítik a bőr mélyebb rétegeit. Egy háromszorosan ható hatóanyagkomplexum is segíti az Anti-aging hatást kifinomult módon, ami a bőr jobb ellenállóképességéhez, rugalmasságához és elasztikusságához vezet.

 Anti-aging a peptidek háromszoros hatása révén

A háromszoros Anti-aging hatás: ez a Wellmaxx Cellular Lift termékcsalád jellemzője. A luxus ránctalanító bőrápoló termékek a peptidek háromszoros hatását használják. A peptidek fehérjeszálakból állnak, amik a sejtanyagcserét felgyorsítják és a bőr kollagéntermelését segítik elő. Értékes arcápoló termékek, háromszoros hatással!